Работа, CV-та, HR-и, съвети - 82

• 39 664
  • 930
  •   1
Отговори
# 195
ти си кандидатствай, кадри няма, може и да те вземат
не знам дали се бъркам, че ти беше с 3d принтера, но ако новото е нещо пак творчески подобно, може да си го работиш и от вкъщи

# 196
  • в сърцата на децата <3
Аз съм, но работата е в друга област. Може да бъде в плюс опита ми с CAD-CAM програми, но само косвено.

# 197
Здравейте,
от известно време Ви чета и събирам информация,тъй като в момента съм в процес на търсене на работа.С два чужди езика съм,търся си по възможност хоум офис,имам 10г опит в сферата на продажбите и телекомуникационни услуги.Пуснах няколко CV-та и да видим какво ще стане Simple Smile
Имате ли актуални мнения за по-големите компании,Telus, Sutherland,60k?
Предпочитам хоум офис и затова засега съм се насочила към тях.
Благодаря Ви за ценния опит,който споделяте.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 15:26 от Étoile*

# 198
 С два чужди езика веднага ще си намериш хубава работа. Имаш възможност и да избираш дори. Успех !

# 199
С два езика ще си намериш хубава работа. Съветвам те да не разчиташ на изброените фирми, защото не са с особено добри условия.

# 200
В Telus условията са добри, ако ти се работи точно това и в момента са изцяло хоум офис.

# 201
Аз за Телус имам лошо мнение. Зависи в какъв проект си. Някои са ужасни, фит бит не знам дали още го има, там е много неприятен кол център. Вече зависи от самия проект, с телефон ли е, с чат ли е.

# 202
  • София
Телъс са в офиса, може да не са всички, но има и в офиса вече.
При Съдърланд тенденцията е същата.
Два езика е добре, но отново зависи какви и на какво ниво.
60к открай време не се славят с добро, така съм чувала просто.

# 203
  • София
За Телъс и Съдърланд съм чувала само отрицателни отзиви. Може и да зависи и от проекта, но то и в останалите компании сигурно е така. Може би е хубаво да се сподели и положителни отзиви от компаниите като информация за търсене.
При мен като личен опит с Модис, DXC - не ги препоръчвам. HPE е добра опция.
П.П. С два езика възможностите са огромни, внимавайте само каква компания ще си изберете. Успех!

# 204
Благодаря на всички за коментарите!От това, което прочетох в интернет преобладават предимно отрицателните мнения и затова попитах и тук.Именно затова сега съм решила,че ще си дам време и няма да бързам.Езиците са френски и английски,ниво C1,като за френски имам сертификат,но за B2 Simple Smile

# 205
Не знам къде да си задам въпроса, пък не ми се пуска отделна тема.

Като напускате работа, черпите ли колектива?

# 206
.Езиците са френски и английски,ниво C1,като за френски имам сертификат,но за B2 Simple Smile

Така или иначе ще те препитат. Никой не иска сертификати (или почти никой). Френският е много търсен, така че имаш варианти.

Като напускате работа, черпите ли колектива?

Не.

Изключение би било да напускам, ако са ме издърпали с много по-добро предложение, но не съм имала неприятни моменти в сегашната ми работа. Тогава бих почерпила и то не за напускането, а за започването на друго място на по-добра работа.

# 207
  • Варна
Този месец смених работата си, не съм черпила.

# 208
  • в сърцата на децата <3
Нарцѝса, както го усещаш. Ако искаш да почерпиш - почерпи. Но и аз никъде до сега не съм черпила. Тях де, вкъщи обикновено е купон 😂

# 209
То си е за черпене 😀
Аз също никога не съм черпила.

Общи условия

Активация на акаунт