Без секс..полудявам психически вече

• 45 668
  • 869
  •   1
Отговори
# 795

Не ме убеждавайте, че е лошо жената да "познава" само мъжа си, първия, единствения. Не ме убеждавайте, че алтернативата е донесла нещо много добро на хората.

Аз поне такова твърдение не прочетох.
Просто трябва да има "равенство" и за двата пола в това отношение. Щом е супер мъжа да е преспал с половината град преди да се задоми, защо и за жената да не важи същото?

# 796
  • над кукувичето гнездо
Е, да, за мъжа е супер. Тя няма база за сравнение и всичко, което той прави, независимо готино или не чак толкова, е норма.

# 797
  • Чужбина

Не ме убеждавайте, че е лошо жената да "познава" само мъжа си, първия, единствения. Не ме убеждавайте, че алтернативата е донесла нещо много добро на хората.

Аз поне такова твърдение не прочетох.
Просто трябва да има "равенство" и за двата пола в това отношение. Щом е супер мъжа да е преспал с половината град преди да се задоми, защо и за жената да не важи същото?

Ами обяснението изглежда е чисто биологично/ човешко. Защото мъжът има много семе (сперматозоиди) и може да ги пилее почти безразборно, а утробата на жената е една и може да се повреди при неочаквана/ нежелана бременност, последвана от аборт. Или ако се роди нежелано дете, се създава драматична ситуация за всички участници - за детето, самата майка, биологичния баща и настоящия партньор, ако съществува, на жената.

Това не се ли учи в училище?

# 798
  • София
Ако мъжете спят с колкото си искат, как ще има девици за всички? Ако мъжете искат само девици, да правят секс само след брак и никога да не се развеждат. От тях зависи.

Борисе, я кажи какво е биолигичното обяснение за формата на долната глава на мъжа? Като ще говорим за биология, жената биологично не е създадена да бъде само с един мъж. Това й е наложено. И много хубави неща носи това жената да не познава само един мъж. Но още не е достатъчно, щом има жени, които продължават да се мъчат с мъже като този на авторката.

# 799
Борисе, стигнах до извода, че ти си същият асексуален тип като мъжът на авторката. И се комплексираш от мненията на момичетата. Стратегията ти е защитна и ползваш бог за параван. Или просто се правиш на интересен!
И какво всъщност му е на БКП?

# 800
Стига де, човекът обяснява кротко как и защо са били нещата в миналото, без емоции и с такъв прагматизъм, че тук чак сме потресени.
Вие го изядохте.
Сега има жени, които могат да припечелват за покрив, но има такива, които не могат.
Хубаво нещо е да можем, но реалността показва, че не е винаги така и не всички.
Авторката с терзанията използва "други обстоятелства", какви са тези други обстоятелства? Защо имам спомен, че този мъж не беше баща на детето или греша?
Няма особено значение, но аз виждам сделка.

# 801
Ако мъжете спят с колкото си искат, как ще има девици за всички? Ако мъжете искат само девици, да правят секс само след брак и никога да не се развеждат. От тях зависи.
Е, как - лесно. За мен ще има 10 девици, а други 9 мъже ще трябва да се задоволят с каквото остане там след втора цедка.
Нима не е било така в миналото? При мюсюлманите с харемите, при християните - с правото на първа брачна нощ за господаря.
И нима не е така сега с парите, с поршетата, с всички материални неща, пък и с жените - за топ мъжете има по много, а за другите - каквото остане.

# 802
Какво общо имат девиците с темата? Авторката да не е била девица в началото на връзката си? Била е на 30+ тогава.

# 803
  • над кукувичето гнездо
Какво общо имат девиците с темата? Авторката да не е била девица в началото на връзката си? Била е на 30+ тогава.
Това, че според гореразвита теория жената трябва да я вземе някой мъж и тя да го гледа до последния си час като единствената светлина в живота си, независимо той как се държи с нея.

# 804
  • София
Борис каза, че било много хубаво жената да познава само един Wink И да, Крис, и аз това казвам - няма как да стане, докато за някой има повече.

# 805
То хубаво жената да познава само един стига този един да й дава това ,от което има нужда тази жена и този един да няма за него повече от една

# 806
  • Чужбина
Заставам зад думите си. Аз отговарях на други публикации, малко се отклонихме от темата.

Някой ме пита за БКП - вместо да ме питате за БКП, поне вземете прочетете Хайтов, нещо да ви влезе в главите.

"Познаването" на много мъже от жената нищо добро не е донесло, но това не е темата, наистина.

Тук генерирахме уникален трафик 😃

# 807
  • София
Напротив, донесло е много хубави неща. Като не е по темата, не го пльосвай като факт.

# 808
  • Далечният изток
На това му се вика утопия. Няма такъв идеален свят, освен в книжките, които чете Борис. А там е художествена измислица, не реалността. Ама я как някои хора от там съдят за миналото, че и за настоящето.
Жена му му носела пантофите... Ми ти като куче я третираш тая жена, Борисе, ужас Anguished

# 809
Няма лошо да му донесе пантофите ,но той дали прави същото за нея ?

Общи условия

Активация на акаунт