Абитуриентски страсти 2023-2024

• 211 959
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Валенце, може ли адрес на бутика 🙂
Не помня адрес, но това ми излезе в Гугъл

То е една пресечка на главната, на която са всички  магазини.

# 196
Супер.
Наистина - ул  Марица се води. Идеално.
Дано и ние намерим нещо 🙂

# 197
Супер.
Наистина - ул  Марица се води. Идеално.
Дано и ние намерим нещо 🙂

# 198
Здравейте, майка съм на абитуриент, който не се интересува особено от бала, та още не сме ходили по магазини, ще го правим март сигурно. Но в неделя ще придружавам кумата и нейната дъщеря, която също е абитуриент, в Асеновград. Минах преди седмица да се ориентирам за магазините, но не влязох никъде , само в Радичев. Сега кумата звъни притеснена, че в магазините в Асеновград не приемали без предварително уговорен час, ако някой е ходил в последните седмици, може ли да каже дали това е истина, че те ще пътуват от другия край на България, да не се провали всичко?

# 199
В събота бяхме в Асеновград. Бяхме точно в 10ч пред улицата с магазините. Всички бяха супер любезни и отзивчиви, с изключение само на един магазин, който ни беше препоръчан / Guchardi /. Явно не бяха на кеф продавачките.
В два от магазините попитахме, дали може да снимаме и момичето с много голяма усмивка, каза, че са им забранили, само видеочат.Обиколихме цялата редица, и се върнахме в два от магазините, където ни посрещнаха ухилени и веднага вадещи роклите на момичетата. Тъй като дъщеря ми доста се колебаеше за роклята, доста дълго се въртя пред огледалото, накараха я да направи обиколка в магазина да почувства роклята. Нямаше бързане да се съблича.

Въобще децата се почувстваха специални. И двете момичета вече са с рокли, супер неочаквано.
В неделя трябваше да пътуваме до Габрово за един бутик, но отпадна. Ако някой се интересува на лични ще изпратя бутика.

# 200
Младежът се вълнува повече от предварителните изпити  и матурите, аз от КСК , изобщо не го интересува облеклото. Иска да се разберат и да са с тениски , а пари да дарят. Това  едва ли ще се случи.
    Ние ще съберем родата в къща за гости,след като излязат матурите,така иска наборът. Аз ще си направя покани,нищо че ще сме си най-близките.На каката правихме снимка, с мили думи на гърба.Остана за спомен.Сега пак така.Имам разни инструменти и тейбъл картички ще си направя, и украса ще има, нека ни е тържествено.Ние сме големи фамилии и в най-най-тесен кръг сме около 30 човека.
   Само да реши за облекло кога ще се ходи.

# 201
В Асеновград мои близки ми бяха препоръчали бутик Nur Style.Имало доста рокли  на нормални цени и любезен персонал.Ние не стигнахме до там обаче,че дъщеря ми си хареса в София рокля.На мен ми се искаше и до Асеновград да отидем да разгледаме,но тя се спря на харесаната тук рокля.

# 202
Имаме рокля. Сега се връщаме от Асеновград.
Никъде не срещнахме лошо отношение. Наистина не дават да се снима, вече като избереш роклята тогава.
На нашата трябваше само в талията да се стесни и да се смени един детайл, пихме кафе и за 30-40 мин беше готова, та си я взехме 🙂
Магазините са на едно място, залагате ул. Марица 10 на навигацията и на 200 метра има страхотен паркинг. Ако не, на самата улица може да се паркира синя зона е.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 16:07 от rummi_pl

# 203
  • Хасково
Преди  седмица  мои познати казаха, че в Радичев и други като ПЕМБЕ КЕНАН е със записан час за проба. Проверете дали работят в неделя,  че повечето  не работели информацията от преди 2 седмици.  Имаше мама от Асеновград виж назад в темата тя може  да съдейства с инф за работно време.

# 204
В неделя Асеновградските магазини не работят. Евентуално, ако се пътува отдалече само с предварителен записан и уговорен час. Вчера  в Пловдив разглеждахме за обувки. Има, но ограничени модели и липсващи номерации. По главната/пешеходна улица 3-4 бутика за бални рокли. Информация за единия бутик ул. Княз Александър I  Батенберг № 24 ще зареждат след 2 седмици нови модели FB и Instagram- Boutique Nadidd"e 0877903167

# 205
Моята дъщеря засега отказва рокля.Ще шием панталон и бюстие.Като ги облече щяла да реши дали да купим рокля.Много съм разочарована.Искаше ми се да е с рокля.Може ли да кажете колко струват роклите в Асеновград.В нашия град  някой деца са купили все около 800 лв

# 206
На сина ми в класа имаше момиче с панталон и бюстие и беше много добре. Също така ме впечатлиха, че на нто едно не се повтаряше цвета на роклята. Момчетата също бяха различни. Не вярвам да са се наговаряли, но нямаше две деца с дублирани модели и цветове. Не се ядосвай, ще размисли има още толкова време, до Великден може да си смени мнението поне 10-20 пъти Simple Smile

# 207
  • Хасково
Моята дъщеря засега отказва рокля.Ще шием панталон и бюстие.Като ги облече щяла да реши дали да купим рокля.Много съм разочарована.Искаше ми се да е с рокля.Може ли да кажете колко струват роклите в Асеновград.В нашия град  някой деца са купили все около 800 лв
Цени в доста широк диапазон видяхме от 400 до 1900. Като каза бюстие в един от бутиците само бюстие на готова основа корсет с пера - 300 лв.

# 208

Да, така е.И ние това, което видяхме /в първите дни на новата година/ масово все около 760 - 800лв.  Единични модели имаше около 600. Не липсваха и цени нагоре от 1200. Към края на март или април цените на ушитите и готови рокли ще паднат навярно, а в края на годината масово имаха обявени намаления на стари колекции и останали бройки.

# 209
Благодаря на всички, които откликнаха с информация за магазините в Асеновград. Магазина на Радичев беше единствения, в който влязох, питах дали има ограничения за брой проби, казаха че нямат, колкото иска, толкова пробва, не казаха за записан час, не работят в неделя и другото, което научих, при тях не могат да направят корекция веднага, харесваш рокля и ти дават час за февруари, март да си я вземеш коригирана. Костюмите им за момчета не ме впечатлиха. Младежа пробва набързо няколко модела сака, нищо не му стоеше добре, стърчеше, не лягаше добре, а е с нормално телосложение, около 178см/72кг.

Общи условия

Активация на акаунт