🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 076
  • 984
  •   1
Отговори
# 885
  • Вестерос
В различни сезони е имало различни правила за нов фермер. Основното беше, че отпадналият сочи новия фермер. После решиха, че продукцията ще сочи още един и ще се състезават, имаше и  победителят и предложеният да се състезават, даже сме имали по трима претенденти. Тази година за сефте победителят ставаше фермер, ама до сега. Иван каза миналата седмица, че се връщаме към старите правила и Веселка ще е последният фермер, който е такъв след победа. Вече отпадналият ще сочи новия фермер, в случая Евгени ще посочи фермера. Тъй като обаче от новите не може да е фермер, КараИван отпада като опция, Евгени ще посочи следващия му близък- Финци. Ако е Финци, то е ясно, че ратаи ще са новите пак.

# 886
Абе, то тази квалификация за дамския пич беше за Радо. Не помня Генчо да я е употребявал за Владислав. Иван и Радо я ползваха тая седмица и беше точно за Моркова. Това ме наведе на мисълта, че ще има "изненада" тая седмица. По-рано бях писал...

# 887
  • Sunshine state
Аа, и той се подхилкваше с Караваньо на "дамския мъж". Не го е срам. Влад наистина му стана мъчно, чиста душа е и не искаше да излиза с него. Ако Геньо беше спечелил, щяха да изсипят тонове помия върху Влади. А Иван как цивреше.. 🙄 И хубаво, че Влади даде кошницата на малобройната си агитка. Браво още веднъж!

# 888
Влад не е чиста монета. А малкото хора зад него показва за пореден път, че в опитите да си с всички винаги оставаш сам. Напъните, ако изобщо са такива, за позитивизъм също така дразнят българите много...

# 889
  • Sunshine state
Не съм съгласна. Веднъж се извъртя гадно срещу жените, да, но на фона на тая злоба от новите, е направо китка. Аз го харесвам.

# 890
  • София
Браво на Влади. Радвам се, че победи.

# 891
Абе от една страна, в тия предавания като ИВ, Фермата, Сървайвър и други от тип "бързи, смели, сръчни" неслучайно подписват някакви документи, че сами си носят отговорност за здравето и съзнават, че могат да пострадат... Ама от друга... ето сега в ИВ имаше едно падане директно на каска; на теория точно така някой може да си счупи врата, дори и с каска. Във Фермата им товарят над 100кг на гръбнака - ами то така стават дискови хернии, особено при хора, които не са тренирали специално и постепенно за това с правилна техника. А пък в ИВ ги караха да държат тежест надалеч от тялото, докато са пречупени в кръста - което само по себе си е вредна техника и те нямаха избор. Не знам що за травма трябва да се случи, че да почнат малко повече да се замислят.

# 892
  • Sofia
Ако не знаех резултата за играта тази вечер,трудно щях да повярвам,че Влад ще победи след първите три битки.
Малко на кантар бяха нещата.В битката за 5 точки късметът доста му помогна.А и трябваше да са му разменени битките за 3 и 4 точки.
Но,браво,честита победа!

Хахах, НелиСА, то баш най-правилно си пише "недостъпен". Сигурно засича от коя държава се отваря страницата Satisfied Иначе и наличен може да е. Satisfied
🤣
Ма,вярно,правилно са си го написали "недостъпен". Mr. Green
И аз ги харесва,ама и цената им е уникаТна.
Айде,пускам ви на Иванчето пуловерчето.
И по-бързичко поръчвайте,да не вземе да свърши.😁🤣

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 03:38 от avi10

# 893
ГиенчУ се определя като достоен българин в началото на дуела🙂 
Мамин сладък,  добре е , че Моркова го отупа, малко реалити чек, колко може без палката на пътя.
Голям резил. Болен, здрав, силен, слаб...няма значение, ще се помни факта, че Моркова го отстрани. Обичам , когато самонадеяни индивиди паднат отвисоко 🙂

# 894
  • earth
Пуловерите и въобще голяма част от гардероба на водещите са на Polo Ralph Lauren.
Children's collection?

# 895
Влад не е чиста монета. А малкото хора зад него показва за пореден път, че в опитите да си с всички винаги оставаш сам. Напъните, ако изобщо са такива, за позитивизъм също така дразнят българите много...
,,Напъните ,,за позитивизъм дразнят само тези българи които обичат да мърморят и все другите са им виновни.За съжаление,голяма част от тях са такива.Позитивизмът, особено искрен е много хубаво нещо.А при Влад беше искрен.Трябва да се радваме на всичко което ни усмихва и да извличаме полза от това.От мрънкане и оплакване непрекъснато полза няма.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 17:29 от pgineva

# 896
Как заключи, че не е чиста монета? И защо смяташ, че са напъни това. И защо позитивизмът дразни българите? Аз съм българка, мен не ме дразни.

# 897
Влад е малко по-нежен физически, малко по-деликатен като човек също, на всичкото отгоре пък и позитивен..., на фона на това моментите, в които си изказваше смело мнението, това, че защитаваше по-слабите, не се броят...мъжете не го приемат съвсем от тяхната груба порода. Затова беше квалифициран като какъв ли не...Между другото, той е от малкото, които общуваха с Аксения, когато беше отритната, но тя не му се отплати с подкрепа...Много ми стана приятно, че точно той, дамският пич:) победи в силова битка големия мъжкар Генчо.

# 898
"Нежен физически" на фона на последната битка от снощи, не е най-подходящото определение за Влад, мисля.

# 899
Не знам кой дуел беше поред, снощния, но е първият, на който не си хванах телефона и го изгледах от-до.
А знех кой си тръгва.
Браво на Влад!
Колкото и да е клиширано е вярно, че когато си позитивен и всичко наоколо се отразява на отношението ти.
В случая на Влад, с късмет в играта с прашки те. Голям късмет.
По време на ратайството а-ха Гената да ми стане симпатичен и той па си тръгнА.
Иване, нали си завършил Актьорско майсторство. Влезте в роля и си скрийте пристрастията, да му се @@@.
Махнаха единият отнокерсстъра, сега предлагам певицата да си 'оди.

Общи условия

Активация на акаунт