🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 42 953
  • 984
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Наченки на Мост имаше, но с навлизането в новия етап на играта все едно минават с булдозер през тях и изриват всичко.
Разделянето и противопоставянето стават още по-ясни. Ако досега двата отбора бяха равнопоставени участници в едно състезание, сега единият ще бъде подчинен на другия и поставен при унизителни условия.
За какъв мост говорим въобще?

# 16
Благодаря за новата тема. Гласувах Евгени и Иван да са ратаи. Имат нужда да подоят и изрият десетина каруци тор.
АВО, какао стана с изявленията и обясненията, които щяхте да правите в подкаста на Гуслата относно сгрешените дъски? Много се забавихте.

# 17
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Интересно ми е колко време ще им отнеме на новите да проверят запасите на старите.

# 18
Благодаря за новата тема! 😊

Иска ми си Камелия и Иван да са ратаи, но ми се струва, че Ваня и Радо са по-вероятни.

# 19
Благодаря за темата!
И аз искам Караиван да изпратят ратай.
А Веселка ако не се стигне да чете алманаха, като нищо ще изгуби на друг дуел.

# 20
Благодаря за темата!
Е те другите като ги гледам, пращят от знания и акъл...

# 21
Според мен не е коректно да съдим за професионализма на някого от участието му в риалити формат. 😃
О, не. Не за професионализма на Мажена съдя. Съдя за това какъв човек е и как се отнася към околните тогава, когато няма директна печалба от тях.

Ще ми се Камелия да повтори ратайството в компанията на дружката ѝ Иван.

# 22
  • София
Ако Веселка трябва да избира жена ратай между Камелия и Ваня, ще прати Ваня. Вероятно - с обяснението, че не е човешко Камелия да е ратай 2 поредни седмици. Не че при безнадеждните имаше такава проява на човещина към Ваня. Ако не беше Влад - щяха да я пратят и три пъти.
Така че - Ваня ще е ратай. Не вярвам Веселка да избере жена от своите.
За мъжете - бих казала, че няма да е Радо. Много е голям рискът за мъжете от нейния отбор, ако той стане ратай и дуелист.

# 23
  • София
Iseis, не съм те разбрала явно, извини ме.
 Имаме ли информация как ще се избират ратаите или днес ще разберем?

# 24
Мажена може и да е голям професионалист, но не се прояви като голям човек. Така и в работата си може да се държи различно с пациентите си, зависи кой какъв е. Не е първата, нито ще е последната, която я бива в работата и е навирала нос ... и предпочита звездни пациентки

# 25
  • earth
Има разлика между професионалист и специалист.

# 26
Благодаря за темата!
Ако продължават така да нагласят дуелите на съперничките й според възможностите им, като нищо.

# 27
Наченки на Мост имаше, но с навлизането в новия етап на играта все едно минават с булдозер през тях и изриват всичко.
Разделянето и противопоставянето стават още по-ясни. Ако досега двата отбора бяха равнопоставени участници в едно състезание, сега единият ще бъде подчинен на другия и поставен при унизителни условия.
За какъв мост говорим въобще?
Много добър въпрос! Иване, нали четеш, ще ми е интересно да прочета отговора ти.

# 28
За мен пък беше доста показателно представянето на Мажена за това какъв човек е и как се справя с трудностите, независимо дали на арената, във фермата или на работа. "Не мога, не става, не иска“... Един доктор трябва да е достатъчно упорит и търпелив, за да се справя със задълженията си.

Имаше и обиди към участници, които само са били мили с нея, подмазваше се и манипулираше. Ако така се държи и на работа, то не благодаря. Там си я представям с много фамилиарничене - миличка, скъпа, говорене на малко име и замазване на очите.
Така че като нищо можеш да добиеш представа за нейният стил на работа. За мен не си направи услуга с това влизане в риалитито.

# 29
Мост все още няма,но наченки-да. Някои успяха да се сближат с хора от другия отбор. Смятам, че Ваня може да е ратай, защото Камелия беше миналата седмица, Веселка няма да я повтори. Ако се избират по един ратай от двата пола писах Радо от мъжете, но сега се замислях, че надали ще искат да е дуелист, щото ще изпраска някой от мъжете на Старите. Животно е на арената, не виждам кой ще го победи, не че има шанс за зрителски вот, но е брутален физически, дори Дидо не успя да го махне.
Дяволо, благодраности за труда и старанието, които влагаш. Темата, като винаги изпипана във всеки един детайл. А Рошко грейнал на корицата просто ми оправи деня, както криво ми тръгна седмицата ме усмихна само като му видях сладката муцунка. Yum

Общи условия

Активация на акаунт