🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 041
  • 984
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Гечо в Преди обед

Гечо Гечев след дисквалифицирането му от "Фермата"
Вижте какво разказа "дядото" в селския двор

От мен в анкетата:

1) Влад и Хепито, ако са двама ратаите. Ако е само един, ще е Влад.
2) Не
3) Отлично
4) Провал
5) Добра (ама това не е добре като цяло...)
6) Не
7) Да ; най-малкото заради живата интрига в последната игра, бързо минала след плачевното изпълнение на Мажена. Но и вдях близо 30 кг. дърва на кантара, което си е историческо постижение.
8 ) Да

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 20:48 от Diavolo

# 61

Също смятам, че регламентът тази година с въпросния мост е предразполагащ към повече скандали и интриги, дори повече от миналогодишния сезон. Малко време остава, но това, което ни/ги очаква, не вещае нищо добро предвид манталитета на героите и другото - че останаха само мъже. И то какви “мъже“! .

Цялата идея за сезона - по мое мнние, дойде от Кирил Михов през миналия сезон, когато щеше да гради мостове, дъски щял да хвърля, пирони и т.н. Просто продукцията си го доразви и така стана този сезон. Та в тоя смисъл генезисът на тоя сезон предвещава скандали, интриги, викане, бурни реакции и т.н. Grinning

# 62
  • Sunshine state
Аз понеже не съм гледала първите епизоди, в т.ч. и този с Альона, но…Гечо може да е селяндур, дори да го квалифицират като женомразец, но тя пък е такава простакеса, чак ми беше неудобно да слушам подобни приказки от жена с претенции, че нещо и’ се дължи именно заради съответния пол.
Той хич пък не е простак. Още с влизането на първия ден се сръфа с Ваня, която не харесвам, ама той вдигаше скандали за най-малкото.

# 63
  • София
Дяволче, благодаря за темата! Безупречна, както винаги.
Гласувах, че искам или Генчо, или Иван ратаи. За жената се колебая, защото много зависи от условията на избор. Ако фермерът на седмицата еднолично избира кои да са ратаите и кой да е първият дуелист, тогава не пречи да сложи някоя жена от старите. Това при условие, че смята да изпрати мъж на дуел. Ако смята да направи женски дуел, може обратната конфигурация. Така като има по един от двата лагера, ще се демострира желание за обединение и че уж не се делят вече на нови и стари.  
Също си мисля, че в сряда на мястото на отборната игра може да има такава за имунитет от ратайство. И ми е много любопитно безнадеждните мъжОВЕ как ще се държат при старите, дали ще продължат да са толкова егоцентрични, самодоволни и нападателни.

# 64
  • София
Гледах Гечо при Сашо Кадиев. Крив човек е той. Затвърди ми се мнението, че е вкаран в предаването тази година точно защото е такъв - кисел, груб, избухлив - с цел да създава скандали. Да - оправда очакванията.
При Сашо даже обясняваше, че нарочно е дразнил Альона и му било кеф.
Пък се произведе сам и в ранг "Дядото на фермата". Не видях някой да го е наричал така. Много други качества са необходими, за да бъде почувстван от останалите като техен дядо - и той не ги притежава. Няма нито мъдрост, нито търпение, нито благост в характера му. Да си просто най-възрастният участник и да си залепиш изкуствени рошави мустаци далеч не е достатъчно.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 19:29 от Vivi

# 65
Благодаря за страхотно оформената за пореден път тема.
На "мама" Мажена участието й мога да обобщя с физиономията й, когато спечели на алманаха- безкрайно самодоволно и "лекинко" надменно към останалите. Изобщо няма да ми липсва. Според мен загуби от участието си във формата. 
За съжаление очаквам тепърва да гледаме циркове.
Мисля че ратаи ще са Влад/Евгени и Ваня, макар че му е време на облачето и то да поспи под звездите в плевнята.
За храната и аз бих я прибрала, докато не станат ясни новите правила. Не бих имала вяра на новите. Отмъстителни и нагли до дупка са.
Не ми харесаха фермерствата и на двамата фермери. От това, което видях оставам с впечатлението, че им липсват уплавленски качества.
Не ми хареса дуела. Имам чувството, че Иван очакваше друга развръзка в последната битка и Весито да си ходи.
ПП мм е приготвил пуканки ако хепито е на дуел Grinning

# 66
Благодаря за темата! Рошко е уникален сладур!

Да видим какви правила ще действат след обединението, но според мен пак ще става с гласуване.
Не вярвам старите за изберат ратай от своите.

# 67
  • София
Според мен няма да е Влад ратай, за Калин или Генчо си мисля.

# 68
А не трябва ли 2 седмици ратаите да са само от загубилият отбор?

# 69
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гледайки кроежите на част от старите начело с ревлата да си скрият шоколада и виното и не виждам в тези разсъждения нещо по-различно от на новите, падение и срам.
Дотам ли ще стигнат да крият храна? Да се крият като торбести плъхове и да имат после претенции. Безумие, пълна човешка деградация.

# 70
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка скриха шоколад и алкохол. Новите искат да ги посрещнат с "хляб и сол"? А те какво ще занесат за събирането? Наглостта си?

Камелия е нетърпима.

Нина се опитва да играе и с другия отбор.

# 71
  • Вестерос
Тази пък Камелия.... драма пълна, а като беше друг не ѝ млъкна устата.

Нина много тъпо прави

# 72
В крайна сметка скриха шоколад и алкохол. Новите искат да ги посрещнат с "хляб и сол"? А те какво ще занесат за събирането? Наглостта си?

Камелия е нетърпима.

Нина се опитва да играе и с другия отбор.
Да я дърпат Нина и по живо, по здраво. Много неприятно женче. Подмолна, пък като й го рекнат, скача като гащат петел.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 21:24 от cardhu

# 73
  • Вестерос
Хайде казаха, че 6 човека ще са на финала Simple Smile

# 74
Дразнеща ми е много Нина.

6 финалисти много ми се струват.

Общи условия

Активация на акаунт