🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 113
  • 984
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Направи ми впечатление как Чавдар ритна кулата от кубчета след изтичането на трите секунди в края на играта.
Доста гневна и непремерена реакция. И странна.

# 436
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Лили и Нина се надпреварват тези дни по противност. Точно трио кошмар правят с Ванчето. То разбирам да има смешки, остроумност или интересни разкази, а тези трите или реват, или съскат, или се оплакват.
Генчо втори пореден епизод ми харесва.
Битката ми беше скучна, ясно беше скритата /явна/ реклама и победителя. Дано с влизането дори и за кратко на "свежа кръв" видим нещо по-позитивно и интересно.
Аксения не се е променила. Просто временно лустрото замаза същността и. Сега просто се пропука и истината отново лъсна.
Стискам палци за дуел Нина и Лили и ако може и двете да си ходят веднага.

# 437
Митко беше един от най-нормалните в своя сезон и доста нива над останалите. Аз много го харесвах, въпреки Елизабет и жена му, май Камелия се казваше.

За мен Шопски беше прав тогава, че седи малко измислен/изкуствен герой. Иначе евала на Митака за хода тогава. Направо си надхитри Ивайло.

# 438
Направи ми впечатление как Чавдар ритна кулата от кубчета след изтичането на трите секунди в края на играта.
Доста гневна и непремерена реакция. И странна.

Той и миналата година удряше стените от яд, винаги съм го виждала този като скрит агресор и снощи си показа рогата - как се изнерви и започна да крещи към съотборниците си....

# 439
  • Другата България
Хич не е странна реакцията на Чавдар.
Още от миналия сезон си личеше, че е агресивен.

# 440
Понякога е по-добре да не прикриваш характера си. На мен Чавдар ми харесва като мислене, да има бая косури, но на фона на останлите според мен не са чак такава болка.

# 441
Oпределено. При всички положения продукцията и тоя сезон дава наклон на зрителя, като гледам как се коментира, а и на малко дете е ясно, че при избирателното монтиране, както е и в случая, може да те представят друг човек.

# 442
  • София
Миналата година, когато Чавдар удари по масата, беше по-добре, че удари нея, защото в тази ситуация някои биха фраснали Ивайло по физиономията.
Та за тогава - аз Чавдар не го осъждам.
Обаче сега.... съвсем друго беше. Да, озориха се малко с тия кубчета, ама и другият отбор се озори. Можеше и да загубят играта и с нея - наградата, ама - какво от това?

# 443
Значи и аз съм агресор, защото и аз бих я ритнала кулата.

# 444
Ама ти нямаш правууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу. Хлъц, хлъц Ванче, 2022.

# 445
  • София
Мислех си, че като се слеят отборите, новите ще станат по-обрани и поносими, а то старите откачиха. Жените, де. Щом захаресвах Евгени тази седмица, нещата никак не са добре. Нина е отвратителна, наистина не очаквах такова нещо. Аксения усети хлабаво около врата и пак започна да си показва рогата. Уж приятелки на Веселка, но вместо да й помагат, само се възползват от това приятелство. И тя го вижда, просто поради възрастта и характера си не знае как да го отиграе.
Лилито и тя се изложи много. Явно Митко я е питал защо Ванчето е в другия отбор, но обясненията не изискваха и определения кой какъв е. Хубаво е, че се извини впоследствие.
Ванчето.... вече не зная дали сама вярва на нещата, които говори. Каза, че й е трудно в обора и Веселка я премести в кухнята. Оплака се, че и там й е тежко, преместиха я в обора, само да дои, и то само овцете и козите, но накрая пак придружени с плач обвинения: "Вие ме направихте на две стотинки." Ами извинявайте, но няма такава наглост просто! Rolling Eyes И с каква озлобление псуваше животинките...
Евгени чисти обора, дои кравата, готви, мие.... Имам чувството, че и сам може да се справи с всичко, въпреки че каза, че не може да готви. Но не се е затръшкал.
Добре, че влезе Митко. Дано нещата малко се поуталожат, поне от приличие пред госта да не си показват простотиите.

# 446
Ваня добре че няма да се омъжи, замина ѝ безплатното пеене на Лили на сватбето. Joy гледам и цивря, хора. Няма такъв цирк. По-забавно е от ББ, само им липсва винцока от рано сутрин.

# 447
Що да е бил прав Ивайло срещу Митко? Аз не смятам така.Митко се е доказал със свой екип,бизнес , който управлява добре. Спокоен , уравновесен, мислещ. Беше казвал как организират работат в екипа си, много ми хареса.Не успя май да го приложи като беше фемер, но мотивацията е различна. Не ми е измислен на мен, аз познавам такива хора.Трудно ги вадиш извън нерви. Само дето не вярвам,че той ще построи моста сега.Ще внесе малко свежести  разнообразие и толкова. Мостът си е работа на хората вътре, но не вярвам в него.Прекалено се отдалечиха и прекалено много стават дразгите между самите тях на чисто битово ниво. А и жените са прекалени злобарки.

# 448
  • София
Камелия отговаря на въпроси на фенове
Ето най-интересното, което съм ви подбрал:

В момента играе активен хандбал с отбора си Етър 64 и подстригва кучета.

Нямат отношения с Аксения, но не таи нещо лошо към нея, просто не комуникират помежду си. Намекна, че Аксения е била най-добрата актриса от всички вътре и са и се получили перфектно нещата...

Не познава Радо извън Фермата и не иска да го опознава.
За нея той е бил мързелив, неопитен, инфантил, супер егоист, грубиян и фурнаджийска лопата. Зачеркнала го е.

За Ангел:
Не е влязла във Фермата да търси любов или да има покрай нея любовна драма, за да се задържи така по-дълго време в предаването и да има повече внимание върху нея. Не е виновна, че един мъж се е влюбил в нея. Тя не му е давала повод. В момента с него са в приятелски отношения. Той я подкрепя много, а тя много го уважава. Оттук-нататък как ще се развият отношенията им си е между тях и толкоз.

Обожава сладко

Била е подготвена психически и трудно някой и нещо може да я бутне. Тя се е навила все едно влиза в Сървайвър, т.е. за още по-тежки условия от това което е изживяла вътре

Разбира се е с мъжете от новите надежди, защото е работила здраво наравно с тях и никога за нищо не се е оплаквала

На сала с Яни, когато заради наказание прекараха цялата нощ там потвърди, че нито един член на нейния отбор не е дошъл да провери как е...
Най-страшното е било, че не е могла да отиде до тоалетна (ако да речем и даде зор през нощта, бтв: явно се подразбира да се свърши работата в язовира, ужас, нямам думи), защото са били така вързани, че те не са могли да се издърпат само. Ни напред, ни назад.
Апропо дадоха как на сутринта, Финци дойде и им измъкна сала на брега, явно наистина не са могли да го управляват с Яни.
Това е пълно безумие!

Най-трудно във Фермата и е било социалната игра. Не обича и не разбира тази игра и за това в реалния живот предпочита комуникацията с животните, а не с хората...

На нито една от жените вътре не и е бил дошъл цикъла през целия сезон, явно от стреса и некачествената храна според нея.
бтв: Това са 2 месеца и половина, ЛОЛ. От началото на Май, до средата на Юли, смятайте.

Не харесва Моркова (Влад), не са приятели. Първоначално му е симпатизирала, защото много се е въртял около жените и е искал да играе с тях,  че мъжете не го приемали и т.н. Прозряла е какъв е той всъщност, когато е станал фермер и е искал да раздавали приятелството и с Елена, което е било истинско и силно.
За нея, Влад е влязъл с една единствена цел, да си рекламира чорапите с мирис на понички и да си увеличи последователите в социалните мрежи. За това и винаги бил позитивен и усмихнат.

# 449
Камелия отговаря на въпроси на фенове
Ето най-интересното, което съм ви подбрал:
За Ангел:
Не е влязла във Фермата да търси любов или да има покрай нея любовна драма, за да се задържи така по-дълго време в предаването и да има повече внимание върху нея. Не е виновна, че един мъж се е влюбил в нея. Тя не му е давала повод. В момента с него са в приятелски отношения. Той я подкрепя много, а тя много го уважава. Оттук-нататък как ще се развият отношенията им си е между тях и толкоз.

Във „Фермата“ мечтая да се събудя за нов живот и да се влюбя“, казва тя.

https://fermata.btv.bg/uchastnitsi/kamelija-kuznecova.html

Общи условия

Активация на акаунт