🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 129
  • 984
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Казвам, че причината да се развалят, не е това, че стоят на едно място с тези на старите.

# 571
Забавен епизод, дай на мъжа алкохол и малко женска плът и му гледай сеира Grinning
И как пък решиха, бай Димитър да има два гласа, щото ако не беше с тази привилегия Камито щеше да е мис "Ферма" през крив макарон.
Абе Камелия с каква рокля беше? Тип монахиня, и обувките беше ги докарала.
Ако трябва да обявя най- сексапилната то това беше Аксения.
Ваня нямаше ли кой да и оправи косата, все едно беше излязла от лудницата.

# 572
Ясно защо са развалени бурканите, просто не си спомням на старите бяха ли добре. Защото вчера Бети каза, че само два буркана са окей.

# 573
На мен пък Ваня ми хареса с разпусната коса. Всички се бяха постарали, забавно беше. Аз друго се чудя. Гледам всички са вече на маса заедно, а правилото за двете седмици гласеше друго. Дали заради влизането на Димитър промениха част от правилата?

# 574
  • Разпиляна във въображението
Ясно защо са развалени бурканите, просто не си спомням на старите бяха ли добре. Защото вчера Бети каза, че само два буркана са окей.

Два буркана, но от страната на Новите.

# 575
Продукцията даде рамо на КамитУ със шотовете, сигурно са й дали и идеята. Вече ми е ясно кого ще тикат.

# 576
  • Разпиляна във въображението
Е, на Валерия са й дали лента /освен, ако тя не си я е носила в багажа/.

# 577
Лента и топка, които изглеждаха нови, едва ли си ги е носила.

# 578
На мен пък Ваня ми хареса с разпусната коса. Всички се бяха постарали, забавно беше. Аз друго се чудя. Гледам всички са вече на маса заедно, а правилото за двете седмици гласеше друго. Дали заради влизането на Димитър промениха част от правилата?
Аз до колкото разбрах правилото е да не се хранят заедно,а първият път като ги дадоха заедно Веси се разправя с Ванчето. Снощи май пак нямаше храна на масата докато бяха всички, но допускам че може и да греша, не гледам много внимателно и често върви само за фон

# 579
  • София
Уж новите щяха да носят черни дрехи 2 седмици, но снощи мъжете им бяха с цветни, докато журираха.

# 580
Е, на Валерия са й дали лента /освен, ако тя не си я е носила в багажа/.

Точно.
Няма тикане и бутане, конкурсът си беше за чисто забавление и се радвам, че всички го възприеха по този начин. Браво на мъжете, че не оставиха жена без глас. Личното ми мнение е, че най- хармоничните тела са на Вал и Ванчето. Акси и Камелия са ми груби, напомпани... Вал и Хепито също са тренирани, но са запазили по- меки, женствени черти, което на мен ми харесва повече.

Бети имаше пълното право да е строга в критиката си. Дадоха им огромни количества месо, голяма част от което трябва да отиде на боклука. Не знаех, не видях, не разбрах не са уместни оправдания за един Фермер. Разбирам Веселка, че не е знаела, и че Влад трябваше да и предаде, но за Бети единственото, което има значение е разваленото месо. Другото са си вътрешни недоразумения, които не я вълнуват.

Нямам представа, кого би избрал Генчо за втори дуелист...
Финци няма да е със сигурност, мисля че той би бил неговият избор за Фермер, ако Генчо си тръгне. Клоня към Яни и Чавдар, но не съм сигурна, че ще му стиска най- вече, заради Алманаха. По едно време коментираше Калин, не знам дали Нина го е разубедила. Иван няма да е категорично. Остава Влад.
Ако бях на негово място не бих избрала Влад. Вижда се, че сливането не отмени разделението и, че договорките в отбор Стари герои все още са валидни. Заради численото им превъзходство бих избрала техен представител, но от друга страна, може ли да се разчита на Влад? Той си играе самосиндикално от самото начало, днес е с едни, утре с други... Направи впечатление, че единствено той от мъжете гласува за женски дуел.
Ще бъде интересен избор.

# 581
  • софия
Камелия мис ферма? Не го очаквах. Мислех, че ще е Аксения. Не мисля, че е най-красива, но определено има хубаво, тренирано тяло. Вал ми е най-сладка и естествена. Нина е симпатична в лице, въпреки че страха и злобата я загрозяват напоследък.
Стана ми мъчно за Веселка, защото наистина се постара.
Евгени според мен ще избере Чавдар.

# 582
Хареса ми на мен епизода. Посмях се, хората вътре се забавляваха.Стига толкова караници и шушукания. Аз най-много харесах Вал. Весито също. Без да имам претенции на разбирач на поезия, докосна ме това, което е написала. И аз имам и дъщеря. Финци ми изглежда доста чувствителен, особено когато стане дума за деца. Мисля, че този човек има голямо сърце.
   За джин - историята - ей, тая Камелия е страшна усойница!  И нейният бански е не по-малко разголен от на Акси, само че тя си беше показала само горницата. Ама все едно е взела банския на щерка си.  И все да излезе чиста. Весито трябваше просто да изчака Аксения да стане, да пие едно кафе и да я дръпне на страни да й каже каквото има. Но тя сега пораства,ще се научи. Пък и мисля, че е с чиста душа. Още повече , в това затворено пространство емоциите е са като навън.
   Права беше Бети за месото. Хич не е лесна работа да се отгледа 400 кг теле , че така лесно да се хвърля. Аз ако бях на нейно място щях да ги натикам в буркани тях самите. И тук виновен е Влад , че не каза, че има нещо за преправяне,въпреки ,че им се обърна внимание и предния път от наставниците. Но и другите можеха да кажат. Малко тяхната работа ми е като "и след мен потоп".
   По принцип смятам, че Продукцията не бива да издава на останалите , ако има договорки и стратегии. Само на ас , зрителите трябва да се показва , а не така пред всички, както на номинацията за дуелист. Аз се почувствах зле заради Нина, а тя не знам. Но така ѝ се пада, щом не си държи на думата , че и сметка ще търси на Чавдар.
   За втори дуелист - Моркова , Яни или Иван.

# 583
   За втори дуелист - Моркова , Яни или Иван.

Евгени да избере Иван е все едно Аксения да избере Валерия. Близки са си и ще се изберат, само ако не е останала друга опция. В това съм повече от сигурна. Другаде ще се цели Генчо. Решението му ще е интересно, защото не останаха "бушони", намирам всички останали мъже за силни, което предвещава оспорвани дуели.

# 584
  • при късмета
Бети имаше пълното право да е строга в критиката си. Дадоха им огромни количества месо, голяма част от което трябва да отиде на боклука. Не знаех, не видях, не разбрах не са уместни оправдания за един Фермер. Разбирам Веселка, че не е знаела, и че Влад трябваше да и предаде, но за Бети единственото, което има значение е разваленото месо. Другото са си вътрешни недоразумения, които не я вълнуват.
Не е съвсем така.Бети трябва да даде оценка на зададените и изпълнени задачи за седмицата. С пълно право ще наказва за разваленото месо, но Веселка и представа си нямаше, че новите миналата не са се справили с тази задача и имат и тази да работят по нея. А Бети на практика наказва Веселка и оценява задача, която не ѝ е давала. Да, Бети трябваше да наложи някакво наказание, но да беше взела не кошници на всички, защото това зависи от поставените и изпълнени задачи от Веселка, а от и без това намалените дажби на новите. Да се оправят

Общи условия

Активация на акаунт