💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 481
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 105
Такава е модата в момента. Фейгин и Мани могат да си го позволят. Ако като 20-годишни не са смели в облеклото, кога да са?

# 106
да ви кажа, се отегчих от 2 те племена, чакам момента да заиграят всеки срещу всеки , та да си заминат половината статисти там Wink
Напълно споделям; Има учстници не били на елиминации и други ходещи постоянно;
Да се поразредят малко статистите;

# 107
Алекса и Лефтеров за капитани.

И мисля, че Жени скоро ще изгори, защото губи позиции. Фифо има грошове, Лефтеров нещо не й е най-големия фен, Ралица не е сигурна, Мани е единственияt wild card.

Надкаста с Любо много ми хареса, беше един от най-балансираните гости до момента, без тежки категоризации и налагане на мнение.

Радвам се, че повечето хора се събират и забавляват извън игрите, след две-три седмици ще се уталожат нещата, ще им се разделят пътищата и за всички ще остане просто спомен, а за няколко човека и дългосрочни приятелства.

# 108
Отношенията при сините се промениха, след като на Илян му запари под петичките и трябваше да се докаже в битка. Не мисля, че Фейгин конкретно е по-силна от Вики. (Прилича ми на изказване на Илян). Ако да си устояваш позицията е злопаметност значи и аз съм Simple Smile
Отношенията при сините започнаха да се променят след неумението на Виктория да приеме номинацията си през първата седмица.
Не мисля така Simple Smile. За мен всичко започна преди първия съвет. Със "стратегията" на Илян и с лошото му представяне Simple Smile Сезон 4 епизод 4 някъде на 1:36 минути. За да си стратег и да не изглеждаш смешен, трябва първо да си добре подготвен, за да можеш да си лидер, иначе изглеждаш нелепо. И си задаваш въпроса, защо го направи? За да спаси Фейгин? Не мисля. Реши, че е най-умен Flushed , ама му излязоха криви сметките. Всички знаем , че дори най силния да си, вероятността да отпаднеш на номинация е голяма. На тази битка най-слаби бяха Илян и Фейгин, редно беше един от двамата да иде на битка. Беше го много страх от елиминация тогава и раздели племето. Просто друга гледна точка.Simple Smile

# 109
Мисля че днес ще направят Лефтеров капитан на жълтите. Все пак на капитанската каза на Фифо да го има и него предвид😄

# 110
Мисля че днес ще направят Лефтеров капитан на жълтите. Все пак на капитанската каза на Фифо да го има и него предвид😄
Той нали бере душа? 🤣 Освен Жени да го е “мотивирала” с поглед 🤣.

# 111
  • София
Феновете на Алеко и Виктория да не гледат – няма да им хареса.
Останалите ще се изкефят!

https://www.youtube.com/watch?v=DrqyzkTCkO4

Много хубаво впечатление ми направи Фейгин, мило и възпитано момиче.

# 112
на Лефтеров ще му мине по-бързо от на Георги защото Жени му е инжектирала отрова/вирус неколко месеца и организма е свикнал

# 113
Хайде на НадкасТ-а! Топъл-топъл. 😜

# 114
Привет и поредни адмирации за темата, Diavolo и Bengun. От продукцията трябва да ви дават хонорар за всичкия труд.
В предната тема много изостанах, но като се натрупат едни 50+ страници, направо няма изчитане. Grinning По диагонал успях да попрегледам, ама толкова.
Не ми харесаха особено последните два епизода, много драма, много биг брадърски вайб, накъртващо ми дойде. Grinning
Писано е твърде много вече по основните акценти, така че не смятам да повтарям и аз, но като цяло Фейгин наистина остави впечатление и у мен за липса на зрялост и някаква лична позиция. Да млада е, но не е само до възраст това. Дано с времето го израсте.
По анкетата, също смятам Алекса за вечен капитан при червените. Лефтеров, ако е достатъчно в кондиция при жълтите.
Безстрашни на стопанство тази седмица.
Стари сезони не съм гледала.
Хубава седмица на всички, надявам се на по- приятни епизоди, макар че с напредване на времето до финал, вероятно интригите само ще стават повече.

# 115
Ама тази идея, че видиш ли нещо почнало от някъде и затова... съжалявам, но Вики е от хората, около които трябва на пръсти да ходиш и пак ще намерят да се развикат. Алекса няма да го коментирам, без него Вики можеше и да си остане само с викането и монолозите,  за които сигурно си вярва, че са ценни съвети.

Аз го виждам така - Цецо е заслепен от любов, искащ да се докаже на Вики. Вики постоянно се кара и дръпва дълги речи. Светата троица родвърта очи и се киска в отсрещната стая. Цецо става параноичен относно подигравките, а такива реално може и да е имало... на този етап не мога да посоча с пръст някой и да кажа, че той е виновен, всички са в блатото. Но ето, идва Алекса и започват истинските караници, заплахи и психически игрички.

Мое мнение си е, сформирано от това, което ни показват естестено. Но аз така го виждам. Според мен Виктория си вярва, че помага на Фейгин и я поучава правилно. Не е само злоба там, но Алекса е факторът, който вади най-лошото от нея и според мен той обърна играта, в нещо непоносимо за Мани и Фейгин и то съвсем съзнателно.

# 116
когато съпруга се стиска и не иска да ви спаси в молъ - 'стига ги стиска тия Гошове уе'

# 117
Алекс е много симпатично момиче, но хем я тормозят, хем след предаването се затичала да прегръща Вики.  Липсва и собствено мнение. Подозирам, че и това, че е била тормозена е разбрала от други хора.

# 118
Естествено, че Алекса ще е капитан -той е там до живот.Sweat Smile Евентуално за разнообразие може Вики да вземе флага, ама едва ли.

# 119
Много интересно започва Надкаста с Александра.
До момента - от Продукцията са я искали за участник, и не са я тормозили по време на кастингите. Имала е едно сериозно гадже преди Жоро, 4 месечна връзка, след което момчето е заминало извън страната.

Общи условия

Активация на акаунт