Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 948
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Влизам само да поздравя всички празнуваши рожденници, именици и месечковци!

Ние сме по-добре - не е правил температура от онази нощ, кашлицата като чели понамаля!
Аз тия дне ходих напред - назад : вчера до базара, където закупих солидно количество украси, после на РД на свекър ми! Днес имах една среща с колежки, а преди това детски РД с Лора!

Обсъждали сте овесени ядки - и имам питанка: колко са 20 гр и защо точно 20?

# 151
Аууу каква съм заплесната Embarassed

bdbaloni
Честит рожден ден на pam_denis!
Бъди много щастлива и обичана!

# 152
  • София
Бюти, пак ще питам за просото - в какво съотношение с вода вариш и иска ли предварително накисване и пр., както кафевия ориз? newsm78

Бе, сигурно иска, ама като не се сещам предния ден....Съотношение, не знам, слагам на око, досипвам после...

# 153
  • София
Честито на Стаско на Данчето и на Тонито на Скарлет! newsm44
Честит рожден ден, Пам!  bouquet
Честит имен ден, Дея!  bouquet
И на двете пожелавам много здраве, щастие, усмивки и весели мигове с малките дзверчета!
Хей, Чаена, намини през темата, де,ааааааааа! Crossing Arms

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 21:50 от Beauty

# 154
Честито на именниците, рождениците и месечковците!

Пак да ви благодаря за съветите за обръщането от корем по гръб newsm10! Определено имаме напредък - вчера го направи 2 пъти.

Ексче, и на Мимата и се случва така с твърдите акита. След като хапне повечко оризова каша 2 дена изкарва от дърдонки до гранати  Shocked . Противодействме със сок от сини сливи (мнооого добро средство  Peace ) и овесена каша.

# 155
  • Boston, MA
Честит рожден ден на Пам-Денис!
Честито на Стаси и на Тони! Да растат все такива весели добри джуджета!
Мила Дея, честит имен ден на теб и на малката ти красавица! Да сте живи и здрави!

Честит имен ден на малкия сладък Дани на Шанс!
Благодаря на всички за пожеланията! Тук виртуални почерпки (нещо нет-а много смотан днес)...
Зарче, радвам се, че Мимата се върти!
Черепахче, разбирам те напълно! Но нали и това за децата го правим... Дано се сработите с гледачката перфектно!
До утре!

# 156
  • София
Добро утро! Слагам кафенцето!

# 157
Добро утро!

Честито на месечинките! Hug  bouquet Hug

Вени
, присъединена съм с една чаша Grinning

# 158
Добро утро и от нас  Hug
хайде и аз с кафенцето се присъединявам Simple Smile
Честито на месечковците ни днес - Дея-Мария, Валката и Йоана Heart Eyes

Днес времето пак е гадно, но да се надяваме, че ще се оправи и ще стане за разходки Simple Smile

Я аз да повдигна и една тема за подаръците на половинките - какво мислите да им подарите за Коледа, че аз съм в голяма чуденка newsm78

# 159
Добро утро и от мен! Hug
Присъединявам се към пиещите гореща сутрешна напитка, но с какао Peace, че кафето го изгълтвам полуспяща Tired, приготвяйки Пепи за градината!
Седя и си мисля, колко много задачи ни чакат в последната седмица преди Коледа...  Thinking И при вас ли е толкова натоварено, или само ние оставяме всичко за последно - подаръци, приготовления и пр.? #Crazy

Неработещи още мами, сега като ходите по служебни Коледни купони - иска ли ви се пак да сте на работа? Какви чувства ви налягат?  Thinking Мен - смесени, но надделява желанието все още да съм си у дома при беба! Peace

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! Hug Heart Eyes Hug

# 160
добро утро
да бе като слушам всички на купон и на мен ми се присква, но том дето работех веднъж правиха и повече не, тъй че пак няма как да ходя #Cussing out
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ   bouquet
и да се похваля имам си нов gsm nokia МЪЖО рано рано ми го подари, защото му извадих душата не мога да чакам   newsm44

# 161
Дали, да не пускаме анкетите за по-кратко време!?  Thinking Пак ще добиваме представа за интересуващото ни, а и повече теми ще можем, да завъртаме в анкета...
Вие как мислите? newsm78

# 162
Дали, да не пускаме анкетите за по-кратко време!?  Thinking Пак ще добиваме представа за интересуващото ни, а и повече теми ще можем, да завъртаме в анкета...
Вие как мислите? newsm78
Аз май съм на същото мнение, хубаво ще е да са повече анкети Simple Smile

# 163
  • София
Добро утро!

На финала пред празниците ми става много напрегнато  Confused От октомври месец си мисля за подаръци, за украса и ей го, седмица преди Коледа, нито подаръци, нито украса.

На Ст ще му подаря тиган  Mr. Green Прави много хубави яйца, омлети пък си няма приличен тиган. Сигурно няма да е мечтания подарък, но на мен вече ми подариха тенджера та защо не и на него тиган  Crossing Arms Чудя се... тежичък е доста, да не ме погне с него като му го подаря  Thinking hahaha

Пете, браво, хубав подарък!  Heart Eyes

От няколко дни си мисля, че ми се ще да работя нещо от вкъщи, а не да ходя на работа. Искам да мога да гледам малчо, да играеме заедно, да го водя на различни и интересни места, а ако съм по 9 часа на работа няма да има как. Но това е в сферата на мислите още.

Дея, креватчето е много красиво. Ако имахме място може би такова щях да взема. Казвам може би, защото ми прилича на по момичешко креватче, а и после става на диванче, нали? Много е елегантно!

Енви, съгласен  Peace Само да се появи Бабълче и да измислиме какво да се добави.

# 164
  • София
Енви, съгласна за анкетите!
Аз направо не си представам как ще купувам подаръци тая година? Трябва някой да гледа малкия , а майка ми от сряда е заето с племенника - ще го гледа до събота! Освен това е и болна - пипна вируса от нас! Кой ще ме отмени, за да отида на пазар незнам
и времето е лошо, за да изляза с него...просто незнам

Общи условия

Активация на акаунт