Априлчетата за пръв път дядо Коледа ще поздравят

• 8 951
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Привет на всички и от нас
Честито на всички месечковци  ura newsm18 Tada
Честит рожден ден и на Пам Денис, всичко най-най smile3525

# 136
Днес съм именничка аз и влизам да ви почерпя ,а в същото време да честитя на рожденниците и месечковците  Hug

От нашата Карнобатска винарна

# 137
Деичка, бъди жива и здрава! Много щастлива! Хиляди целувки от мен!

# 138
# 139
Дея, здраве и късмет от мен и малката Вяра!
                                    От нас!!!

# 140
Дея, Честит Имен Ден!
Да си все така усмихната! Пожелавам ти всичко най, най- хубаво!

Честито и на малкият ни именник Дани! Да е жив и здрав и много послушен!

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 17:06 от R i n a

# 141
Честит рожден ден, ПамДенис и на Мусаши на патерици  bouquet
Честит имен ден Дея  bouquet

Честит имен ден и на малък Дани Hug
Честита племенница на Мимка Hug
Честито на месечковците от днес и изминалите дни.
Много здраве и щастие на всички Heart Eyes

Съжалявам, че не се вкючвам по обсъжданите теми, но нещо тези дни не ми върви приказката.
В петък бях на коледно парти, от което се разбра, че офисът ме зове. Днес семейният съвет (мама, тате, бебе куче) хареса една жена. Надявам се и тя да ни е харесала и от следващата година бибанката ще е на нейните грижи,пък аз ще трябва да се справя с бучката в гърлото Sad

# 142
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИЕЛ НА БУБКА, НА ДАНИЕЛ НА ШАНС И НА ДЕЯ! МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

ЯнчеHug! И нас това ни чака...все някога... Confused

# 143
ДЕЯ ЧЕСТИТО

да бе да не са я били сега а сега се проверява doh

# 144
Съжалявам, че не се вкючвам по обсъжданите теми, но нещо тези дни не ми върви приказката.
В петък бях на коледно парти, от което се разбра, че офисът ме зове. Днес семейният съвет (мама, тате, бебе куче) хареса една жена. Надявам се и тя да ни е харесала и от следващата година бибанката ще е на нейните грижи,пък аз ще трябва да се справя с бучката в гърлото Sad

Разбирам те напълно и аз съм така,а и цяла седмица само с глупости се занимавам и най вече ядосвам на свекър и свекърва,но няма да ви пиша,за да не ви натоварвам и вас  Tired
На мен също ми предстои  търсене на жена,но в тоят малък град Sad....Защото ето малката бе при баба си и първата раничка е на лице  Tired

Благодаря за пожеланията,честито и на другите адаши  Hug

Аз днес получих страхотен подарък  Grinning -Дея-Мария започна да се изправя вече в леглото и като успее ,понякога с моя помощ,а понякога не се държи доста дълго време права  Grinning ,но все пак е постижение  Mr. Green

Дайте един съвет ,че много се чудя аз-ние сме с преносима кошара,много я харесвам,защото малката няма къде да си цапне главичката,но си мисля,че дървена е време да взема,там по лесно ще е това изправяне,но пък се притеснявам от това,че въпреки наличието на обиколници е възможно да се удари  Confused ето и каква сме си харесали

# 145
Аууу, какъв ден е днес, че аз пак не съм в час значи?

Честито на Дея ( да си все така хубава) и малките Данита  bouquet

Дея, кошарата ми харесва! Нали е от тези дето после стават на легло?

# 146
  Честит рожден ден ПамДенис !!!!
Дея това е за теб и за всички малки и големи именници !!!!
Месечковци честито и на вас-Станимир, Тони,Златомир и Мартин !!!!

# 147
Честит Имен ден на именниците ни - двамата малки Данита

и Дея

Честито и на месечковците ни и специално на моя приятел Стаско Heart Eyes

Дея, много хубава кошарка сте си харесали, но според мен не си струва, тя и в тази дето имате ще свикне много бързо. Ние имаме и преносима и дървена, в дървената може да се удари, особено докато свикне да се изправя и да сяда после ...

Янче, Hug дано всичко да е наред и да свикнеш бързо Praynig

# 148
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ   bouquet
Мерси ви много момичета. Ето ви да се почерпите от мен
и да пийнете по едно коктейлче
Извинявам се че са толкова голями снимките но нещо неможах да ги намаля  Embarassed

# 149
  • София
Честит Рожден Ден на ПамДенис!    bouquet

Честит Имен Ден, на очарователната ми Деичка!    bouquet

Честит Имен Ден на бъдещите разбивачи на женски сърца  Mr. Green Дани Бубков   bouquetи Дани Шансов   bouquet!

Честит Мини Рожден Ден, на колегите набори и спешъл на Тонката-Бонбонката!    bouquet

Днес диетична вечер  Mr. Green - гугалеско не дава снимки  Confused По късно ще пробвам пак, ако не утре ще се черпиме за мини ЧРД-то на Дея-Мария!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт