Какво да направя

• 6 822
  • 206
  •   1
Отговори
# 135
не се е намесил, защото е преразказано, не е бил свидетел, така поне разбрах.
Може и да е говорил с майка си насаме и тя естествено го е лъгала, че не е вярно.
Ако си обичам точно този мъж, няма да го напусна, защото трети човек го иска.

# 136
Зависи дали е свидетел. Ако някой ме обиди, а мъжът ми го няма, няма да тичам при него, а ще реагирам на момента.

...и после му разказваш историята, и това, че не е бил там, не го освобождава от реакция и отношение по темата.

# 137
А аз ще се зачудя дали ще мога да продължавам да го обичам!😄😄😄

# 138
  • София
Ами той е реагирал - тя писа още в първи пост. Просто не е реагирал по начина, по който тя иска.

# 139
Нарциса, и мъжът, и свекървата, всеки поотделно
В интерес на истината, и двете са доста зли. А и маман е със самочувствие на голямото добро утро... Мъжът и свекърът само са стояли и слушали скандали, свекърът нищо не казал, освен синът да си помисли ще може ли да живее с  тази жена цял живот, и си заминал на село.
Хаха, ясно Simple Smile
Аз от опит, бая неща съм премълчавала, за да не изляза зла и да си пазим отношенията. Накрая обаче се оказва, че алтернативата на тези 'запазени' отношения е по-доброто решение. В прав текст - раздяла.
Обиждали са ме и пред мъжа, той не е реагирал - тогава замълчах, защото жената уж възрастна, то от годините... И както е от годините, така още 20-30-40 години после ще я търпиш уж да не знае какво говори, защото синът ù не може да застане като мъж и да ù каже да си пази мнението - хайде няма нужда.

# 140
  • София
То е - казвам ти дъще, сещай се снахо. Вайкане, че вуйчо не е напазарувал, ами сега децата как ще се срещат, как леко пречи в кухнята на стопанката, как си е паднала на оназ си работа, тц,тц, някой белтък, някое напук и деня заминал. Утре пак.
Баси дзвера, ако̀ е майка.

Хубавото е, че никой вече не е длъжен да търпи, а и не трябва.
И после с претенции била, ми, не. Младо момиче, дето и то не знае къде се намира.

# 141
Да, това като в другата тема за визитата на родителите… Момчето нали се беше оплакало от жена си на майка си, така че тя да го чува…

# 142
  • София
Яснота, толкова е просто.
Ама всеки си завира главата и чака друг да му изрече думите. Не става така, ситуацията нагледно.

# 143
  • Бургас
Каквато и да е бабата, синковеца е казал какво следва. Има мъже, които ще лавират, ще мънкат и нищо няма да предприемат. Човека си е сложил картите. Ще идват когато и той е там.
Каквото и да се изприказва е все едно.
Аз лично съм резерве. Майка му с магическа пръчка няма да се промени.
Още дори деца няма и започват сложни схеми. Дойдат ли внучетата, ще настане ад. Вечно ще има причина за спор.

Катето от 7мия етаж от къде познава бабата? Нали в този апартамент живее само сина?

# 144
Аха, сега прочетох колко обидно се е държала майката - канела комшийката на кафе, вайкала се какво ще се яде, с какво да си посрещне гостите, че не може да покани внуците на гости, щото няма място... А авторката цял ден чисти и готви. А що? Жената е дошла да си види роднините и познатите, тя да си ги посреща. Не ги посреща в твоята къща, нали, а дори да е така, толкова ли не можа едно гости да изтърпиш, заради гаджето, без да си показваш рогата?

Само да допълня за Нарциса, относно случката за която разказах. Знам и версията на кандидат - снахата - според нея свекърът развалил  сватбата, щото тя била от по скромен произход, нямала висше, , а той от голямото доброутро, а не заради просташкото й държание. В случая тя е започнала първа, забележи. Да ги гони от собственото им жилище. Явно си е мислила, че след сватбата става нейно. Ама снахата си беше освен злобна, и много проста жена. Свекървата е интелигентна, но много серт...

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 23:51 от Прекрасная Василиса

# 145
По-объркана история не бях чела скоро, но от малкото, което схванах е, че си нежелана от свекито, която се е върнала от гурбет в апартамент, за който е давала пари, но инак е на сина й, понеже другата част от парите идват от него. Не стана ясно дали го изплаща, защото ми се стори, че това с ипотеката се доизмисли тук във форума... Ти обаче едва ли плащаш нещо повече от режийни, а имаш вече претенции към жилището и кой да пребивава в него. Ако ще градите семейство с маминия, трябва да поставиш ребром въпроса, че не се спогаждате с маминка и ще е хубаво да не присъства в ежедневието ви в такава близост. Ако той държи на теб ще намери решение, ако ли не ти ще трябва да се примириш или да си ходиш при вашите. Грозно е поведението на майка му към теб, но тя си е повече у тях, отколкото ти.
Не ми стана ясно, въпросната майка има ли друго жилище, където да живее, защото ако това е единствената опция за нея, то за теб няма да е. Той като син едва ли ще я изгони на улицата.

# 146
Кара я да се чувства като навлек! А реално авторката повече от година живее там… Кой кого гони в случая?

# 147
  • София
А, мама ако я питаш, никого не гони, нали! Тя, душа камбана, ама тоя боклук - е, видѐ ли!
Това си е семка, манталитет, пиперчето от тия хора. Селташкото и махленското федно.
Бррррр

# 148
Аха, сега прочетох колко обидно се е държала майката - канела комшийката на кафе, вайкала се какво ще се яде, с какво да си посрещне гостите, че не може да покани внуците на гости, щото няма място... А авторката цял ден чисти и готви. А що? Жената е дошла да си види роднините и познатите, тя да си ги посреща. Не ги посреща в твоята къща, нали, а дори да е така, толкова ли не можа едно гости да изтърпиш, заради гаджето, без да си показваш рогата?

Само да допълня за Нарциса, относно случката за която разказах. Знам и версията на кандидат - снахата - според нея свекърът развали  сватбата, щото тя била от по скромен произход, а той от голямото доброутро, а не заради просташкото й държание.
.     Определено явно сте решили да ме нападате ,напротив посрещнах ги ,проста тя реши че е недостатъчно ,другия и син живее на две пресечки ,защо като баба не купи подаръци на децата и не отиде да го види и след като аз съм никоя защото трябва да тичам до магазина и да посрещам нейните гости ,че дори не ми е искала мнението жената ,камо ли да и забранявам нещо ....не нападайте без причиннно .Явно предполагате само ...И относно скандалите не съм от хората ,който викат ,блъскат и чупят ,но това не означава че ще позволя на някой да ме нарича боклук ...

# 149
Василиса, нали се сещаш, че всеки ще си дърпа чергата? Много по-склонна съм да вярвам на Пепеляшка в чуждата къща, отколкото на собствениците на къщата. Точно защото знам как се извъртат думи и как се приписват собствените грехове на друг човек в условия три думи срешу една.
Манталитетът ще срещне липсата на секс. Разбира се, жените ще са виновни, понеже не са изтърпели целия шит, който може да се окаже просто шит тест, пък те не се сетили да стиснат зъби да минат с отличен.

Общи условия

Активация на акаунт