За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 125
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Предстоящо от Сиела
Скрит текст:
Не намирам информация дали ще има втора книга от серията на Рина Кент

# 376
Предстоящо от Сиела
Скрит текст:
Не намирам информация дали ще има втора книга от серията на Рина Кент

Е те като започнаха с най - тъпата книга как да преведат и останалите

# 377
  • в края на града
Прочетох Тези лъжливи клетви и Тези оплетени връзки на Лекси Райън и ми хареса. Малко ме изнервяше главната героиня, но иначе ми беше интересно.
Само две ли са, завършена ли е историята? Иначе доста положителни отзиви четох за първата.

Аз съм на "Възкресението" на Джоди Малпас, честно казано първите 2 ми бяха по-интересни. Главната от "Британецът" я изкарват някаква истеричка почти (нищо общо с образа ѝ от първата книга), другата и тя преживява, мъжете и те едни неадекватни на моменти, има си я интригата, ама пълнежът с тези преживявания е в повече...  А и се бях заблудила, че 4-тата книга е издадена, ама не - очаквала се в края на февруари.

# 378
  • Варна
Прочетох Тези лъжливи клетви и Тези оплетени връзки на Лекси Райън и ми хареса. Малко ме изнервяше главната героиня, но иначе ми беше интересно.
Само две ли са, завършена ли е историята? Иначе доста положителни отзиви четох за първата.

Да, само две са и е завършена. Приличат на Дворовете на Сара Дж. Маас.

# 379
Гледам, че Софтпрес са издали книга на Мегън Куин, мисля за първи път е на български, поне аз не съм засичала друга. Видях в гуудрийдс, че е първа книга от поредица.
Някой, ако е чел авторката, може ли мнение?

# 380
" Възкресението " на Малпас на български език ли я четете?

# 381
Чета "Лошият Круз" и вече съм към средата. Харесва ми цялото им остроумие което се лее, обаче почна да ми дотяга. Главната е доста противна. За първи път пробвам Шен, все такива ли са й книгите?

# 382
  • Euskal Herria
Общо взето - да. Тъкмо я почнах "Лошият Круз". Мнението ми е на кантар. И в оригинал ли е така написана, или преводът е калпав? То не е лъщене, обарване и какаво още беше... На моменти ми идва леко тегава, дразнята ме някои фрази. И се замислих кои от нейните книги бих сложила в графа "за препрочитане". Естествено, това е мое мнение, знам, че авторката има много почитатели у нас.
"Порочни игри" - все ми се струва, че съм чела преди подобен сюжет: незаконен син на висш аристократ и пр. Авторката явно е привърженик на грубия секс - и в първа книга, и в тази. Очаквам, че и в третата няма да е по-различно.
"Електриков идол" - интересен прочит на гръцката митология. За разлика от книгата за Персефона, тук и Ерос, и Психея са бисексуални. Ама пък иначе се влюбиха един в друг и дадоха заявка, че ще са моногамни. Simple Smile Направо се чудя в следващата книга дали няма да има тройка Simple Smile.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 16:29 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 383
  • Бургас
Чета "Лошият Круз" и вече съм към средата. Харесва ми цялото им остроумие което се лее, обаче почна да ми дотяга. Главната е доста противна. За първи път пробвам Шен, все такива ли са й книгите?
В какъв смисъл дали са такива? Забавни ? Не, не са. Другите и герои са мрачни и с проблеми.

# 384
  • София
Аз завърших Кар Ели Джорджия (Лошото момче на мафията). Не беше кой знае какво. Сега се чудя, дали да не започна Нощта след Коледа.

# 385
Гледам, че Софтпрес са издали книга на Мегън Куин, мисля за първи път е на български, поне аз не съм засичала друга. Видях в гуудрийдс, че е първа книга от поредица.
Някой, ако е чел авторката, може ли мнение?

За пръв път я издават на български авторката. Чела съм само една книга от нея преди време и ми беше харесала, беше забавна и сладка колежанска история. Тази поредица, която Софтпрес ще издават звучи интересно и рейтингът й е много добър, така че сигурно е хубава.

Скрит текст:
Общо взето - да. Тъкмо я почнах "Лошият Круз". Мнението ми е на кантар. И в оригинал ли е така написана, или преводът е калпав? То не е лъщене, обарване и какаво още беше... На моменти ми идва леко тегава, дразнята ме някои фрази. И се замислих кои от нейните книги бих сложила в графа "за препрочитане". Естествено, това е мое мнение, знам, че авторката има много почитатели у нас.
"Порочни игри" - все ми се струва, че съм чела преди подобен сюжет: незаконен син на висш аристократ и пр. Авторката явно е привърженик на грубия секс - и в първа книга, и в тази. Очаквам, че и в третата няма да е по-различно.
"Електриков идол" - интересен прочит на гръцката митология. За разлика от книгата за Персефона, тук и Ерос, и Психея са бисексуални. Ама пък иначе се влюбиха един в друг и дадоха заявка, че ще са моногамни. Simple Smile
Направо се чудя в следващата книга дали няма да има тройка Simple Smile.

Ще има, ще има - Елена, Ахил и Патрокъл Grinning

# 386
  • Euskal Herria
Уф! Като четох анотацията, се зачудих...
И все си мислех, че книгите ще са за сестрите Димитриу, ама то били доста. Засега Егмонт май не са обявили повече от 3 или 4 да издават.

# 387
Прочетох "Лимонов сладкиш с маково семе". Подведох се по положителните коментари и имах големи очаквания, но не ми хареса. Дадох й 3*. Много ме ядоса тази книга. За мен беше излишно дълга и самата история нещо не ми допадна.

# 388
  • в края на града
" Възкресението " на Малпас на български език ли я четете?
Не за съжаление. Изтеглих я и на български, но се оказа директен превод от Гугъл без никаква корекция.

# 389
  • Бургас
Лина, надявам се новата книга на Рина Кент да се е вече появила, ако я открия довечера я почвам

Общи условия

Активация на акаунт