Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
А вдигат ли кръвно децата при Ковид?
Синковеца сега се прибра от училище - заболяла го е главата в училище, отишъл при сестрата, премерили му кръвното - 140/80. Каза, че усеща тялото си изтръпнало. Ще му пусна тест де, ама все пак да питам
Да, вдигат. Да минава бързо!

# 301
  • В полите на Пирин планина
И аз вдигах - това ми беше най-силно изразеният симптом, заедно с главоболието...
Да оздравява бързо детето!

# 302
Здравейте момичета! Спешно ми трябва помощ в избор на футболна топка. Искам да е качествена и до 30лв

# 303
Здравейте момичета! Спешно ми трябва помощ в избор на футболна топка. Искам да е качествена и до 30лв
Аз взех преди 2 дни от магазин Sport box на Симеоновско шосе

# 304
  • София
Аз съм купувала топка от Спорт депо. Има и в Декатлон.

# 305
Благодаря ви! Понеже две топки, които харесах или не са налични, или не могат да ми доставят в срок, се спирам на Декатлон. Коя топка от техните ще препоръчате, защото нямам време?
Извинявам се, че оспамих темата ви, но нищо не разбирам от футбол

# 306
Ще питам сина ми за топка, той играе футбол от малък.

# 307
За топка-питай специално дали стават за асфалт. Защото децата повече играят на асфалт, ако не е за специални тренировки.

# 308
За топка - гледа се размера, материалът ( ние например искахме да е кожа), дори и фирмата производител. След като сте определили всички тези неща, се гледа и цвета ( аз гледах да е в тон с екипа му, или поне с обувките за футбол).
Сега погледнах Декатлон, хубавите им топки са доста скъпи. По-скъпи от Спорт бокс, например. "Маркови", нямат голямо разнообразие.

Загледах се току що в ръкавиците му за футбол ( вратарски). Найк имат намаление и са за 21 лв.

# 309
В "Кауфланд" случайно вчера видях топка - златна на цвят - с името на Стоичков. Но е скъпичка - 50лв.

# 310

Загледах се току що в ръкавиците му за футбол ( вратарски). Найк имат намаление и са за 21 лв.

Титина, в кой сайт?

# 311
Синът ми каза, че топките на Кипста стават, но след няколко месеца ще де скъсат, така или иначе.Но той ги ползва интензивно.

# 312

Титина, в кой сайт?
От магазин са. Писала съм по-горе кой.
В същата сграда е на кондиционни тренировки, и докато го чакаме, бродим по магазините или из квартала. Вече и кучетата ни познават, а аз знам де що магазин има и какво предлага. :0

# 313
Синът ми би ритал всяка футболна топка, независимо от цената й. Все ще й извади душата. Купували сме всякакви - от Лидъл, от Декатлон, подаръци,  от световни. Няма значение. На тренировката топките са от клуба.

# 314
Гледате ли с тийновете финала на футболното? Невероятен финал, абсолютно шоу! Младежът вика за Франция, ние с мъжа ми-за Аржентина, чуха ни съседите. Такива обрати, такива не вероятности!

Общи условия

Активация на акаунт