Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Гледате ли с тийновете финала на футболното? Невероятен финал, абсолютно шоу! Младежът вика за Франция, ние с мъжа ми-за Аржентина, чуха ни съседите. Такива обрати, такива не вероятности!
Не обичам футбол, но този финал ми харесва Joy
Синът ми пътува, връща се от състезание. Не успя да си пусне нито Еон, нито Бнт. Дадох му пще един сайт, ще видя дали ще успее да го пусне.

# 316
Обожавам футбол!
Аржентина аааа шампион! Великолепен мач! Извънземен МЕСИ!

# 317
Обожавам футбол!
Аржентина аааа шампион! Великолепен мач! Извънземен МЕСИ!
Юхуууу! Оле-Оле! Щях да пукна от нерви!!!🤦🏻♀
Децата и те!

# 318
Аз също бях за Аржентина, но Мбапе беше по - добър, колкото пъти го изпуснаха толкова пъти вкара гол.
Мартинес е героят на мача.

# 319
  • София
Синковецът ходи в някакво заведение на НДК, за да гледа мача с приятели. Аз го гледах с щерката (почти 10 г). По принцип бях за Аржентина, но много ме ядоса съдията с първата дузпа, която им даде, защото реално нямаше такава. Затова минах към Франция. Отделно ми се искаше да гледам дузпи на финала, така че си виках за Франция до последно. Уникален мач - наистина извънземен. Напълно заслужена победа за Аржентина. Меси категорично заслужаваше такъв финал на участието си в националния отбор, след всичко, което даде за футбола през живота си. Гениален е този човек - истинско удоволствие е да го гледа човек. Мбапе също е страхотен - едва на 23 години, а вече е бил веднъж световен шампион. Сигурна съм, че го очаква грандиозна кариера това момче - много е добър.

# 320
  • София
Тийнът е бивш футболист и луд фен на Меси. Гледа финала с приятели, току-що се прибра, останал е без глас Simple Smile
Ние вкъщи също бяхме за Аржентина, така че сме щастливи. Страхотен мач, страхотно първенство се получи.

# 321
Големият(почти 20г) е бил с приятели-ревал, като изравниха Франция, писа ми, че трепери😂 И той обожава Меси, играе полупрофесионално футбол.
Малкият,13г, ми се обади, че
отива ня заведение с
приятели да гледа и да му преведа пари 😂.

# 322
  • Пловдив
У дома не се гледат мачове, ама световно-да Simple Smile Та не сме запалени, ама известните ги знаем Wink Та аз бях за Аржентина...

Та да питам друго...да сега не съм го пускала моя на празнува НГ сам с компания. На 16 и половина е. Бях обещала за тая година, обаче местоположението ич не ми харесва...в някво село на 15км от града. Дайте акъл кво да правя?

# 323
  • В полите на Пирин планина
Големият на тази възраст е ходил, с приятели на нова година, на подобно разстояние. Мъжът ми закара няколко човека от компанията, а после друг родител ги прибра. Не мисля, че до безкрайност можем да ги спираме, трябва да има доверие, че са разумни. Малко инструктаж, помолих го да ми пише на месинджър от време на време и за радост всичко беше ОК. И у нас са се събирали, познавам децата.

# 324
  • Пловдив
М да...и аз ги познавам, ама ако са в града е по-спокойно някак Simple Smile

# 325
  • София
Бихме го пуснали, ако има възрастен наблизо.
Иначе сме се разбрали лятото да го пуснем на море с компанията (на 17 навършени), но отново, една майка ще е наоколо (поне засега това са плановете).

За НГ през ден се предлага купон някъде, после отпада. Не знаем още с нас ли ще е или не, но при всички положения ще е в града.

# 326
  • София
И нашия 16-годишен ни офертира да го пуснем в негов приятел за НГ - на 20 км от нас, в центъра на София. Ами не го пуснахме. Не, че му нямаме доверие, и програма за проследяване има на телефона, но все пак..... Айде поне да стане на 17 и тогава да говорим. Да беше тук, в квартала - ОК, но толкова далече.....

# 327
Моят е на 17+, бих го пуснала, ако имам надеждна информация за мястото и хората, с които се събира. Но още не е пожелал, не се е събирал с компании(освен за рождени дни, но с прибиране в прилично време).

# 328
моят миналата година на 14 и малко, го пуснах да празнува в София при един приятел, родителите ги нямаше, имах доверие на момчето , на сина ми по-малко
тази година иска да празнува при съученици в Пловдив, и честно казано ме е повече страх, но ще му позволя
винаги ще ни е страх, колкото и големи да станат

# 329
Пуснах до на 16 на море, кръстникът му живее там и се бяхме разбрали да е на линия ако се наложи.Може би и Нг празнува сам от 15/16г. Ходил е на вили по-надалеч.Ама разчитам за него и приятелите му, че всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт