Частни детски градини - София (тема 13)

• 91 144
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
За Оборище ние се спряхме на Момо до Лъвов мост, като преди това гледахме и Славейче на ул. Росица, но ни се стори не много поддържано.
Надявам се да не сме сгрешили, понеже за Момо четох хубави мнения.

П.П. Проверете и ЧДГ Бръмбазък, също е в района.

# 196
  • София
В Бизиленд имам приятелка ,чието дете ходи и е много доволна,те живеят в Гео Милев,така че предполагам клона на Оборище посещава.
Момо мога спокойно да препоръчам,но не съм сигурна,че ще получите компенсация за там.И преди съм казвала,познавам собственичката и спокойно бих поверила детето си.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 15:37 от bubanka

# 197
Защо за Момо не се знае дали ще може да се получат компенсации?

# 198
  • София
Защо за Момо не се знае дали ще може да се получат компенсации?
Лицензирана ли е към МОН?
Мисля че преди не беше.

# 199
При проверка в този сайт - http://89.252.196.217/Schools/search
Излиза това:

Което не знам дали значи, че има лиценз.

# 200
  • София
Аз съм безкрайно доволна от ABC Kindercare, която е английска градина. Локациите са две в центъра и една в Драгалевци. Не искам да звуча като рекламно лице, тъй като не за пръв път изразявам мнение тук, затова при интерес пишете/питайте. Дъщеря ми наесен ще започне четвърта година там.

# 201
Здравейте! Имаме голяма нужда от препоръка за детска градина или родителски кооператив в района на Лозенец, Кръстова вада, Студентски, Драгалевци, Витоша и околностите с фокус върху емоционалното развитие на децата и зачитането на техните чувства и преживявания по адекватен за възрастта начин. С две думи - да не ги тормозят психически, емоционално и физически, за да си изядат супата, нали. Simple Smile Наистина не се ориентираме къде можем да намерим адекватна грижа за малката, така че всяко мнение ще ни е от полза.

# 202
Вижте “Детската”

# 203
  • София
В Малинова долина е “Детската”, но и аз бих препоръчала нея.

# 204
  • София
Бобче Топче ❤ Следват психологическа методология на Адлер (ако сте чели книгата "Скъпи, провалих децата"). Уникално отношение имат към децата, а децата се чувстват спокойни и обгрижени. Освен това педагогическата им програма е страхотна, научават много неща по много интересен начин.

# 205
ЧДГ "София", филиалът в Студентски град. Simple Smile

# 206
Здравейте,

Може ли да препоръчате ЧДГ с предимно обучение на английски език в района на Подуене, Редута, Хаджи Димитър?

Благодаря

# 207
Аз съм безкрайно доволна от ABC Kindercare, която е английска градина. Локациите са две в центъра и една в Драгалевци. Не искам да звуча като рекламно лице, тъй като не за пръв път изразявам мнение тук, затова при интерес пишете/питайте. Дъщеря ми наесен ще започне четвърта година там.

Знаете ли дали са с лиценз на МОН? Не успявам да ги намеря в регистъра. Благодаря!

# 208
Знаете ли дали са с лиценз на МОН? Не успявам да ги намеря в регистъра. Благодаря!
[/quote]

Здравейте, мисля че от миналата година  са. Имат организация и издават сертификат за завършена предучилищна група, какъвто се изисква.

# 209
Здравейте,
Здравейте! Имаме голяма нужда от препоръка за детска градина или родителски кооператив в района на Лозенец, Кръстова вада, Студентски, Драгалевци, Витоша и околностите с фокус върху емоционалното развитие на децата и зачитането на техните чувства и преживявания по адекватен за възрастта начин. С две думи - да не ги тормозят психически, емоционално и физически, за да си изядат супата, нали. Simple Smile Наистина не се ориентираме къде можем да намерим адекватна грижа за малката, така че всяко мнение ще ни е от полза.

В района на Лозенец и Кръстова вада не препоръчвам детска градина Разтеж-Growers. Отбелязвам, че синът ми изкара там 4 дни през февруари. Рейтингът им в Google е повече от добър, но коментарът ми бива изтрит, вероятно не само моят. В общи линии се проявява агресивен подход към децата там. Малкият беше унил, плачеше и разви така нареченият "нощен терор". Невероятно стресиран само за 4 дни. Открихме го на двора по пантофи и без връхни дрехи на минусови температури и да отбележа - сам и плачещ. Стоя доста време докато някой го прибере, с крясъци. Обвиниха детето, тогава на 2г и един месец - " Знаете го какъв е." Спряхме го директно. За мен там е един ужас, потискане и тормоз на децата. Буквално е психически и физически тормоз на децата. Няма нищо общо с непринудената радост, която излъчват едни спокойни деца в спокойна атмосфера. Ако видите отговорите на "управителката", към хората които си позволяват да изкажат негативно мнение, ще Ви стане ясно. Абсолютно неадекватна. Винаги са виновни децата и родителите им. Нямат и лиценз от МОН, така че няма институция която да призовете и да реагира. Като цяло е всевъзможен хейт и обвинение към родителите и скриване на истината в интернет пространството. Пиша го като предупреждение, тъй като аз се подлъгах по много стари позитивни коментари тук в Бг мама и Google.
Синът ми посещава частна ясла, не е в Лозенец, но е на 10 мин с кола и вече ходи с усмивка и нетърпение. Преди да го запишем в новата ясла посещавахме " Детегледане" ( Кръстова вада). Доволна съм от тях, бяха мили, усмихнати и отзивчиви и най- важното -  на малкия му хареса там. Там е почасово гледане, като можете да си направите и абонамент. Препоръчвам "Детегледане"( ако търсите за почасово).

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 09:23 от Megi Kyulavska 615607

Общи условия

Активация на акаунт