Частни детски градини - София (тема 13)

• 86 922
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, има да. Дъщеря ми е ПУК вече.
 Там е от яслата. Учат по Cambridge и по българската система. Детето си чете спокойно на български, няма проблем с езика, нито той изостава за сметка на английския. Нещата са балансирани, сега има по - разширено учене на английски, тъй като всички предмети без българския са на английски. Децата в английската система учат от 5 годишни съответно ПУК 1 вече имаха домашни, проекти, тестове.
Изключително доволни сме. Предстои и на малкото дете да бъде записано в ДГ догодина. Много ми харесва средата и отношението към децата. Има много деца от различни култури и националности.нстрашно възможности и за допълнителни занимания и всякакъв вид спорт. Базата ясно, не мисля че има какво да разказвам.

# 736
  • Sofia
Здравейте имате ли впечатления от ЧДЯ Терекс Бояна?

# 737
Здравейте,  записала съм детето ми в частна детска ясла в София, която предлага и полудневна грижа ( 5 часа) и директорката ме увери, че ще получим 1 точка за ДГ при подписване на договор за 6 месеца. Но никъде в договора не е упоменато, че ще се получи тази точка при полудневна грижа. Някой получил ли е тази точка при тези условия?
П.С. става въпрос за ЧДЯ 506 хлапета в Драгалевци.

# 738
Би трябвало да е така

# 739
  • София
Здравейте! Имате ли впечатления от частна ясла “Слънчо”?

# 740
  • Sofia

Аз колкото пъти звънях от март до септември все едно и също казва директорката. Думите и са: За Борово абсурд, ако се освободи място  ще ви звъннем за кв. Гоце Делчев. И така всеки път - прозвънявала съм ги няколко пъти, мъжа ми също.

# 741
Групите се запълват още месеците февруари-март, след това могат да ви запишат в списък с "чакащи".
Ние звъннхме м юни, нямаше места.

Ако детето е набор 2024 или 2025 имате време за догодина, но запазете място още в начаото на годината, но ако е набор 2024 или 2023 и искате да тръгне сега -  няма шанс, групите са пълни, търсете друго място, или направо друг район.

Общи условия

Активация на акаунт