Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 123
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря. Аз си ходя при Атанасова и съм доволна. Искаше ми да си продължа там, ако живот и здраве стигна до успешна бременност. 😊
Аз имах лапаро по спешност при Вецев, но като цяло малко ме разочарова и се насочих при Атанасова.

Дава имена, както и при проблем преди това. Едното име е Вецев, да, но препоръчва също Дойчиновски, Атанасова, Гълъбица Велева, както и други, във всяка болница имаше такива, които да ми препоръча. Аз бях с проблем и отидох в Шейново заради Вецев, съжалявам.

Когато съм готова за нов опит, със сигурност първо, ще си намеря и проследяващ в болница преди трансфера.

Станулов не те кара да ходиш при тези лекари, казва ги, ако ти питаш.

# 316
  • София
Мен ме пита дали си имам доктор, аз казах не и го питах дали може той да ми препоръча. Даде ми списък с доктори в частни и държавни болници.
Първата бременност за съжаление го загубих преди да стигна до един от тях.
Сега съм при Дойчиновски и съм много доволна. Комуникацията с него е толкова добра колкото със Станулов, а и е добър специалист.

# 317
Да, и аз четох за Дойчиновски и смятам, че бихме си допаднали. Харесвам спокойни лекари с добро отношение. Не искам да ми се държи ръката, но и да не се изпада в крайности от наплашване или лошо отношение.
Тепърва имам час при Станулов. Надявам се да даде шанс за естествено забременяване, а не директно инвитро. Но нека да видим.

Мен ме пита дали си имам доктор, аз казах не и го питах дали може той да ми препоръча. Даде ми списък с доктори в частни и държавни болници.
Сега съм при Дойчиновски и съм много доволна. Комуникацията с него е толкова добра колкото със Станулов, а и е добър специалист.

# 318
  • На изток от Ада
Някой каза ,че не настоява за инвитро.

# 319
Доктор Дойчиновски къде преглежда, изража ли и случайно работи ли със ЗК?
Успешен финал Simple Smile

# 320
С отрицателно мнение съм за д-р  Вецев .
Но пък Велев в Шейново прави доста добро секцио , имам много приятелки раждали при него и са мн доволни .
Аз се следя при д-р Венелин Иванов на частен кабинет - работи със здравна каса , изражда в София мед . Препоръчан ми е от д-р Станулов , правих си и хистероскопия при него . Много съм доволна , разбираме се чудесно както с д-р Станулов .

# 321
Д-р Дойчиновски преглежда и изражда в болница Вита, но за съжаление болницата не работи със Здравната каса.
Аз се следих и родих при него декември месец. Страхотен е, вдъхва спокойствие и доверие.

# 322
Аз също се следих и родих при Дойчиновски през януари, препоръчвам го с две ръце.

# 323
И аз се следя при Дойчиновски и мисля да раждам при него. Много съм доволна, лесна комуникация и много адекватен.

# 324
Извинявайте, че ви отклонявам от темата за Афродита, но колко излезе като пари раждането при него.

# 325
В темата за раждане в МБАЛ Вита има актуални цени.

# 326
  • София
И аз много го харесах Дойчиновски, много ми прилича по комуникация на Станулов, а аз много държах на това. Чувала съм в други болници, как нямаш телефона на доктора, как звъниш по рецепции и т.н.
Супер спокоен и адекватен,  Станулов много хубаво се изказа за неговите професионални качества и съм още по-спокойна.
Честито на родилите мами Heart дай боже и останалите да се похвалим с бебчета.
Имам приятелка която ходи на преглед при Станулов и той я върна да правят секс, не била за ин витро или инсеминации. Даде и витамини и някакви добавки там... и след 2 месеца забременя. Така че ако не сте, няма да ви предложи.

# 327
При мен държеше да пробваме естествено, както каза Аксения. Не се получаваше, след това инсеминации, хистероскопия и тогава инвитро.
Беше убеден, че ще получат нещата естествено, защото съм забременявала по този начин.

# 328
И на мен на първия преглед ми каза да пробваме още малко естествено , че мъжът ми не е с чак толкова лоши резултати. Но аз бях приготвила документи за фонда и ги носех, така че аз настоях да започваме.

# 329
  • На изток от Ада
Това определено му е плюс за инвитрото.. Ще видя кога да идем

Общи условия

Активация на акаунт