Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Извинявам се за невежеството, но какво е "костинг"?

# 571
Здравейте, искам да попитам, има ли някои от мамите тук,  при които ембрионите не се развиват и не се е  стигало до трансфер в Афродита или са били с лошо качество и това е било причина за отложен трансфер?

# 572
Извинявам се за невежеството, но какво е "костинг"?
Ако сте добре с английския:

https://www.cochrane.org/CD002811/MENSTR_coasting-withholding-go … mulation-syndrome

На кратко рязко намаляват дозата на хормоните за да не се направи хиперстимулация. Яйцеклетките спират да се развиват както са се "засилили" и всичко става една голяма трагедия. В нашият случай имам подозрение че свършиха парите по фонда и за да не изписват повече препарати и направиха коустинг и ни тригерираха. Подозрението ми е защото доктора почна да пише следващата доза в който момент сестрата му каза "нямаме толкова останал" и доктора задраска дозата, намали я и насрочи тригерната инжекция и така...изобщо не ни попита да доплащаме ако е нужно и така. И въпреки всичко, 3АА бластоцист след всичко това за мен е много добър резултат. За това имам увереност, че при Станулов ще стане

# 573
Здравейте, при мен на предпоследния опит февруари, след стимулация 4 дни на мериоферт 150 единици, извадихме 2 яйцеклетки. Едната беше оплодена и на 4 ден спря развитие.
Сега съм на естествен цикъл и извадихме една оплоди се и на 5 ден ми върнаха ембрион с показатели 3ВВ. На 28.03 ще правя тест.

quote author=Yoana Kirilova 728773 link=topic=1498684.msg46197556#msg46197556 date=1679824549]
Здравейте, искам да попитам, има ли някои от мамите тук,  при които ембрионите не се развиват и не се е  стигало до трансфер в Афродита или са били с лошо качество и това е било причина за отложен трансфер?
[/quote]

# 574
Attraversiamo,  Не се сърдете на Станулов, че е забравил какво сте говорили, сега е претрупан с пациенти.
Ето оттук ще тръгнат всички проблеми- ПРЕТРУПАН с пациенти!!!
Ще започне да пропуска, да претупва, да прави грешки, да забравя, просто защото не може да поеме целия обем работа, от която обаче няма да се откаже и всичко ще стане на конвейр, както е в останалите големи клиники!
Тук, забележете, вината не е в доктора, а в политиката на клиниката- няма ограничение на пациентопотока, каквото е положението във всяка една клиниката, защото за тях това е печалба, за нас съдба! Тъжно, ама факт....
Давате ли си сметка, че с напускането на Баев, всичко падна върху плещите на Станулов, е да ама той не е слънце, да огрее навсякъде, нито Господ , за да помогне на всички....

# 575
Привет, момичета!

Отдавна не съм чела темата. Влизам за да кажа, че на 24.01 се роди нашата прекрасна дъщеря. Цял живот няма да стигне да благодаря на доктор Станулов. Моята история е дълга - 6 години опити, 4 загуби, но накрая благодарение на този ЧОВЕК станах мама на това чаровно момиченце!
Пожелавам на всички успехи и скоро да се сбъднат най-съкровените ви желания!

# 576
Честита дъщеричка, Хопчи! Да бъде много здрава и да ви носи много радост!

# 577
  • София
Честита рожба Хопчи Heart

# 578
Хопчи честито. Радвам се за теб.

# 579
  • Бургас
Страхотна новина, честита ви дъщеричка Simple Smile

# 580
Здравейте, мили дами Simple Smile. Днес бях за първи път при др. Станулов на първоначална консултация. Чаках 1,5ч докато ме прие - имах час, но ми казаха от рецепцията, че имало “забавяне”; преди мен чакаха още 3ма човека. Винаги ли се чака по толкова много?? Да идвам другия път просто 1 час по-късно от уговореното 🤣🙈?! Нормално ли е да се чака толкова или просто съм уцелила такъв ден… 🤔?

# 581
Във всеки лекарски кабинет часът е ориентировъчен, особено когато става въпрос за гинекология. Аз лично съм ходила спешно при него без час и винаги ме е приемал. Съответно съм нарушавала графика и сигурно е имало доста нетолерантни чакащи, които очакват, че часовете се спазват като във  фризьорски салон.
И съм му страшно благодарна, че винаги се е отзовавал в тези спешни случаи, защото благодарение и на това имаме дъщеричката си. А на вас не ви пречи да идвате час по-късно, че и два, щом това ви е тревогата.

# 582
Мисля, че само веднъж ми се е случвало да чакам по-дълго време, даже тогава се скарах с една жена, която нервничеше ужасно много, че има закъснение и напрягаше доста обстановката - все едно не сме отишли доброволно за едно и също всички. Аз не бих ходила превантивно по-късно отколкото ми е часът.

# 583
Само веднъж съм чакала толкова, но не смятам, че това е драма. Навсякъде се чака по мои наблюдения,  но не бих си позволила да ида по-късно. Смятам го за неуважение към лекаря, на когото разчитам и съм се доверила за нещо толкова важно за мен.

# 584
И аз един единствен път съм чакала 40-50 Мин защото бяха изместили датата на една инсеминация по разбираеми причини .

Общи условия

Активация на акаунт