Магазини Pepco 11

• 70 122
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • При елфите ...
Момичета, бихте ли ми споделили мнението си,
това чудо за директно ползване ли е /правиш си пържолите върху тиганчето/
и го сервираш върху дъската?
Или е само за сервиране- готвил, където готвил, сервираш с тази съдинка.
https://pepco.bg/produkti/%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0-%d0%b7% … p-japandi-332972/
Нямам го това нещо, но е написано форма за печене... Печеш в чугунената тавичка и след това поднасяш самата тавичка върху дървената поставка... например... Wink

# 166
Моля някоя люлинчанка, ако има път към някой Пепко в Люлин, да погледне дали ги има тези кутии:
https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/plastmasza-skhranen/kutiya-z … -kapak-prozrachna
Вчера взех последните от тези до Т-маркет във втори, но две от тях нямаха капаци и ми трябват още 2-3 броя или колкото има. Правим ремонт  у нас и нямам никакво време след работа, та ще съм благодарна, ако ми кажете в останалите два магазина дали ги има, за да не се разкарвам излишно.
Мега мол:

От този вид има по-малки също - 8 л.
Има и 22 л цветни (сиви) на 15 лв.
Продават ли котешки драскалки?
В мега мол няма драскалки в Пепко, може би в зоомагазина отсреща ще има.

# 167
Благодаря!

# 168
  • 1st floor
Скрит текст:
Моля някоя люлинчанка, ако има път към някой Пепко в Люлин, да погледне дали ги има тези кутии:
https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/plastmasza-skhranen/kutiya-z … -kapak-prozrachna
Вчера взех последните от тези до Т-маркет във втори, но две от тях нямаха капаци и ми трябват още 2-3 броя или колкото има. Правим ремонт  у нас и нямам никакво време след работа, та ще съм благодарна, ако ми кажете в останалите два магазина дали ги има, за да не се разкарвам излишно.
Мега мол:

От този вид има по-малки също - 8 л.
Има и 22 л цветни (сиви) на 15 лв.

[/quote]
Ееее, супер си! Видях на снимка ''моите'', довечера ще мина да взема! Много, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 169
  • София
Момичета, виждали ли сте форми за крем - карамел в Пепко?
От тези алуминиевите
Скрит текст:

Искам да ги ползвам за опаковане на лакомства за коледния базар в училище. Ако не намеря ще мисля нещо друго Simple Smile
Виждала съм някъде, но в коя верига не мога да се сетя...

# 170
В китайските магазини тип за 1 лв.

# 171
Момичета, в Пепко продават ли се текстилни кошове за пране?
Искам  са взема един отделен за бебче.

# 172
В Happy Golden (китайски магазин, мисля, че имат магазини и в други градове) гледах еднократни алуминиеви формички. Даже на бройка по 20 ст. имаше.
Някъде в Пловдив има ли все още налични от чашите с цедка и капаче с рога? Искаше ми се да взема за подарък...
Има ли хубави формички за сладки? Гледах на сайта им комплект за джинджифилова елха (различни размери звесди), също нещо като тиган с малки гнезда с коледни мотиви, но май в магазина до нас нямаше такива неща...

# 173
Момичета, в Пепко продават ли се текстилни кошове за пране?
Искам  са взема един отделен за бебче.
Имаше по едно време с мини маус и подобни картинки. Иначе , ако не откриеш там, разгледай в Jysk,Ikea,Айко ,Синсей..

# 174
Да, аз имам от там- сиво и бяло рае.

# 175
Здравейте търся тази пижама в София М-рр някъде виждали ли сте?

Намерихте ли тази пижама и аз я търся?

# 176
Здравейте търся тази пижама в София М-рр някъде виждали ли сте?

Намерихте ли тази пижама и аз я търся?

Не за съжаление 🥲

# 177
Такива чаши имаше и със сърца вътре, нали?
Сега я разопаковах и виждам,че е счупена 😡 не съм я видяла в магазина, дали мога да я върна? То пък как ще докажа, че не съм я счупила аз.Много ме е яд така и не се научих да оглеждам нещата дето купувам.

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 23:51 от Morkovelka99

# 178
Има много хубави протмонета по 7 лв. Бежаво или червено. Ох, много хубави неща имаше ама бързах и и аше много хора. Обаче пак се изкуших и си взех чаша с едни рози Wink

# 179
Пийкок, искаме снимка на чашата...😛

Общи условия

Активация на акаунт