Магазини Pepco 11

• 70 139
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм купувала само хартиените форми за мъфини от Пепко. Някак силикона не ми вдъхва доверие, не точно пепковския, по принцип. Знам, че съм предубедена, но смятам, че не е моето. Иначе вчера бях в магазина, сетих се, че някой търсеше детски играчки и мъжка пижама - нямаше.
А за мен, силикона променя вкуса на печивото

# 196
.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 19:54 от Ели-Мели

# 197
Нали има същата снимка на предната страница??

# 198
Да силиконовите искат и миене пак - 😁

# 199
Аз съм купувала само хартиените форми за мъфини от Пепко. Някак силикона не ми вдъхва доверие, не точно пепковския, по принцип. Знам, че съм предубедена, но смятам, че не е моето. Иначе вчера бях в магазина, сетих се, че някой търсеше детски играчки и мъжка пижама - нямаше.
А за мен, силикона променя вкуса на печивото
Благодаря, че сподели Пийкок, не знаех. Ето още една причина да не искам силиконЯ Joy

# 200
Здравейте, кое от одеялата на Пепко бихте ми препоръчали, за големи деца ще са 16г и 21г??

# 201
Само да кажа, че върнах без проблем кошничките за мъфини.
Е, продавачките ми направиха сърдити фасони и коментар, едва ли що идвам за 5 лв, ама как пък да ги оставя при тях!

# 202
Ами пишете на формата за контакт и уведомете в кой град, обект, ден и ориентировъчен час и да си получат мъмренето.

# 203
  • На изток от Ада
В тази скъпотия 5 лв са 5 лв.

# 204
И една стотинка да е, моя си е и имам право да си я взема. Върнах си формичките аз, все едно им беше на касиерките.

# 205
За по- големи деца бих избрала одеала от коледната серия в размер 150/200 см. Сиви със светлосиви снежинки са.

# 206
  • София
Търся домашни коледни чехли. Може би подобен модел:

В някой филиал в София дали има от тях?!

# 207
# 208
Търся домашни коледни чехли. Може би подобен модел:

В някой филиал в София дали има от тях?!
купих си такива без да влагам много надежди и не ги свалям- супер удобни са ми и ако видя ще взема и за другата ми къща и за дъщеря ми

# 209
  • София
JustMila, точно затова искам да си купя такива чехли.

Ти от къде ги купи?!

Общи условия

Активация на акаунт