Магазини Pepco 11

• 70 171
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София/Севлиево
Каква е тази тениска?Мога да проверя при нас,но как изглежда?
Тефтери и аз си купувам понякога без нужда.

# 436
Bonchita, на другия край на България съм, но ако искаш мога да погледна и ако има да ти пратя. Преди два дни бях в магазина и мернах някакви неща от серията. Пиши, ако имаш нужда Simple Smile

# 437
  • Варна
Чорапогащниците 40 Den дали са хубави? Май бяха по 2бр в комплект.

# 438
  • Пеликания
Вчера в Гранда имаше доста заредени неща от Кардио Бъни, но не се загледах за тениски.

# 439

Тези търся, ще мина тия дни и по другите пепковци и ако не намеря ще искам помощ.

# 440
Чорапогащниците 40 Den дали са хубави? Май бяха по 2бр в комплект.

Аз си купих-добре са.И на дъщерята взех.По два броя са.

# 441
Теми купи в брошурата с помпата за какво точно се ползват, не съм виждала такива досега. Тази помпа в комплекта ли е? И когато се изпомпа въздуха, ако сложа например зеленчуци ще издържат по-дълго време ли? Струват ли си 25лв?

# 442
Едно време имаше такива кутии на Цептер, струваха космическа сума. Присъствала съм на презентация.  Казваха, че храната се запазва много по-дълго време в такава кутия.

# 443
Ще пуснете ли линк на брошурата?🙂

# 444
  • Пазарджик
Ще пуснете ли линк на брошурата?🙂
https://pepco.bg/broshura/

# 445
Спортната чанта от брошурата е много хубава, вчера си я взех и вече я ползвам.Дори ми отива на якето:blush:

# 446
Бобчита, не че е от толкова голямо значение,  но все пак си е, защото при нас поне стоят на различни места, Кардио Бъни и Бекин( които тениски си показала).
Търси при дамското като цяло, а на щендърът на Кардио бъни.🙂

# 447
Търсих, няма. Взех си спортен сутиен/топ и с него ще тренирам явно. И един потник, но дебели ми се струват.

# 448
  • На изток от Ада
Вакуумни торби какън размер има?  При нас има само големи за дрехи става въпрос.

# 449
Големи и по-малки има при нас.

Общи условия

Активация на акаунт