Магазини Pepco 11

• 68 934
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Разписах се скромно...лятно за детето 😁
Загледах чашката,но се замислих,защо ли....супер е!

# 736
Пони, каквато и дъска да ползвам я измивам веднага, просто така съм свикнала. В този ред на мисли няма да я кисна. В съдомиялната пък няма да я сложа пак по същата причина, а и защото знам, че там не се мие дърво, алуминий и още нещо, което в момента забравих.

# 737
Дървените ми дъски са над 15 годишни, мия обилно с вода, не мажа с нищо...цели и здрави са си. И в мивката съм я забравяла накисната...е, както казах, нищо й няма.
Ноо...понеже са ми поомръзнали, си взех кръгла от пепко днес, и един нож за сирена...

# 738
Моите са от Метро, две - голяма и малка, обикновено дърво. Пълен боклук излязоха. Голямата имаше надпис, започна да пада почти веднага. Обърнах я и я ползвам от другата страна. Малката пък се сцепи. За това вчера взех тази от Пепко, поне на външен вид е по-добре. Не съм ползвала бамбукова до сега, ще я видим.

# 739
  • Русе
Аз да не казвам, че имаме дъска от 1997 г, откак сме се оженили Blush и освен, че от рязането в средата седи леко вдлъбната, нищо друго и няма.
Есента взехме за квартирата на студента бамбукова дъска от Пепко. За сега е добре. А човекът си готви и я ползва редовно.

# 740
  • София/Севлиево
Аз си купих скоро една мъничка дървена дъска от Кауфланд,забравих я в мивката и се нацепи...А преди това имах една от мама сигурно над 20-годишна,обаче отгоре бях сложила нещо,което я изгори и стана черна като въглен и затова я смених.
Имам и стъклена-освен за украса за друго не става,и една от Пепко бамбукова-тя държи фронта вече може би 3-та година.

# 741
Стъклената дъска изтъпява много бързо ножовете. Имам и дървени, и бамбукови, но една от най-удобните ми е една пластмасова от ИКЕА. Може да се огъва и е много голяма и удобна. Отдавна се каня да отида до ИКЕА, за да си взема още един комплект, ако ги има. Тази съм си я оставила само за сурово месо, не режа друго на нея.

# 742
Мразя пластмаса. Няма измиване от мазно...брррр...
Бамбук..и на него не съм му фен, но колкото изкара.
Поне е лека кръглата, вкарах я вече в употреца, доволна съм аз.
Стъкло също не ща..тежи и трябва пазене да не се счупи...

# 743
След като режа сурово месо или пилешко, все едно мия дъската с Доместос, добре се измива от всичко. На мен ми харесва, на нея си завивам и сарми, и за това е удобна.

# 744
Дъска миете с Доместос? 😳
Представям си пластмасата как е разядена от доместоса (не е нужно да е видимо с просто око)и как микрочастици остават върху храната, която се докосва по нея….
Достатъчно е да има отделна дъска за рязане на сурово месо.

# 745
Представям си пластмасата как е разядена от доместоса (не е нужно да е видимо с просто око)и как микрочастици остават върху храната, която се докосва по нея….
Тя е написала, че “ВСЕ ЕДНО” я мие с Доместос 😁 не мисля, че има някой толкова луд, че да мие посуда за готвене и хранене с подобен препарат.

# 746
  • Ст Загора
Пластмасова даска в миялната

# 747
Тя е написала, че “ВСЕ ЕДНО” я мие с Доместос 😁 не мисля, че има някой толкова луд, че да мие посуда за готвене и хранене с подобен препарат.
Написала е, ама има предид - все едно кое от двете е рязала: сурово месо или пилешко, на финала мие с Доместос.... просто липсва запетая.

# 748
Във форума са споделяли, че в обществени заведения миели приборите с разтвор на белина. В този ред на мисли някой може и с Доместос да се пробва в домашни условия. Какви усилия са нужни, за да се отмие гела и колко промивки с вода, не ми се мисли, а и най-вече защо е нужно да си го причинява човек.

# 749
  • софия
Мия дървена дъска в миялна от години. След това намазвам с мазнина да попие. От време на време купувам нови, но най-удобна ми е най-старата - цяло парче дърво, без снадки. Нищо ѝ няма.

Общи условия

Активация на акаунт