За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 30 335
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцата на децата <3
Майка ми има ръчен Тефал, скоро беше на 20-тина лева някъде. Много лесно става с него, бях скептична, но е чудесен и компактен.

# 526
  • София
За този не знам, но моят на Бош определено върши тази работа без проблеми. Моркови, лук, ядки, бисквити - супер ми е. Купих го за към 50 лв; има и червен; моторът отгоре не е чак толкова висок като на снимките им в интернет.
Минусът му е, че не е подходящ за съдомиялна (но и не е голямо страдание).

# 527
Моят е подобен. Купих го преди няколко години от Лидл за 20лв. Меля бисквити, ядки.
Мисля, че показаният ще върши работа.

# 528
Благодаря Ви за мненията Simple Smile Иначе и аз гледах на Bosch и ми хареса, обаче има изискване да е инокс...дано и този на Gorenje е ок.

# 529
Здравейте, знаете ли как да сложа фондан върху коледни бисквитки? За първи път купувам и не съм работила досега с фондан.

# 530
Разточваш фондана, режеш в желаната форма, слагаш с четка върху фондана  или разреден конфитюр или  вода...това е

# 531
  • под тепетата
Конфитюрът не е ли под фондана , т.е. върху бисквитката? Може и кристалина да се намаже.

# 532
Моля, дайте предложение за маргарин. Ще правя коледни сладки и по рецепта има маргарин. Не съм купувала такова нещо повече от 10 години. Лидл, Била....по възможност малка опаковка.

# 533
Мариат, сладките със сигурност ще станат още по-вкусни и ароматни ако замениш маргарина с масло. Wink

Аз искам още веднъж да помоля за изпитана рецепта за домашна бисквитена торта със сладко и орехи. Ще трябва да я направя постна (с бадемово мляко и постни бисквити) и за да е по-богат вкусът искам да сложа сладко от вишни и орехи. Ще бъде изненада за сватбената ни годишнина.

# 534
  • в сърцата на децата <3
Моля, дайте предложение за маргарин. Ще правя коледни сладки и по рецепта има маргарин. Не съм купувала такова нещо повече от 10 години. Лидл, Била....по възможност малка опаковка.
Я си сложи масло и не се занимавай с тия маргарини Wink Може и кокосово ако рецептата търпи аромата на кокос.

# 535
  • Sofia
Ти пък... вярно ли маргарин ще купиш.. нали  е твърда мазнина - ползвай аналогична добра такава.

Мама Ени, защо просто не добавиш сладкото и орехите към бисквитена торта - бисквити топени в мляко и крем - това е.
Първо сладкото намажи на бисквитите, после крема и някъде там и орехите.  Така и разни други добавки може да добавиш и крема да е  различен...

# 536
  • София
Може би не е по темата, но искам да попитам :
Откъд е мога да си купя форми за кошнички, форми за фунийки(физически магазин)?

# 537
  • софия
За кошничките мога да кажа, че преди време бях полудяла по тях - ня-ма физически магазин. Следих в сайтове и си купих от старите формички от там, и съм доволна.
Формички за фунийки има тук.

# 538
много са скъпи нещата в арома хаус. спокойно могат да се направят фунийки от капачки. аз лично си купих преди години от един магазин на лъвов мост, но сега чух, че са го преместили. не знам дали и в левчетата нямаше.

# 539
  • софия
Скъпи са, да, но са качествени. Сравнявах форма за кекс с Амазон и други сайтове он-лайн. В Арома беше по-евтино и я взех от тях.

Общи условия

Активация на акаунт