💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 795
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 60
Оуу, Merri_An План с Генчо не бих го върнала Stuck Out Tongue

# 61
  • Другата България
Скрит текст:
Хайде, хайде. Чак фередже да носела Joy
Тя може да хленчи и да го обвинява, той не може. Той трябвало да я познава и да знае, какво да очаква от нея, за нея не важи ли същото?
Къде е казал, че Мирела е правила секс?
И ако наистина е правила секс, защо това да е срамно?
С тази разлика, че Мирела не си позволява да прави никакви квалификации за него, не му се сърди след играта, че не е играл с нея, въпреки уговорката им и се опитва да се постави в неговите обувки и говори за него само с уважение и сдържаност.

Скрит текст:
В миналата тема се обсъждаше, че Юлиян в надкаста е давал оценки за социалната игра на ограчите през този сезон.Очаквам в следващият надкаст Мани от сезона с Неделчо да оценява физическата подготовка на играчите Wink))

Изсмях се на глас.
Изсмях се на глас.
Може ли пример за НЕиграта на Лефтеров с Мирела? Въпреки уговорката им?
Изключвам постановката за капитанството, естествено.
Кога Лефтеров изневери на женската коалиция?
Що се отнася до НЕправенето на квалификации от страна на Мирела за Лефтеров, вероятно това, което тя не спря да внушава през последните епизоди на миналата седмица и в прощалното си видео към племето, минава за обяснение в любов? Та те двете с Евгения го изкараха абсолютен льоло с това “пазене“, ама понеже не хвана дикиш, сега дай да го очерним с несъществуващи елементи?

# 62
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момчета, благодаря за винаги безупречната тема и страхотните корици!
Затруднявам се да гласувам за капитани, не мога да предположа какво ще му е в главата на Алекса. Винаги едно говори, а прави точно противоположното. Ако и тази седмица е на мнението си от предната, че предпочита той да ходи на битки, вместо придворните дами, би трябвало пак той да е капитан. Но може би утре ще се пробва да скрои шапката на Генчо и Георги и да прати някой от тях. При жълтите очевидно и неизбежно ще е Джаферович.
При всички положения се надявам, ако капитани са Алекса/Виктория и Жени, битката да е елиминационна, а ако е някое от нашите момчета с Джаферович, да не е елиминационна.

Днес успях да изгледам Чакалкаста с Мирела. Единственото, което мога да кажа - това е едно много глупаво и нагло момиче. Лефтеров трябва да пали свещи всеки ден, че се е отървал от нея.

# 63
  • Другата България
В нета се върти снимка на Генчо капитан при червените, и Гого с нещо като подобие на жълто знаме, знаем, че тяхното е при червените.

Предвид това, което Алекса каза в миналия епизод - че е уморен, явно ни подготвят за капитанство на Генчо. А и Алекса вероятно предполага директна елиминация на капитанска битка, затова си го спестява. Но Гого? Има два варианта. Пак вариант А - успешен “преврат“, което не вярвам, но пък ако се готви елиминация на Гого в най-скоро време, това е начина да стане от една страна чрез директна на капитанска битка, и от друга - след това Евгения да злорадства, че е успяла да отстрани силен играч. Вариант Б - отново стратегия на Женя именно “врагът“ да е капитан с цел директно отпадане. Но пък двата гласа?

# 64
Изсмях се на глас.
Може ли пример за НЕиграта на Лефтеров с Мирела? Въпреки уговорката им?
Изключвам постановката за капитанството, естествено.
Кога Лефтеров изневери на женската коалиция?
Що се отнася до НЕправенето на квалификации от страна на Мирела за Лефтеров, вероятно това, което тя не спря да внушава през последните епизоди на миналата седмица и в прощалното си видео към племето, минава за обяснение в любов? Та те двете с Евгения го изкараха абсолютен льоло с това “пазене“, ама понеже не хвана дикиш, сега дай да го очерним с несъществуващи елементи?
Номинацията на Мирела беше възможна с любезното съдействие на Лефтеров. Не е нейно твърдение това даже. Потвърдено е и от другите участници, и от кадри.

Изрично споменах след предаването. Последната седмица в игрите и на двамата не беше топ като социално представяне, но има рязък контраст в поведението им след това. А ако ще сравняваме, тя го изкара "льольо", но той я изкара "ку*ва" и колкото и да ми се иска да кажа, че са квит, всички знаем, че неговото е много по-дългосрочно и нараняващо.

# 65
Скрит текст:

В нета се върти снимка на Генчо капитан при червените, и Гого с нещо като подобие на жълто знаме, знаем, че тяхното е при червените.

Предвид това, което Алекса каза в миналия епизод - че е уморен, явно ни подготвят за капитанство на Генчо. А и Алекса вероятно предполага директна елиминация на капитанска битка, затова си го спестява. Но Гого? Има два варианта. Пак вариант А - успешен “преврат“, което не вярвам, но пък ако се готви елиминация на Гого в най-скоро време, това е начина да стане от една страна чрез директна на капитанска битка, и от друга - след това Евгения да злорадства, че е успяла да отстрани силен играч. Вариант Б - отново стратегия на Женя именно “врагът“ да е капитан с цел директно отпадане.
Но пък двата гласа?

Отпада Гого на Капитанска, ново гласуване и Жени Капитан. Въпреки, че аз си мисля, че може за заблуда Гого да носи знамето... Стратегии бол. Ще гледаме.

# 66
За лека нощ.
Скрит текст:

План Б.

План А.

JoyJoyJoy Последното колажче кърти!

Генчо е далеч от личната ми представа за красота, но е симпатяга. Като цяло всички момчета този сезон са големи симпатяги.
Но ето този тук си остава най-красив.
Скрит текст:

Ха, от мен очаквахте Цецкооо, налииии 
Trollface Trollface Trollface

# 67
  • софия
Един път да не приема доводите на Мушама. За мен, гледайки предаването и двата подкаста в които се появи Мирела виждах едно и също. Обвинения срещу Лефтеров,че не се е метнал да изгори вместо нея. Защо трябва да я предпазва и защо някой и е длъжен във формата да я спасява?
 Ей, това не разбрах. А тя е убедена, че така е трябвало да стане. Когато са избирали капитан Гого и Ралица са изявили желание. Жени отсякла Мирела ще е. И накрая Лефтеров им виновен и на двете.🤣
  Също така не виждам проблемът между тях да е за това, че е залитнала по Валери. Не знам защо масово това се изтъква, като причина. Единственият проблем между двамата е, че тя хвърля обвинения, че не е истински мъж и не я е пазил.
 Лефтеров и при Чакала каза днес. За него не е проблем, че тя е намерила щастието си с друг човек, проблем е, че го е злепоставила с думите си в играта. Имаше там някакво мънкане с Валери. Как не била щастлива, как той я спирал, как я обвинявал. Това са взаимоотношения, които трябва да си останат между двамата и извън играта. С Михаела е имала същият проблем. Пак голяма уста за лични неща извън играта. И като цяло, това момиче доста ми олекна. И не, не казвам, че е лека жена.

# 68
Хубавелко е да...забелязах аз след дълъг оглед на плочките (предстои ремонт Cry), а кой е той ? Забелязвам, че не е Цецо, понеже виждах прозорчето над вратата

# 69
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За мен ако Алекса пусне капитанството на другата коалиция, ще рискува само и единствено с идеята битката да е елиминационна и да се отърве от някой от двамата оригинални Непобедими. Ако не мисли, че е номинационна, не би допуснал капитанството да излезе от неговата коалиция. Същото важи и при жълтите впрочем.

Аурора, това е Март от първи сезон. Плувец и той. Заварен син на Виктор Ангелов.

За мен, гледайки предаването и двата подкаста в които се появи Мирела виждах едно и също. Обвинения срещу Лефтеров,че не се е метнал да изгори вместо нея. Защо трябва да я предпазва и защо някой и е длъжен във формата да я спасява?

Слабе, от подкастите Мирела остави у мен впечатление, че се смята за най-ценният кадър в играта. Няколко пъти повтори, че е трябвало да отиде друг, за да не рискуват да изгубят нея. Joy Както казах - страшно глупава, суетна и заблудена.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 23:22 от Reinа

# 70
Темата е супер както винаги, направо ми е бедна фантазията колко много труд е хвърлен за това оформление.

Разбира се и корицата кърти!

# 71
  • софия
Забравих да кажа. Фифо на стори в ИГ отговаря доста изчерпателно на въпроси от феновете.  Приятно е не само за гледане, а даже и за слушане.

# 72
Скрит текст:
Един път да не приема доводите на Мушама. За мен, гледайки предаването и двата подкаста в които се появи Мирела виждах едно и също. Обвинения срещу Лефтеров,че не се е метнал да изгори вместо нея. Защо трябва да я предпазва и защо някой и е длъжен във формата да я спасява?
 Ей, това не разбрах. А тя е убедена, че така е трябвало да стане.
Когато са избирали капитан Гого и Ралица са изявили желание. Жени отсякла Мирела ще е. И накрая Лефтеров им виновен и на двете.🤣

Скрит текст:
Също така не виждам проблемът между тях да е за това, че е залитнала по Валери. Не знам защо масово това се изтъква, като причина. Единственият проблем между двамата е, че тя хвърля обвинения, че не е истински мъж и не я е пазил.
 Лефтеров и при Чакала каза днес. За него не е проблем, че тя е намерила щастието си с друг човек, проблем е, че го е злепоставила с думите си в играта. Имаше там някакво мънкане с Валери. Как не била щастлива, как той я спирал, как я обвинявал. Това са взаимоотношения, които трябва да си останат между двамата и извън играта. С Михаела е имала същият проблем. Пак голяма уста за лични неща извън играта. И като цяло, това момиче доста ми олекна. И не, не казвам, че е лека жена.

Ей това ме избоде очите. Тук имаше потребители, които твърдяха, че Гого се бил скатал и не искал да ходи на Капитанска тогава... А то какво се оказа.. Че Маман е отрязал главата на Мирела-Кухавела. 🤣 И после, след като Мирела отпадна, мъжете биле мишкари и продукцията показва Тримата от запаса. Колко удобно. 🤣

# 73
  • софия
Скрит текст:
 Ей, това не разбрах. А тя е убедена, че така е трябвало да стане.
Когато са избирали капитан Гого и Ралица са изявили желание. Жени отсякла Мирела ще е. И накрая Лефтеров им виновен и на двете.🤣

Скрит текст:

Ей това ме избоде очите. Тук имаше потребители, които твърдяха, че Гого се бил скатал и не искал да ходи на Капитанска тогава... А то какво се оказа.. Че Маман е отрязал главата на Мирела-Кухавела. 🤣 И после, след като Мирела отпадна, мъжете биле мишкари и продукцията показва Тримата от запаса. Колко удобно. 🤣
А, това си е проблем на въпросните потребители. И в самия епизод го дадоха Гого как не е съгласен с капитанството на Мирела.  Самата Мирела в два подкаста каза, че Гого е бил готов да отиде, Рали също. Жени не е разрешила,  защото не е искала да имат два гласа. Днес Лефтеров потрети тази информация.

# 74
Един път да не приема доводите на Мушама.
Скрит текст:
За мен, гледайки предаването и двата подкаста в които се появи Мирела виждах едно и също. Обвинения срещу Лефтеров,че не се е метнал да изгори вместо нея. Защо трябва да я предпазва и защо някой и е длъжен във формата да я спасява?
 Ей, това не разбрах. А тя е убедена, че така е трябвало да стане. Когато са избирали капитан Гого и Ралица са изявили желание. Жени отсякла Мирела ще е. И накрая Лефтеров им виновен и на двете.🤣

Тъкмо имаме вълнуващата възможност да поспорим Heart

Интересно е как сме излезли с напълно различни впечатления от подкастите с Мирела. На мен тя ми беше далеч по-симпатична, слушайки я извън играта, отколкото гледайки я вътре и ми изглеждаше доста по-узряла, някак си осъзнала доста от грешките си.

Този разговор с Валери за как Лефтеров я ограничавал си спомням много ясно как се възмутих на глас, че си позволява да говори такива неща, още повече по телевизията. Каквото и да е било, не е готино по телевизията да тровиш. И все още смятам, че не е трябвало да споменава, каквото и да е, макар да й вярвам, че е била убедена, че никой не ги снима.

Аз от самото начало, когато разбрах за разликата във възрастта им бях доста скептична към цялата им драма, но това е отделен въпрос. И каквото и да си говорим, Лефтеров показа, че проблемът му е, че Мирела не се оповава на него, така както той иска. Имаше разговор, в който той я нарече "наивна", когато й предлагаше да се махне от Жени и той да я "пази" така че тази заявка си идва от него самия. За мен той го виждаше като път към сърцето й така да кажем. Не стана така, после и Валери се появи и естествено тя хлътна. На Лефтеров драмата му беше, че няма контрол над нея, с нищо не я държи, че даже не й е "номер 2".

И двамата го направиха лично, което за мен е грешка в играта като цяло. Причината е, че влизайки те са били с тотално различни представи за това какви са отношенията помежду им. Това, което не ми харесва е, че докато Мирела се опитва да не го приема лично вече, то Лефтеров няма никакъв проблем да подхранва идеята за нейната лекост и нечестност, дори и с недомлъвките си.

Общи условия

Активация на акаунт