💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 350
Не знам дали сте писали, защото не мога да изчета всичко, но ми направи впечатление, че Джафа знае за капитанската между Мирела и Алекса, че тя е била на косъм да го бие. Не вярвам големият мъж да се е хвалил на терена, при срещата между племената, как без малко не го отвяха и затова се чудя от къде знае Джафа. Може би близките й хора в екипа й свеждат инфо за всичко - кой е капитанът при съперниците, кога ще се елиминира, какви игри ще има на елиминации.
Мирела сама си каза във видеообръщението за сбогуване, дори с това започна, че "за малко да победя Алекса" или че със съвсем малко е загубила - не мога да цитирам точно...

ПП. Лято! , сега виждам, че си писала същото...

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 11:42 от Rosita

# 1 351
  • софия
Зареден с кафето на СлаБе потърках кристалната топка тази сутрин, ето какво ми каза :

Моето обединено племе :
Фифо, Гого, Георги, Алекса, Виктория, Жени, Ралица, Мани.

Моя Полуфинал:
Фифо - Гого - Георги - Алекса
Ох, от твоите уста в Божиите уши. Това ще е перфектния вариант за мен.
  Сега отивам да дочитам,  че пак сте навъртяли 9282272628 мнения.

# 1 352
Чудото дори и честно да спечели ще има винаги съмнение, защото работи там, познава екипа снимащ, познава продуцентите и т.н. Дори може и приятели семейни да са и всичко. Самата Гала е фенка отдавна на чудото и все я пробутва (имам възможност сега да върви телевизора в нас и чувам това-онова понякога) Та...има разлика дори и да не искат да личи си прозира и е нормално, когато не си срещу непознат човек и сега да си изграждаш мнение. Не си обективен, какво остава да имаш едно наум да го пробуташ и му създадеш имидж или дадеш рамо. След Добрин вече никой не вярва на продукцията и нейната честност.

Чудото не знам колко е добра на пъзели, вярно е , че се е готвила и може би знае повечето от тях или подобни най-малкото, ако не и същите. Но каквото и да направят не може човек с нейната физика, с нейното скатаване и пеене на феминизъм да бие нормално и честно. Няма сила да ме убеди дори и самата аз да съм направила игрите, трасето и т.н. и да я пусна в равен двубой с Генчо.

Добре поне, че отиде Генчо, а не Георги. Вторият имаше повече злато. И да, това че я напълниха последната седмица с пари, че се вдигна точно тогава и можа да отиде уж да се бие е също съмнително. Как само драпа уж контузена да е пак капитанка, удобно много и съмнително също. Всичко това дразни, ние не сме малоумни.
Да е жива и здрава в живота, да се напълни с пари и дано възпита децата си обаче на стойност и достойнство, че ...

# 1 353
Довечера по всяка вероятност ще спечелят Безстрашните, защото Туджаров е подготвял Джафа за игрите и сигурно са обсъждали и тази. Миналата година той сподели, че Паулина е следвала неговата стратегия – да съберат всички части по средата и така да затруднят най-много противника.

Предполагам, че ще предложат на Георги да си купи имунитет и тогава ще стане весело на съвета.

За съжаление другата седмица няма да има достатъчно време да се развие зрелищен конфликт между Джафа и Виктория/Алекса.

# 1 354
Искам да се допълня. Понеже Генчо вече отпадна, да кажа, че той печели моята класация в категорията най-здрави нерви. За бога, човекът стоически изтърпя Куков, Зори, Вики и Алекса! Първоначално мислех този приз да го връча на Гого, но за него имам друга награда.
Най-чаровна усмивка - Гого.
Най-изкусителен поглед - Фифо.
Най-дълги крака - тук първото място си делят Цецо и Виктория, но понеже на някои хора в темата краката Цецови са фетиш, връчвам приза именно на него.
Най-забавен /с чувство за хумор/ играч - това нещо продукцията се постара да не го разберем много-много, щото предимно с драми и негативизъм ни заливаха, ама подозирам, номинирам и награждавам Алекса (в жълтото племе и да е имало такива опити, предполагам сивият кардинал моментално ги е попарвал).
Най-много стомаси в едно тяло - Георги.
Най-изразен финес при преминаване на трасетата - Мишето и Мани.
SatisfiedHeart DecorationSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 13:08 от Мила Атова

# 1 355
Вики: Малко ми е жал за Зори, много плаче, че не се падна с теб в една стая.
Алекса: Хвърляхме ези-тура, така беше честно.
Вики: Хвърляхме аз и Мира, Зори - не.
Алекса: Няма значение, тя не разбра.

Вики: И все пак ми е мъчно за нея.
Алекса: Спокойно, ще отида по някое време да я успокоя с вафла.
Вики: Нямаме вафла.
Алекса: Аз имам.

На другата сутрин…

Вики: Цяла нощ не съм спала от плача на Зори. Ти нали отиде през нощта да я утешиш?

Алекса: Отидох ама май обърках стаята и съм влязъл при Генчо и Жоро. Те се наливаха с ракия и се оплакваха колко неблагодарни са жените и как ни съсипват живота. Включих се в дискусията още от вратата. После нищо не помня.

# 1 356
  • София
Чак сега стигам до вас Joy Ей, подведоха ме с промото тея гадове... или просто ми се искаше Джаф да отпадне... Генчо пък така бавно го редеше тоя пъзел, че хич не приличаше на себе си. Пак намерисва работата. Доверие в продукцията - под точката на замръзване.

# 1 357
  • София
Мила Атова, много хубаво си ги разпределила наградите Hug, само за жълтите да кажа, че нали по под/надкастовете съотборници споделяли, че с Фифо било голям смях, само пускал лафове, които не са се излъчвали. Та той е май забавният в тяхното племе.

# 1 358
Мила Атова, много хубаво си ги разпределила наградите Hug, само за жълтите да кажа, че нали по под/надкастовете съотборници споделяли, че с Фифо било голям смях, само пускал лафове, които не са се излъчвали. Та той е май забавният в тяхното племе.
И аз това си мислех, ама много награди щяха да му станат на Филчо, самочувствието му ще хвръкне още по-нагоре и ще даде на Жени още един повод да го кастри, а аз не мога да допусна това Wink

# 1 359
Алекса не ме дразни. В него, като професионален спортист има стратегия и я следва. Сега защо Гайтанов не продължи, това е дело на продукцията дала му право да избира кой да отива, а не вторият по ред класирал се.
👏👏👏

Най-забавен /с чувство за хумор/ играч - това нещо продукцията се постара да не го разберем много-много, щото предимно с драми и негативизъм ни заливаха, ама подозирам, номинирам и награждавам Алекса (в жълтото племе и да е имало такива опити, предполагам сивият кардинал моментално ги е попарвал).
😍😍😍 Това май е едно от най - важните качества, които един мъж трябва да има 😊.

# 1 360
Много съжалявам за Гената! Насила симпатичен ми стана щом се изправи срещу Джаферович;
Просто мразя ехидните и и нахални ,долни ,самодоволни усмивки ;
Искам финал Гого, Фифо ,Георги,Алекса;

# 1 361
Слушам сега Чакалкаста и съм изумен Зорница какво държание е имала. Като цяло всичките хора от другите племена не е харесват в играта, защото е имала много подигравателни коментари, но Генчо сподели, че на нея коментарите и са брутално изрязани. Тя нонстоп му е викала, че е прост хамалин.

# 1 362
  • софия
Искам да се допълня. Понеже Генчо вече отпадна, да кажа, че той печели моята класация в категорията най-здрави нерви. За бога, човекът стоически изтърпя Куков, Зори, Вики и Алекса! Първоначално мислех този приз да го връча на Гого, но за него имам друга награда.
Най-чаровна усмивка - Гого.
Най-изкусителен поглед - Фифо.
Най-дълги крака - тук първото място си делят Цецо и Виктория, но понеже на някои хора в темата краката Цецови са фетиш, връчвам приза именно на него.
Най-изразен финес при преминаване на трасетата - Мишето и Мани.
SatisfiedHeart DecorationSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Да включа Жорката в номинациите. Най-силен метаболизъм и непукизъм ги е отнесъл с усмивка.
 Най-секси мамче за Мира.
 Зори отнася купата дразнител на годината, като куцо пиле домат. Щом и Алексата го направи да си говори самичък. Че и дистанционно успяваше да джагърта по нервите на другите племена.🤣
  Ехааа, имаме си Чакалкаст с Генчо. Заповядайте!

# 1 363
мисля, че е време поред да си хващат багажчето джафата, мани, ралица, зори, мира, виктория.....

# 1 364
Слушам сега Чакалкаста и съм изумен Зорница какво държание е имала. Като цяло всичките хора от другите племена не е харесват в играта, защото е имала много подигравателни коментари, но Генчо сподели, че на нея коментарите и са брутално изрязани. Тя нонстоп му е викала, че е прост хамалин.

Пуснах само началото и се смя с глас на детския пъзел в ръцете на Генчо Grinning

Да изпреварв Чакалчето:

Общи условия

Активация на акаунт