💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 249
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 420
  • София
При почитателите на Филип, както и част от тези на Гого, но в по-малка степен, наблюдавам един абсолютизъм, за който не знам дали е виновна продукцията със своите любимци. Това, че някой от двамата е загубил в дадена игра, не го прави по-малко комплексен атлет, битките в "Игри на волята" са моментни снимки, финалът също се определя от една (1) битка, и никак не е невъзможно тя да бъде спечелена или загубена, важното е да се стигне до нея. Нито това, че Гого е казал, че човек по-тежък от Филип с 30 кг., потенциално би му бил конкуренция на държането на кош, е подценяване на Филип като атлет, нито това, че Алекса е успял да задържи по-бързото си темпо докрая на играта с плочки, в крайна сметка, друго беше важно в тази битка, а не темпото. Не видях толкова драма, когато Гого загуби две+ индивидуални битки, колкото когато някой изпреварва Филип с една секунда на даден компонент. Нека позволим на Филип и Гого в нещо да не са добри - например, в стратегиите, не е нужно победителят да е най-добър във всичко, достатъчно е да стигне до финалната битка и да я спечели.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 18:50 от La Vikinga

# 3 421
Ех Гарганела, ами за участнички ?

# 3 422
ЕЕЕЕххх Гарганела, ами за участнички ?
После и на участнички!

Айде, пробвайте се! Награди няма - само почетната титла "Медицинска сестра" на темата!

# 3 423
  • SF
А съфорумци?

# 3 424
Генчо се е месил, но винаги извън камерите. Така каза. Вътре са смятали,че камерите са им враг. В последствие, отчита това за грешка, защото много моменти са останали скрити.

# 3 425
  • София
Айде да ви видя колко сте си научили урока и колко си познавате любимците!
На снимката има хубавините на 6-ма участника. Кои са те?

Скрит текст:
Много се затруднявам, на последната снимка би трябвало да е Филип (заради татуировката), а на първата - Гого?

# 3 426
Редакция - няма да се излагам повече с предположения Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 18:56 от Bengun

# 3 427
Ама момичетата наистина си споделят и показват всичко на Алекса. Още малко и гинекологичен преглед ще му дадат да им направи JoyJoyJoy

Ох, не мога 🤣. А той как съсредоточено гледа 🤣, все едно аха да постави диагноза 🤣

# 3 428
Това вие как го разбирате? 🤣 Може би:
“Аз съм слънце, искам да огрея навсякъде и при всяка една девойчица 🤣”
Разбирам го, че има шанс да те огрее и теб;)

# 3 429
2 Алекса  ,4 Георги

# 3 430
  • София
Зори при Чакалов:

Нов снимачен ден за Ралица, Мирослава, Виктория и ко:

Дигитални портрети на Чакалов и Мани и Лефтеров от Памела Ивайлова в Instagram:

# 3 431
По снимките с хубавините - 1 Гого, 6 Филип. Другите не ме вълнуват особено. Simple Smile)

# 3 432
Това вие как го разбирате? 🤣 Може би:
“Аз съм слънце, искам да огрея навсякъде и при всяка една девойчица 🤣”
Разбирам го, че има шанс да те огрее и теб;)
Въпросът е, че не избира той, а аз 🤣.

# 3 433
Скрит текст:

Относно Гогчо. С него от началото до края. Аз не обичам да си сменям фаворитите, защото лично за мен аз олеквам така. Все едно съм без мнение и го сменям според модата за деня. Е, няма кка да стане.

Еми, това към мен ли е? 😔 Защо и ти ме нападаш? 😔 Аз от самото начало имам трима фаворити и не съм се отметнала от нито един от тях - и Гогито е сред тях.

Не, Алия ❤️луда ли си. Беше към една друга потребителка, чието мнение, което беше некоректно изчезна в небитието и затова не съм я цитирала. Ти си ми душичка златна ❤️ и знам за любовта ти към Гогчо, Фифчо и дупарата на Алекса❤️ Най-вече дупарата 😁🤣😍

# 3 434

Общи условия

Активация на акаунт