Какво ще купя отново - 6

• 101 091
  • 783
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде там
Това сирене и тези крекери са ми любима комбинация вечер, когато не ми се вечеря. Много обичам всякакви сирена и кашкавали.

Тези бисквитки открих вчера в Лидл.Много вкусни.

# 331
Потвърждавам за синьото сирене Favrskov. Много добро на доста прилична цена.

# 332
Слайс луканков салам Калинка на Колбасо. Много е вкусен.

# 333
  • Sofia
Каква му е цената?
Вчера го видях в Т-маркет на цена около 5лв.

Това локумче от Т-маркет е много вкусно 😋
Малко по-ароматизирано ми идва ,но затова пък било оцветено със сок от ряпа 😁

# 334
Какъв измивен препарат за чинии купувате?
Аз от години си купувам Блейзи и съм супер доволна от него, карам буквално с месеци. Но аз ползвам много миална. Напоследък трудно го намирам. Миналата седмица поръчах на мм да купи поне някакъв да има. Купил Ехо. Еми току що свърши. Пълен боклук.....

# 335
  • sofia
Отдавна ми хвалят одрински кори за баница, вчера се навих да пробвам как са. Ами повече никога няма да купя фини кори. Мъжът и децата също казаха все така да правя баницата, била по-хубава от друг път. Взех тези от ебаг, вероятно има и на други марки.

Същият производител има и вариант фини, в жълта опаковка са. И те са хубави.

# 336
Тези са им най-дебелите. 5 броя в пакет. И трите вида на баница с кисело мляко са страхотни.

# 337
  • София
Странно. Ехо и Блейзи ги прави една и съща фирма.

# 338
  • София
Аз от години си купувам Блейзи и съм супер доволна от него, карам буквално с месеци. Но аз ползвам много миална. Напоследък трудно го намирам. Миналата седмица поръчах на мм да купи поне някакъв да има. Купил Ехо. Еми току що свърши. Пълен боклук.....
от години само фрош и пур

# 339
Каква му е цената?
Аз го купувам от местен супермаркет(Варна) за около 3.70лв.

# 340
  • In transit
Каква му е цената?
Аз го купувам от местен супермаркет(Варна) за около 3.70лв.
СБА?

# 341
Аз ползвам Ехо, карам над месец с една опаковка. Всъщност не съм засичала, може и повече да е, като отворя нова освен да си засеча. Но съм много доволна от него.

# 342
От години ползвам https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-izmivane-na- … 066447054774.html, имат и натурални. За мен е най- добрия препарат н най -добрата цена.

# 343
  • Някъде там
На промоция е в квартален магазин в момента 2.68, иначе 3.70 му е цената на това сирене при нас.
От този препарат за съдове съм много доволна.Много икономичен и добре измива.
Скрит текст:

# 344
Аз за измиването на чинии забелязах, че много зависи от самата гъба, бях купила едни по-малки, ами няма и няма разпенване, слагах по 3 пъти на миене. Смених ги с по-големи и нямам такъв проблем, от верото слагам по веднъж, максимум два пъти, ако са повече съдове.

Общи условия

Активация на акаунт