FIFA World Cup Qatar 2022 (20.11 - 18.12) - тема за коментари

• 81 624
  • 4 052
  •   1
Отговори
# 105
Разбрахме се за играта.
Никола Тесла ще обявява мачовете и коефициентите от днес за утре.

Аз също ще дам прогноза утре.
Ако правилно съм те разбрал прогноза 1Х се оценява с 1.43 / 1.20 ?

# 106
  • София
Никола Тесла, ако му се занимава да следи, може да се включим. Но трябва да е в отделна тема, че иначе ще стане мазало тук.

Дайте обаче само на един знак. По-трудно е така Simple Smile

Катар - Еквадор 2

# 107
Цитат
Никола Тесла, ако му се занимава да следи, може да се включим.
Готов съм. Всеки ден ще пускам по един пост с класиране на всички участници които се навият да участват. За момента всички са с 0 точки. Но в понеделник със сигурност някой ще води.
Цитат
Аз също ще дам прогноза утре.
Ако правилно съм те разбрал прогноза 1Х се оценява с 1.43 / 1.20 ?
Който иска може и двоен шанс да дава. Но по малко точки ще печели ако познава. Simple Smile
За позната прогноза 1Х на Катар-Еквадор се дават 1,65 точки казва betexplorer.
https://www.betexplorer.com/soccer/world/world-cup-2022/qatar-ec … ador/jsidfnm5/#dc

# 108
1.65 > -1.
Проблем ли ще е да обявяваш и коефициентите за 12, 1Х и 2Х при анонса на мачовете ?
Така ще е по-истинско.

# 109
Да, ще ги обявявам и тях.

Катар-Еквадор 1-3,43 Х-3,20 2-2,50    1Х-1,65  12-1,43  Х2-1,37
Всеки може да даде или единична или двойна прогноза. Всеки ден ще поствам класиране по точки на всички участници които се навият да участват. За момента прогнози са дали Донсита, Мандалориан и Прешъс. Утре и аз ще дам прогноза.

# 110
  • Другата България
Моята прогноза за утре е 2, но няма да мога да се включвам редовно, така че просто за удоволствие.

# 111
Като спомена за анкета 1Х2, имам предвид да даваме прогнози за резултат.
Първо даваме шампион преди откриването утре - 10 точки
Прогнози за резултат - познат точен 2 точки, познат знак 1 точка.

Тук има сайт, който е автоматизирал прогнозите, изчисляването на точки итн, също точките могат да се регулират. Аз вече участвам в една група с приятели, където прогнозираме.
Миналото европейско сме го ползвали и е много добре направено

Примерно ние така сме си нагласили точките:
Скрит текст:

# 112
Няма ли някое официално приложение, която да има игра с прогнози? Евентуално там да си направим бг-мама група и приложението да брои точките вместо нас. Имаше едно готино приложение за европейското, където можеше да направиш група с други хора и там се прогнозираше точен резултат и първи голмайстор в мача.

# 113
Моята прогноза за утре е 2, но няма да мога да се включвам редовно, така че просто за удоволствие.
Не е нужно на всички мачове да се дават прогнози. Когато имаш време. Играта е за забавление. Включвам те и теб в играта. За момента прогнози са дали Донсита, Мандалориан, Прешъс и Мери Ан. Утре ще дам аз и Бенгън. Утре пък ще постна понеделнишните мачове. За да може и за тях да се дават прогнози. За играта ще зачитам само прогнози дадени преди началният час на даденият мач. Ако утре някой прогнозира Катар-Еквадор в 18:01 няма да му зачета прогнозата за играта.

# 114
Аз утре прогнозирам равен. Ако вземем предвид това, което твърдите, че Катар купува мачовете, значи победа за Катар.
Но съм твърдо Х. Резултат или 0:0 или 2:2.

# 115
Искам и аз, искам и аз Simple Smile Моята прогноза Катар-Еквадор е 2.

# 116
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Стадионите са архитектурни шедьоври, особено този проектиран от Заза Хадид.
Да се включа и аз с прогноза, според мен ще е или Х, или 1:0 за Катар.

# 117
Записани сте. Измислил съм и символична награда за победителя в играта. На която не само победителя в играта, но и всички в темата ще и се насладят. Но утре ще я разкрия. Не си мислете че е нещо кой знае какво. Не е парична. Но пък всички футболни фенове които обожават световните първенства по футбол, а то едва ли има фен дето да не ги обича, ще и се насладят.

# 118
Феновете започнаха да се оплакват от предоставените за спане бунгала в "селцето за гости", за които организаторите прибират по 200 евра на вечер. Районът е недовършен, липсват обещани съоръжения, леглата са твърди като дъска, климатиците са твърде шумни нощем, а денем не успяват да свалят температурата под 27С. Храната се сервира в една огромна палатка, пред която е паркиранно и фургонче за кафе на Старбъкс.

Тук вероятно ще има голям екран за гледане на мачовете, но всички ще се пържат на слънце

Някои шегаджии сравняват "хотела" с шведски затвор. За момента охраната е повече от феновете, но се очаква повече гости да дойдат за първия мач утре. "Селцето" е готово да посрешне 60хил души. Катар, който е с население едва 300хил се очаква да приеме над 1млн гости за първенството.
Скрит текст:

Освен "луксозните" фургони има и палатки с наилонови стени, както и парк за каравани, където се обещава климатик, WiFi, смарт телевизори и камериерка на всеки два дни, 24часов ресторант и кафене, клиника и непрекъсната охрана. Наблизо са два големи мола и метро.
Скрит текст:

Междувременно датски телевизионен екип вече се сблъска с полицията, която за малко да им счупи камерите, защото нямат разрешение за снимане, въпреки че имат официална акредитация. Епикъп впоследствие получи извинение от организаторите, но скандалите се редят един след друг.

"Германската" агитка Smile

Паркът за фенове (където се купонясва и се сервира алкохол) вече отвори врати, макар и с два часа закънение, което доведе до събирането на огромна опашка където феновете чакаха по два часа при 32С жега, без да имат възможност да си купят вода. Охраната е спирала хора с малки деца и им е забранила да влизат, защото мястото "не е подходящо за тях". Огромният парк побира 40хил души и до най-близката метросанция се стига за 15мин.

# 119
Победа за Катар от мен.

Общи условия

Активация на акаунт