Азиатска козметика и грим - 24

• 71 200
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Някое момиче питаше за безплатна доставка в Джолсе, днес има такава ☺

# 691
Ще правя първата си поръчка от Julse, малка ми e сумата и искам да използвам безпл. доставка. Обаче има вариант само с Пейпал, никъде няма да се плати с карта.

# 692
И аз много искам да пробвам да поръчам, но и мен пей пала ме спира, както и някои дреболии около данните, които се дават в Jolse, защото мисля да е с превозвач.
Следя темата от известно време, но не съм се включвала досега.
От няколко месеца използвам корейски продукти и съм много доволна от това как се чувства лицето ми.

# 693
Здравейте, дами! Бях обещала да споделя отзиви за...
Скрит текст:
Shiseido Tsubaki Premium Repair Hair Mask. С тънка, боядисана, перушинеста коса съм, с дължина до кръста. При мен драмата е трудното разресване след измиване и постоянното заплитане. При първата употреба на маската не бях впечатлена. Оказа се, че съм сложила твърде малко количество. Следващите пъти нанасях повече, но нямаше кой знае какъв ефект. Тогава ползвах шампоани на Лакме. Почти бях се отказала от маската, но дойде ред на един протеинов шампоан и комбинацията беше уау. Та сега си я ползвам с удоволствие. Аромата е хубав, но след изсушаване почти не се усеща, косата е мека, лесна за разресване, подредена и с блясък. Не ми омазнява и утежнява. Ползвам и спрея от същата серия Tsubaki Premium Repair Hair Water Mist. Доволна съм и от него. Допълва  резултата от маската. Също не омазнява и утежнява косата. С Фино маската постигам същите резултати, но е по-лека и ми трябва по-голямо количество от нея.
Да похваля Water-Full Time Leap Water Gel Cream на su:m37.  
Скрит текст:
Дълбоко хидратиращ, попива бързо, придава сочност на кожата, не се усеща тежък, но за по-мазни кожи трябва да се внимава с количеството. Аромата е свеж, нежен. Ползвам го от края на есента в сутрешната рутина и много бързо ми стана фаворит. Комбинирам заедно с продукти от серията  Losec, но преместих крема  от същата серия за вечерната рутина, защото не е толкова хидратиращ и ми идва по-тежък за ползване през деня. Винаги гледам по възможност да купувам комплекти и лимитирани серии, защото излизат по-изгодно, а и има и доста екстри. В случая гел-крема е 100 мл. с подарък масажор и тампони за лице.

От Secret Multi Balm на su:m37  не съм доволна.
Скрит текст:
Взех го миналата пролет и се надявах да ми хареса. Ползвам за околоочен контур и скули. Ами, няма попиване това чудо с по-богат околоочен крем. За грим върху него е абсурд да се нанесе и да се задържи. Придава лек и приятен блясък само, ако е нанесен върху грим, иначе не се забелязва. Ако се ползва самостоятелно, попива бързо, но никаква хидратация, подхранване и успокояване не усещам, както обещават от бранда. Оставих го за през зимата. Ами същата работа, не видях никаква полза, освен, че се държи добре като оклузив за много студено и ветровито време.

Много съм доволна от Summa Elixir Essence
Скрит текст:
Продуктът изпълнява всичко, което обещава. Първите няколко пъти, след нанасяне усещах кожата си болезнена, но нямаше никакви зачервявания и залющвания. Точно така се чувствах преди години когато стартирах с третиноина, но тогава имаше и зачервяване, лющене на кожата, което си го имам и сега около брадичката. Нанасям тази есенция във вечерите, в които не слагам третиноин. Не знам какъв е този комплекс Pro-Retinol в състава, но ми дойде силничък в началото, после кожата свикна и си го ползвам с удоволствие. Освен изброените ползи от производителя забелязвам, че по-плитките пори са абсолютно чисти, а в по-дълбоките има по-малко себум и като цяло са по-свити. Избързах и купих втора опаковка от сета. Есенцията е джъмбо размер, има дневна и нощна ампула по 10 мл. от серията Losec, крем за лице Centenica 5 мл, все още не съм го пробвала и тампони за лице.
А това се чудя защо продължавам да го купувам все още
Скрит текст:
Писано е доста за тази есенция, има и много фенове. За мен идва слабичка като за зряла кожа, но като видя тези сладки опаковки и не мога да устоя. Количеството е огромно - 230 мл., също крем 35 мл., дифузер и тампони за лице. Прибрала съм сета към дълбоките резерви. Пред тази есенция предпочитам по-горе споменатата, любима също ми е  LosecSumma Elixir Essence Secrеta. Иначе от серията Secret фаворита ми е  Secret Essence Mist.

Много  доволна съм и от  Dr.Jart+ Dermask Intra Jet Firming Sleeping Mask
Скрит текст:
Много подхранваща, със стягащо действие, кожата се чувства мека и гладка. Не омазнява изобщо и попива  бързо.Понякога ползвам маската и през деня. Проблема обаче е, че много трудно се намира.
^^^ Да знаеш, че много те обичам като пишеш пространствено за мои продукти, та да мога да си сверя часовника Wink

Та, по същество:
1. Water-Full Time Leap Water Gel Cream - на мен не можа да ми стане любим, то и аз не съм фен на гел-кремове голям, но имам остатък и мисля да го довърша през лятото, та дори ако се наложи да го ползвам като нощен. От тази серия имам 2 други продукта, които са ми много по-приятни от този крем - Water-full Timeless Pore Essence (под сънскрийна) и Water-full Timeless Water Gel Eye Lifting Essence - колко е лифтинг е под въпрос, но за горещините под очите става.

2. Secret Essence - и при мен не дава WOW ефект, но пък е много приятен за ползване продукт на първа стъпка - при цената му едва ли ще го купувам пак, ако не е на драматичен дискаунт. НО наскоро се сдобих със Secret Double Concentrate и той е на път да се превърне в любимец, еле пък ако инхибира производството на меланин, което обещава! Всичко ми харесва в него - и консистенцията и аромата и усещането на кожата след него! Изобщо от тази серия (SECRET) много харесвам и тонера и емулсията и олиото, най вече в преходни сезони. Кремовете, балма и миста не съм ги тествала дори, ако не се лъжа. За кремовете май съм получавала единични тестери, но честно казано спомени нямам ясни за продуктите.

3. Summa Elixir Essence - тук малко се обърках, защото аз наскоро взех LosecSumma Elixir Essence Secréta и на първо четене реших, че са един и същ продукт, но на сайта на SUM37 са различни (a и ти си го написала, разбира се! Моля те, сравни ги директно!). Още не съм отворила моя и може да го оставя направо за есента, защото имам да довършвам друг любимец от тази линия - Summa Elixir 8-Miracle Power Essence, който ползвах есента и искам да свърша преди Юни. В сета в който беше Есенс Секретата има и LosecSumma ампула и Centenica ампулчета. Кремовете са ясни и чудесни и двата. Някой ден като порасна ще ъпгрейна и до Сентениката Wink

4. Опитът ми със SUM37 се изчерпва със серията FLEUR (много трудно откриваема "аnti-aging series specifically designed for Asian women") - серумът и кремът за очи ги имам на тестери, тонерът и емулсията ги отмъкнах за без пари от една кака, която си беше донесла от Корея голям сет, но искаше само кремовете и серума?!?!?

Продуктите на Dr. Jart много ги харесвам, и маските и всичко, което съм си купувала. Наскоро приключих голям буркан със Dr. Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30 и се оказа, че и щерката много го харесвала, та затова свършил изневиделица. Дадох и едното от двете минита, които съм купувала в сетове и детето е доволно.

За пролетта (която при мен почва през Май) съм си събрала сбирщайн от минита и тестери на Amore Pacific и Cle de Peau и ще видим какво ще излезе от този невероятен корейско-японски алианс Grinning Във всеки случай имам и щедри остатъци от пролетно-летни серии на Миша, та винаги мога да спася положението.

PS Единствените 2 корейски пресовани пудри, които съм купувала са:

^^^ Имах къшън от същата серия. Мини опаковка, евтина (под $10) и много удобна за чантата. Чудесен продукт за парите си, добре замазва пoри. С цвят е, не е translucent!

^^^ Тази взех с цел подновяване на сънскрийна, но опаковката е обемиста, неудобна, въпреки, че продукта не е лош, особено за мазна кожа през лятото върху сънскрийн или грим. Ще и дам още един шанс това лято.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 14:47 от Agent Provocateur

# 694
Агентче,

Мисля, че Summa Elixir 8-Miracle Power Essence и Summa Elixir Essence са един и същ продукт, само името е различно. Като състав и описание  са еднакви в много сайтове. Не съм търсила задълбочено информация, че нямах време тогава. LosecSumma Elixir Essence Secréta е различна и като усещане върху кожата и като действие, като консистенция се доближава  по-скоро до Secret Essence Fundamental Treatment, но не е толкова водниста. И аз харесвам Water-full Timeless Water Gel Eye Lifting Essence. Много приятно се усеща след нанасяне - охлаждащо и успокояващо. Снощи го ползвах върху цялото лице, примързя ме да стана да си взема другия крем Sleeping  Като спомена Water-full Timeless Pore Essence се присетих да я извадя. Хубавото е, че може да се ползва заедно, в една рутина и с други есенции.

Последна редакция: ср, 22 мар 2023, 18:11 от necha

# 695
  • Prismatica Aerie
Ще правя първата си поръчка от Julse, малка ми e сумата и искам да използвам безпл. доставка. Обаче има вариант само с Пейпал, никъде няма да се плати с карта.
И аз много искам да пробвам да поръчам, но и мен пей пала ме спира..
От страницата за плащане на Jolse:

А Пейпал е полезно нещо.

# 696
Какво ви притеснява при използването на пейпал? Даже в някои случаи е по-добре, защото се предлага опцията за dispute, ако има проблем с пратката/доставката

# 697
Какво ви притеснява при използването на пейпал? Даже в някои случаи е по-добре, защото се предлага опцията за dispute, ако има проблем с пратката/доставката
Имам регистрация, но никога не съм използвала тази опция за плащане, вероятно притеснението, че ми е непознато.

# 698
И аз имам регистрация, ползвам го само за Ebay, но нещо през телефона не ми даваше опцията за плащане с карта. Но на лаптопчето ми е друго нещо (още не мога да свикна така да се оправям с тези телефони за всичко Simple Smile
Пуснах си поръчката бързо и лесно - 2 слънцезащитни крема и едни лепенки за пъпки. Исках и балм за почистване да пробвам какво е туй чудо, но не намерих малки разфасовки и евтини.
И сега остана да чакам.

# 699
  • Варна
Винаги когато имам опция плащам с пей пал. Защитите им са железни и много нерви пестят.

# 700
Здравейте!
Моля ви да ми препоръчате козметика за млада дама на 19 която има акне и много го чопли!
Почистваща пяна, серум за възстановяване на несъвършенствата и др.
Много благодаря!
Ето тази пяна на Logically, skin Acne Cleanser - страхотна е, огромно количество и не изсушава. За серум - този е много хвален RNW DER.CONCENTRATE 4-Terpineol Plus. Може да пробвате и на Mary&May зеления, също приятен. Някакъв лек крем със серамиди (препоръчвам пак на RNW, много я харесвам тази марка) и накрая най-важното - слънцезащита.

# 701
  • София
От кой магазин купувате най-изгодно серията Summa Elixir Essence?
Благодаря!

# 702
iankampanova , първо може да си вземеш тестери от ибей. Излизат много изгодно. Вариант за пазаруване са Jolse, като трябва да платиш ДДС тук. YesStyle - аз лично го предпочитам заради голямото разнообразие на марки, продукти и почти всички сетове са ми от там. Доста бързо качват нови продукти на сайта и ако си любител на лимитирани продукти ще ти излизат много изгодно, защото един сет ти излиза почти на цената на един продукт, а доста често и количеството е по-голямо. Ако направиш голяма поръчка ти я разделят в отделни пакети и фактури само за продуктите в кашончето, ако искаш да си купиш 1 сет или продукт на цена по-висока от 135-140 долара, изобщо не може да го добавиш в кошницата. Това за мен е разочароващо, но пълно щастие няма. С предплатено ДДС, не плащаш нищо при доставката, освен ако не ползваш превозвач-таксите за тегло и после вътрешен куриер. Stylevana. de също е вариант, но с доставка до адрес на превозвач в Германия и после до тук. Общо взето, трябва да дебнеш това, което си харесала и да следиш за промоции. В момента в йесстайл почти всичко на The History of Whoo е намалено с 24-25%, като добавиш кодове за отстъпка и цените на пълноразмерни продукти излизат  много прилични.

# 703
Агентче,

Мисля, че Summa Elixir 8-Miracle Power Essence и Summa Elixir Essence са един и същ продукт, само името е различно. Като състав и описание  са еднакви в много сайтове...
Абсолютно права си! Мерси, че ми обърна внимание, Necha!

Благодаря!
Задължително първо тестери!
(серията е Summa, лесно се бърка със LosecSumma, a продуктът Summa Elixir Essence)

Пейпал е благодат, по едно време дори поддържах 2 - американска и бг регистрация.

PS Онзи ден много се смях, защото приятелката, която получи декорирания буркан със 50 мл очен крем на O HUI деликатно ми предложи да не се втелясвам много да мисля, какво да и купя за РД, а просто да посегна към поредното корейско мазило Grinning

# 704
Агентче,

Мисля, че Summa Elixir 8-Miracle Power Essence и Summa Elixir Essence са един и същ продукт, само името е различно. Като състав и описание  са еднакви в много сайтове...
Абсолютно права си! Мерси, че ми обърна внимание, Necha!

Благодаря!
Задължително първо тестери!
(серията е Summa, лесно се бърка със LosecSumma, a продуктът Summa Elixir Essence)

Пейпал е благодат, по едно време дори поддържах 2 - американска и бг регистрация.

PS Онзи ден много се смях, защото приятелката, която получи декорирания буркан със 50 мл очен крем на O HUI деликатно ми предложи да не се втелясвам много да мисля, какво да и купя за РД, а просто да посегна към поредното корейско мазило Grinning
Извинете, Пейпал удържа ли някакви пари, когато се плаща с него?

Общи условия

Активация на акаунт