Пъзели 49

• 24 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Зори, честито да ти е момчето! Hug Радостен и щастлив да е! Simple Smile
Приказливка, много неприятно изживяване! Frowning1 Снощи и аз го преживях. Даже вдигах столовете да проверя да не би липсващото парченце да се е залепило под някой от краката им. Накрая се оказа, че изобщо не е липсвало, стояло си при другите, ама аз не съм го забелязала. Беше крайно и си мислех, че всички такива съм извадила, а то е паднало.
Мона Лиза, Галисъна само в частта на лалетата е по-трудничък, другото бързо върви. Не се отказвай!
Манджа стрийт пъзела е много весел. За подарък ще е много як, ама за себе си не бих го купила и аз на тази цена Simple Smile
Много хубави пъзели сте показали!

# 181
Градината е вече в мен. Мисля още довечера да започна поне с рамката Simple Smile

# 182
  • София
Зори, живо, здраво и щастливо да ти е момчето!

# 183
  • гр. София
Зори, честит рожден ден на твоето момче Simple Smile Да е здрав и много щастлив! Simple Smile

Нямате изчитане Grinning
Не мога да взема Винарната сега.

Аз продължавам да чакам моите пъзели. Пише че, вече са в куриер, но нямам известие.

# 184
  • София
Зори да ти е жив и здрав младежа!

# 185
Мислих, че ще е много труден. Е, не е и лесен, но хващам и слагам парченце, просто по-бавно, а и е 1500 части:)

Също така е с дребни части - размера е като за 1000.

# 186
Зори, честит и благословен от Бог да е сина ти! Много здраве, успехи и късмет!
Аз писах на озонци за липсващото парче и те вече са ми изпратили нов пъзел, в който да си намеря парчето. Чудя се дали да ровя да го търся или направо да наредя и втория и ако всичко е ок, да върна първия.

# 187
  • Варна
Вторият вариант. Понякога един и същи пъзел е с различни по форма парчета и дори да го намериш няма гаранция, че ще пасне на твоя.

# 188
  • София
Знам си аз че Мастър не е моята марка, но на инат го наредих. Търси си нов дом.

# 189
  • Варна
Ооо, този го редих, но на Трефл. Доста труден беше. Прекрасна картинка, но не бих си го причинила отново. Затова съм го прибрала нареден на шест големи части в кутията и смятам някой ден да го сложа в рамка може би.

# 190
Приготвила съм си варианта на Трефл, стои изваден от миналата Коледа, дано тази година сколасам да го наредя Joy

# 191
Аз не видях на първа страница отзиви за пъзелите Mappy и реших да ги проуча с този от 500 части Simple Smile

# 192
  • Срещу планината:)
Минавам на бегом🙂🙃
Видях, че чакате само мен за линковете. Сега ще пробвам през тела да сложа, ако не утре ще е и дано не е късно.

Много хубави пъзили сте сложили, че ги разцъках, но да знаете, че има изчерпани.

Готова съм с линковете🎁🎄

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 22:04 от R_Dew

# 193
  • София
Оооо, Neita, от къде е тази красота? Очите ми останаха в цветовете!

# 194
И аз така Wink
От емаг е, с безплатна доставка до мол Парадайс
https://www.emag.bg/pyzel-mappy-marrakech-500-chasti-59491290279 … _payment_accepted
Има някакви crazy days.
Ако някой си хареса нещо, но доставката е скъпа, мога да го поръчам до мола (ако има такава опция за продукта) и да му го пратя с куриер.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 23:05 от Neita

Общи условия

Активация на акаунт