Пъзели 49

• 24 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Вторият вариант. Понякога един и същи пъзел е с различни по форма парчета и дори да го намериш няма гаранция, че ще пасне на твоя.
По принцип е така, някои марки сменят често матрицата, но аз моят не го бях развалила докато не взех новия. Моите парчета бяха от рамката и бързо ги намерих, паснаха като ги сложих, не би ми се занимавало да редя втори път същия толкова скоро.

Зори, на патерици да ти е жив и здрав младежът и много да те радва Blush

Аз отворих коледния ми на Трефл и мисля да не купувам повече от тази марка Smile Нищо особено няма, просто обичаен Трефл, но все повече осъзнавам, че не ме кефи. Въпреки че имам няколко в любими с Приятели....та нищо не се знае Joy Метнах го вчера вечерта и повечето е готов вече Satisfied

# 196
Преди да затворим кръга на пътуващия пъзел Троянската керамика на Вретено

Ако има още някой желаещ да ми пише до утре.

Поздравления Зори, да ти е много здраво, добро и обичано момчето!

# 197
  • Русе
Благодаря на всички за милите пожелания!

Аз също н бих редила повторно пъзела,а бих си намерила парченцето.Вече,ако матрицата не съвпада няма друг ватриант,само повтрно редене.

Бухтичка,ако решиш да се разделяш с този коледен Трефл,имай ме предвид

# 198
  • София
Зори, честит, добър и силен да влезе в света на възрастните младежът!

Според зависи от целта, но аз лично в такава ситуация връщам направо първия пъзел с липсващата част. Досега не се е случвало вторият също да е с липса (но и само два пъти съм имала такава случка).

# 199
Зори, той отива при Мона Лиза, може с нея да се разбереш Blush

Базата ми данни вече надвишава 300 пъзела. Знаех, че имам най-много Равенсбургери, но ми беше интересно да видя другите. Та класацията ми е такава:
1. Равенсбургер - 100 бр. са минали през ръцете ми, напълно очаквано като най-любимата ми марка
2. Black Sea Puzzles - 32 бр. неочаквано са се промъкнали, не съм усетила кога са станали толкова Grinning
3. Gibsons - 22 бр.
4. Cobble Hill - 21 бр.

Останалите са под 20 бр. и няма да продължавам, че ще ми отнеме доста време.

# 200
  • София, България
И аз като Тони бих процедирала, взимам новия и връщам стария, къде ще редя и ще се разправям.

Зори, ако е този Трефл, за който мисля, Бухти ще ми го прати на мен и после ако искаш мога да ти го запазя за теб.

Бухти, бреййй, много си наредила на Блек сий, онзи с Кучето можеш да го броиш за 3 пъзела.

# 201
Satisfied
Бухти, бреййй, много си наредила на Блек сий, онзи с Кучето можеш да го броиш за 3 пъзела.
JoyJoyJoy Добре, значи 34 Satisfied
Обаче никъде не съм казвала, че това са ми наредените пъзели Joy Просто заприходените и минали през ръцете ми по някакъв начин, някои си стоят запечатани все още Satisfied
Може накрая на годината да направя статистика колко съм наредила по марки.

Същия е на Трефл, за който си мислиш, коледните картички.

Юхууу, пристигнали са слушалките, че дребното вече заплашваше, че щяло да полудее ако не дойдат днес Joy

# 202
Зори, честит ти рожденик (на патерица). Да ти е жив и здрав и много щастлив.

# 203

Bluebird, 1500 части, харесвам марката:)

# 204
  • Тополовград
И аз направих поръчка. Папка за редене на пъзели  и  5 пъзела.  Сега ще мирясам

# 205
  • Варна
И аз съм си вкъщи тези дни с малкия. Ето и резултатът:

Pomegranate 1000, Mike Wilks - The weather works

Опитах да намеря книгата онлайн, но явно не е много популярна, щом пиратите не са я сканирали. Но пък малкото отзиви за нея са хубави.

ToniShu, по-хубава снимка чакаме от теб. Аз не можах да направя. Innocent

# 206
  • София
О, аз нали го показах вече? Не мисля, че е по-хубава снимката (но пък пъзелът стана наистина красив). На мен долната част ми беше по-трудна, при теб различно ли беше?
Скрит текст:

# 207
  • Варна
Аз обърках на чайките, там едно кафяво беше паснало перфектно на грешното място и доста време го гледах и му се чудех защо не мога да сложа чайка до него.

Имам памет на врабче, забравила съм че си го показвала Sweat Smile

# 208
Hot summer , какво ще се случи сега с тези близалки Rolling Eyes Защото ако си нямат дом, мога да ги приютя Laughing

# 209
Тъкмо ги прибрах и отворих следващия. Ще ти ги запазя:)

Общи условия

Активация на акаунт