Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 74 029
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Пипи😍 благодаря!
Тъкмо се чудех дали да подхващам Андропауза, не знаех нищо за него отпреди.

Набързо ще довърша Братчетата и го започвам, защото видях, че е преведен на куп.

Гледах Принцесата без корона, но ме напрегна - пак захвърлено на произвола на съдбата дете...
Иначе Исмаил ми е любимец и тук също ми харесва.
Ако по-нататък кажете, че се пооправят нещата, ще го продължа.

# 391
Хайде и малко Хазал Кая....не съм я гледала, но си е добро момичето...

Явно са стари снимки....но, наистина не съм я гледала.

# 392
Здравейте!
Снощи изгледах първата серия на Принцеса без корона, но не съм много впечатлена, а и доста ме напрегна. Погледнах и другия нов Омер. Явно и тук ще гледаме лицемерието в прословутия им морал.Така се смях като говореха за тридесетина годишен мъж , който бил невинен още и не може да има брак  с вдовица,че и деца имала тя.Този хайлазин невинния, кой знае с колко женоря е мачкал чаршафите, ама ходжата - сакън, не може,момчето ни е чисто
Финалната сцена на 6 еп. на Крупие ме втрещи, какво ще изкочи на бял свят ми е много любопитно, но интуицията ми подсказва, че тази психарка май ще си отмъщава, наказвайки Танер, който като нейния мъж изневерява на жена си.Така ме гъделичка шестото ми чувство
С тази следновогодишна пауза успях да преборя някои изоставищи  в спосъка ми сериалчета и сега чакам новите преводи, ама там явно е имало много, много наздраве наздоровье
Хора и улици, срещи и раздели, някой си отива, друг идва ... и отново всичко по реда си, докато някоя мома не се забремени, тогава се женят, някои за малко, други за цял живот.
Гледам Аслъ Енвер и тя бременна

Топла и уютна вечер за всички

# 393
Харесвам и двамата и чакам с голямо любопитство (нещо за сюжета някой знае ли?)

# 394
  • Дубай
Гюхан Алкан много го харесвам,но съм предубедена към Бурджу...На мен тази мома ми е еднаква в изразяването на емоции, и някак пренавита.От ентусиазъм ли ,от какво и аз не знам...

# 395
Харесвам и двамата и чакам с голямо любопитство (нещо за сюжета някой знае ли?)

Поне за сега е пуснато това
..

# 396
Римейк на Queen Sugar. Още му търсят режисьор.

# 397
Здравейте! 🌺
Търсейки снимки на Фърат Челик се натъкнах на този фенски пост......хем се разсмях,  хем си припомних лудото препускане от серия в серия. Наистина уникален сериал си беше.

"До есента на 2010 г. не знаех нищо за Eнгин. Приятелка ми изпрати линк, твърдейки, че Фърат Челик много приличал на Матю Макконъхи. Отворих линка, попрочетох оттук-оттам и си казах: „Неееее, не чак толкова.” Тогава реших да погледна сериала. И тъй, започнах да го гледам, мислейки си, че главните актьори са Фърат Челик и Берен Саат. Не можах да издържа сцената с изнасилването и започнах от последния епизод, който даваха – когато жандармеристите заловиха Керим. Да си призная, в началото си помислех, че бяга адски смешно и не можех да свикна с бавното темпо на сериала. Затова се върнах да изгледам първи епизод, в който Фатмагюл и Керим се срещат на стълбите в дома на Яшаран.
О, Боже! Когато погледна Фатмагюл беше толкова истинско, че тръпки ме побиха! Напомни ми за мига, в който се влюбих за първи път. Сърцето ми запрепуска лудо. Керим прикова тъмнокафявите си очи във Фатмагюл, с полуразтворени устни, сякаш бе застинал във времето, и се изпречи на пътя й, докато тя се опитваше да се размине с него, а той търсеше очите й. Останах без дъх и се изчервих като младо момиче, сякаш гледаше мен. Не знам колко пъти съм гледала тази сцена. Играта му тук наистина ме порази. Точно там, в този миг ме плени. Гледала съм много романтични сериали, но никой от тях не ми е въздействал така. Благодаря му, че ми припомни какво е любов от пръв поглед..."
(фенски разказ)

https://i.hizliresim.com/WEqMO2.gif?fbclid=IwAR22tk6-DKBzKyC7rdH … 9pvjLMC2-Ken9dGI4

И Фърат Челик  -  явно сега...щял да се включва в Рибарчето...успех!

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 09:02 от Stella2021

# 398
Честит рожден ден на Седа Акман!
Тя навършва 45 години!
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

# 399
Привет! Hug На фона на всичките драми, които гледам и новите са на тая тема. Както писах "Прекрасни дни" е глътка въздух. А днес захванах и новия(от късите)- "Андропауза". Е, още съм в началото, но не мога да спра да се смея. В последните 1-2 години ми липсват и такива сериалчета. А турците са добри и в комедиите. Heart
Може ли да ми кажете къде го гледате? Търсих го и не можах да го намеря.Предварително Благодаря!

# 400
ивман, ето тук са всички серии.

https://turkru.tv/andrpauza-1-seriya.html

Халит и Берг са с епизодични роли. Joy

https://ok.ru/video/2165635680994

# 401
Ханде Ерчел - в исторически сериал...Кой ли е???

................

Арас Булут, който се бил разделил с приятелката си, вчера е бил засечен да се забавлява с 3 момичета. Щом видял представители на пресата - моментално се изнизал без да отговори на нито един въпрос......

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 06:11 от Stella2021

# 402
Турско-ирански филм "Mest-i Aşk - Опиянени от любов". Снимаха го през 2019 г., но продуцентите от двете държави не се разбраха и още не е излъчен. Иранците получиха правата.

https://www.instagram.com/p/B6qTf_hJz4G/

Прекрасен каст, но вече изгубихме надежда да го видим. Иранците обещаха, че след кината в Иран ще се появи и в Турция, но на тях сега хич не им е до кино.

# 403
Благодаря, LU4IQ за информацията. Аз, по принцип не гледам исторически филми, а ми попаднаха тези снимки и се зачудих, че не се споменава. Но, и може и да се е писало, а аз чак сега попаднах на това инфо!

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 06:13 от Stella2021

# 404

Арас Булут, който се бил разделил с приятелката си, вчера е бил засечен да се забавлява с 3 момичета. Щом видял представители на пресата - моментално се изнизал без да отговори на нито един въпрос......

Голям цирк е при съседите с тези годежи, сватби и раздели. Всички го играят "тука има - тука нема" ама във варианта с булките Joy Joy Joy Още по-смешното са десетки и стотици сълзливи коментари за бившите им гаджета. Чисто по женски нито мога да ги съжалявам момичетата, нито да обвинявам момчетата.
Булут бил се забавлявал с цели три жени, е гати шампиона Grinning Не съм му фен, но ако е вярна новината - браво на него. Докато има шарани и скумрии в женски образи, ще има и рибари като Чаатай и Арас. Може малко грубо да се изразявам, но си е точно така. Пък и двамата са млади, много млади. Дълги години са били до жени, които по една или друга причина не са успели да заобичат. Сега са сами, известни, секси, богати и вероятно палави, що да не се забавляват по клубове и барове?! Между другото, мнението ми за свободните мъжки (или женски) забавления се отнася до всички, които са необвързани и нямат сериозни отношения с никого.

Общи условия

Активация на акаунт