Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 437
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Дубай
Харесвам семейство Озчевит и се радвам за тях.Нека Керем расте,здрав,щастлив и много ,много успешен!Бързо възстановяване на мама Фахрие!

# 466
Да са честити Озчевит айле с малкия Керем! ❤️

Браво на нашите детективки, дето разкриха НЧ. 😂
Аз пък, заради това съмнително мълчание около починалия брат-близнак, бях си наумила, че НЧ е станал неволна причина за смъртта му. 😂
Малко повечко съм ги нафантазирала, забравяйки идеята на сериала, повлияна от мурафетите на  турските  сценаристи. 😂 😀 😀

Днес най-сетне се сбогувах с вещицата Фериде от Момичето на прозореца .
Сега да видим девойката кой ще я спре. 😉 😜

# 467
Софи да си призная аз това го предчувствах още някъде в началните епизоди.НЧ подходи много освободено към Къвълджим - погледи, усмивки, помощ в делото с онази със забрадката. застъпване за младите.
И тази тишина за починалия брат на Апо Smiley затова се усъмних, а и имаше една сцена на гроба на починалия с НЧ, и намеци, намеци
И ти , и аз сме ветерани в комшийските сериали ,затова ни е позната тази тяхна страна - бердел, "кума" и други разни дивотии в техните варварски традиции.
 А НЧ ще се измъкне, мисля си, с едно признание и много, ама много ухажване, цуни-гуни и после може и
Интересно ще стане  в тази ситуация
Спомних си "Любов и наказание " Колкото закостеняла и  отдадена на традициите  Шанур АГА ,толкова брилянтна и неповторима Томрис Инджер ...Много ,ама много имаше да даде на турското кино ,нооооо....съдбата реши друго ......
Аз нещо съм проспала в началото ,но ще преговоря ...

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 20:24 от sofia26

# 468
Феми 😍, я виж кой се мотае по чужбина. 😂
Заслужил си е отдиха НЧ. ❤️

# 469
Пепелче 😍 Тешекюлер за фотото. Не снимат ли Шербета ,НЧ няма ли екранно време та си е взел кратка почивка.
Що не посети някой остров ,някоя топла страна. В Холандия е студено. Много я предпочитат напоследък. И на мен ми се прииска да я посетя.

Шахсуто е качен с руски превод ,сега не мога да сложа линк. Гала премиерата можеше повече ....
Личи си разликата в галите на Хазалка за Палас и тази на Чачи.
Може би заради атаката срещу Буракджъм нямаше много гости.
Иначе се вдигна шум за стайлинга на звездите.
Серенай в Долче и Габана и украшения на Булгари. Бурак много стилен. Хареса ми и причоса също. 😍Стайла на Мерт Рамазан ноу комент! Не ми харесва като излъчване и това е.
За актьор не мога да пиша категорично не го гледам. За рибарчето съм от вашия отбор.
Не откриват топлата вода в сценария ,но бие с рейтинг.Rolling Eyes
Не се е разминал и без тъпите въпроси за Афра ,раздялата с Мерт  и приятелството му с бившия й. Колежката Серенай го спаси. Вряла и кипяла е в тия среди.

# 470
  • Дубай
Понеже темата е озаглавена "Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки"ще сложа нещо свързано, с първият турски филм , продуциран от "Amazon prime"

Излязоха първите кадри на "Ruyanda Gorursun-Ше ме видиш в съня си".Главните роли са поверени на Мурат Боз и Бурджу Йозберк.Премиерата му е на 3ти февруари.

И Трейлъра:

# 471
Разбира се слагай тамън по темата е.
Амазон отдавна се готвят за турския пазар.
Това е първият им проект. Пожелавам им успех на всички.
Мурат Боз и колежката са много сладки на видеото и снимките.
Харесвам Бурджу.

Като изгледате Шахсуто споделете отзиви.

# 472
  • Дубай

Излезе и първата снимка на " Adim Farah-Моето име е Фара",където ще видим Демет Йозмемир и Енгин Акюрек.

Амазон са една от най-известните платформи ...Доста сериозна заявка,дано им се оправдаят очакванията на всички, които са работили по проекта.Изглежда весело филмче,а и съвпада долу-горе с деня на влюбените. Хората им се гледат нещо ,което носи настроение,хубави трепети,любовни истории което е голям плюс,но все пак цифрите ще покажат, харесал ли се е.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 14:35 от I.V

# 473
Готини са Демет и Енгин Акюрек на фотото и стайла е трепач.❤️‍🔥
На Енгин знам със сигурност коя е личната му стилистка с която работи отдавна и са близки. Същата е с която и Алпи и Чачи работят. Мисля, че Демет ще заложи на Пърлак в новия проект. Червеното много и отива. Цветът на любовта.

На мен това ми се гледа весело и романтично и забавно без драми. Предполагам ще има и горещи сцени / сцена.
За Амазон съм чувала за собственика ,че е от най богатите в света и е една от добрите платформи.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 16:59 от femmi2

# 474
Изгледах първа серия на "Шахмаран". Някъде четох, че писателката, по чийто роман е сниман сериала, казва, че се е вдъхновила от "Здрач". Харесва ми, че като сериал на "Нетфликс", героите не се държат като стерилни. От първи епизод още нищо не става ясно, но определено ще изгледам целия сериал.

# 475

Ако харесвате фентъзи жанра си пуснете "Шахмаран". Първите два епизода, които изгледах са увлекателни и загадъчни, и това е само началото. Бурак, Серенай и останалите са си точно на място в тези роли. Интересно е, че няма много диалог до този момент. Както винаги турците пишат сцените без думи и артистите играят с очи, лица, тела, жестове, цялото им същество играе.  Това е третото турско фентъзи което гледам и смело завявам, че турците умеят да правят фентъзи. Историите им са интригуващи, мистиката е на ниво, ефектите са изпипани добре, а за актьорите няма какво да споделям, перфектни са...

# 476
Дени , ще си го пусна непременно.

Лидия Тугутлу е родила син.  Честито на семейството и да радва мама и тате.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 22:36 от femmi2

# 477
Привет! Аз пък току що изгледах и последния 8ми епизод на "Шахмаран"! Страхотен! Чак Серенай ми хареса! Joy Аз не съм и отричала актьорските и качества де. И Бурак Дениз е страхотен! И сериала също! "Рибарчето" и тука същото леке. Joy Както и да е, оставиха ме в очакване на втори сезон, щото финал йок, както е при тия сериали. Heart

# 478
Еврен Ерлер ще участва в сериала “Огнените птици”.

# 479
mimchyyy9, този актьор ще да е някой от лошите герои в сериала,  като му гледам типажа. Grinning

Новина за Симай Барлас. Много ми  хареса това момиче в "Азиз" и очаквах нов проект. Води преговори за участие в сериала "Kara Orman" на O3 Medya.
Компанията- стабилна. Обаче не ми допада актьора, когото засега разглеждат за главна мъжка роля- Халит Озгюр Сари. Гледала съм го в "Братя и сестри" и не го харесах. След това някаква корекция на носа ли си направи, не знам, но още повече не ми харесва. Grinning Дано изберат друг. Което не е невъзможно, едно е да водиш преговори, друго е да започнеш.
В Туитър провеждат разследване- нали знаете, ключов момент за феновете е някой да последва някого в Инстаграм. Grinning Симайчето и Екин Мерт Даймаз взаимно са се последвали, та има надежди, че може и той да е. Ха дано, аз лично предпочитам него.
Явно типажът ще е такъв- мургав, висок, да може да гледа и лошо, и разтапящо.Wink Според мен Екин е доста по-добър в  това от Халит Озгюр. Някак този чипоноско не ми е точен за сериал, който щял да бъде за отмъщение и любов. Grinning Относно темата- нищо ново, естествено. Grinning

Ето ги и тримата, кажете сега , не съм ли права. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт