Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 380
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Феми, 😍

Момичета, кажете ми в Предателство, което е на път да се върне в плейлистата ми, на кого е адвокат онази хубавица, която се заиграва с Олтан?
Все още го гледам през серия, през две и съм пропуснала влизането й в сериала.
А Вахиде Перчин толкова ми харесва, не мога да откъсна очи от нея- играе с такава лекота, сякаш просто диша или  просто си пие кафето.
Талант! ❤️
  Hug Пепелче, адвокатката е на Гюзиде по бракоразводния процес. Издирва паричното състояние на Тарък и мисля, че се заиграва с Олтан за да измъкне информация от него. Както разбрахме той е спечелил състоянието си покрай мръсните сделки на Олтан, заделяйки за себе си доста голяма част. Адвокатката е бетон, има силен гръб, май баща и е мафиот и никой не може да я сплаши току така.

# 571
Пипи, благодаря!
Е, радвам се за Гюзиде, има шанс с тази красавица.
Искам после и на Олтан да види сметката и се надявам, че и това ще стане.
Голям хитрец е, но  май малко я подценява или по-точно се надценява  и не е нащрек. 😂

# 572

Момичета, кажете ми в Предателство, което е на път да се върне в плейлистата ми, на кого е адвокат онази хубавица, която се заиграва с Олтан?
Все още го гледам през серия, през две и съм пропуснала влизането й в сериала.
А Вахиде Перчин толкова ми харесва, не мога да откъсна очи от нея- играе с такава лекота, сякаш просто диша или  просто си пие кафето.
Талант! ❤️
Пепелче хубавицата е адвокат на Гюзиде и обеща, че ще вземе до стотинка паричките на бившия й съпруг. Страхотна мацка е, ако не се лъжа тя играеше и в "Лявата ми половинка" - Дефне Самйели.
И-и-и... още нещо... Журналистката Веселина Томова Захариева във фейса е пуснала това
За любителите на турския сериал "Опасно изкушение" /"Забранената ябълка"/ - ето кого заковах! Баръш Калъч! Страхотен!

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 02:45 от Dimeto_M

# 573

Постера на сериала по цифровата бен конект с Бурчин и  Онурчо 💙

От сериала  Казвам се Фара. Биресен пише умуват  в сряда да го сложат

сценариската на Присъда и Бергюша в Лондон . Берг и Халит често посещават  и имат дом там .

Диме , Мерси за фотото . Нашенка се е снимала с НЧ.  Наистина е страхотен. В  Ябълката ти омеквака колената и всичко .
Пепелче , Heart Eyes Еврим Алася ли е в Шербета . За сефте я чух и видях, когато обявиха каста на Шивача с Чачи.
Там също играе Еврим Алася. Ще си почакаме и скелетясаме докато го пуснат .  

Хазалджъм е неуморна , работи и в осмия  месец на хамилето .  

Чок гюзелим аферим ! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 14:43 от femmi2

# 574
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Онче, такъв хубав пост си написала за Хубави дни, че тутакси ме зариби и довечера го почвам. И постът ти уютен, както описваш сериала. Особено онова изречение, в което казваш, че би се сприятелила със семейството - то ме грабна и ми се прииска да го видя това семейство и аз.Hug

Пепелче, на мен много ми вляят характерите на героите - заради тях обиквам или намразвам артистите. Знам, че е малко инфантилна такава реакция, но не мога да се променя. Като ги гледам в положителен типаж, малко си променям мнението, де. Пример с Беркай Атеш - така го мразех в Майка, а после в Алев Алев го реабилитирах, обаче сега гледам Ямата и направо бих го гръмнала, ако съм там.

# 575
А, такаааа.....един от актьорите се жалва, че не само главните герои правят филма или сериала.
Приветствам го с двете си ръце...

# 576
Светълчо Hug , семейството в "Хубави дни" е турско- южноиталианско като  типаж. Grinning Гласовити, енергични, правят доста глупости Smiley, но топли и добри хора. Без майката на главния герой, тя е като дракон. Trollface Joy И една приятелка има, ще ти хареса и тя- много бойна и едновременно с това любвеобилна. Hug
Аз напреднах доста и още повече ми допада сериалчето.

Проектът на Ебру Шахин  и Биркан Сокоолу ще се казва "Лавандулово имение/конак". Хубаво заглавие. Аз лавандула не обичам де Wink, явно малко вещица си падам Smiley, но заглавието е хубаво. Там имам добри  очаквания, като се има предвид кой е сценарист- Нуран Еврен Шит и режисьора Хилял Сарал.

Феми, как се казва на Онур Туна сериала? Много го харесах от "Доктор Чудо".

# 577
Синан Албайрак ще участва в “Това момиче”.

# 578
Онче Hug Отровен бръшлян е заглавието. Хубавото,  че е на платформа и няма да разтягат по три часа.
И аз харесвам Онур Туна като актьор. Най много ми харесаха в тандем с Хазалка. Влюбих се в тях. 💘❤️‍🔥💕💕

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 15:41 от femmi2

# 579
Феми, много благодаря! Hug

Забравих да кажа още нещо весело за "Хубави дни"- ако сте на диета, не го гледайте! Joy Все нещо ядат или приготвят. Smile  Но това още повече засилва уюта и настроението на сериала. И в други проекти го има това ядене, но тук е много и не е дразнещо, а е весело и приятно. Освен това и работните места на част от героите са свързани с храна и кафе. Blush
Като гледам хората с какво удоволствие готвят, си казвам- бреееей, да взема и аз да стана такава велика готвачка, а не все да гледам нещо набързо да натъкмя. Smiley
Пипилота, и на тебе благодаря за насочването към този сериал! Flowers Cherry Blossom

# 580
Турската кухня е вкусна и си има специалитети. Кюнефето ми е от любимите. Никъде другаде не мойш го опита. Вкъщи едва ли ще се получи същото и мен не ме свърта в кухнята. 
В сериалите ползват кетъринг. Може и наистина някоя манджа да сготвят.

# 581
Неслихан Йелдан ще участва в “Животът такъв какъвто го знаем”.
Тя ще играе ролята на Асуман- по-голямата сестра на Дерия.

# 582
  • София
Онче, такъв хубав пост си написала за Хубави дни, че тутакси ме зариби и довечера го почвам. И постът ти уютен, както описваш сериала. Особено онова изречение, в което казваш, че би се сприятелила със семейството - то ме грабна и ми се прииска да го видя това семейство и аз.Hug

Пепелче, на мен много ми вляят характерите на героите - заради тях обиквам или намразвам артистите. Знам, че е малко инфантилна такава реакция, но не мога да се променя. Като ги гледам в положителен типаж, малко си променям мнението, де. Пример с Беркай Атеш - така го мразех в Майка, а после в Алев Алев го реабилитирах, обаче сега гледам Ямата и направо бих го гръмнала, ако съм там.
Светълче, примерът ти за Беркай Атеш е много точен. Аз също по този начин  пресявам някой сериали, но специално този артист е невероятно талантлив.
 Гледах го и в "Неверният", който сериал под името "Мрежа от лъжи" започва да се излъчва довечера по БТВ.
Атеш е талантлив хамелеон в професията. Преобразува се  от отвратително отрицателни роли до много положителни.
Онче, Онур Туна гледах в "Затворник" , но само първи сезон. Много добър актьор е , но след това започнаха да разводняват сериала и да вкарват небивалици и аз го изоставих.

# 583
Светълче, 😍, не бързай да стреляш по Беркай в Чукур. 😂
Потърпи малко и после решавай пак. 😂

# 584
Как ще ви свърта в кухнята като сериалите ви зоват Joy
Друго се чудя аз - как изяждат толкова храна, не само в сериалите, а и в живота. Нито веднъж не съм видяла маса с толкова малко храна колкото обикновено слагаме ние в България. Ако седна на закуска като тяхната изобщо не трябва да ставам до вечерта.
Какво правят това, което не се изяде - някой знае ли?
Снимките са от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт