Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 383
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Ей, измъчи се НЧ с този развод!  😢

Днес е само ☔ ☔ ☔ при мене, чудно време да му обърна малко внимание на този хубав мъж и да го утеша. 😂

Софи, 😍 да знаеш, че съм ти фенка в темата за младото Рибарче 😂, но не ми се пише и там.
Подкрепям на 💯 про мнението ти по всички въпроси, които дебатирате там. ❤️💞💓

Брилянтен Баръш , спря ми сърцето ! Аз съм трезво гледащ  фен ,но тука се предадох ,  много харесвам и ролята на актрисата /Къвълджъм ....щото и аз съм от тези "Право куме ,та в очи " , но не карам през просото ,малко съм на педал -спирачка  Laughing

# 556
Вчера се зачудих дали Симай Барлас ще е за няколко серии или се е отказала от "Тъмната гора". Отказала се е. Влиза в постоянния състав на Омер. Интересно става с тази хубавица-съперница, очевидно и интелигентна.

Изгледах 3 серия на "Огнени птици". Все повече ми харесва. Много силен проект. Не просто за децата на улицата и съдбата им, сериалът е и  за борбата с трафика на деца. Основният злодей в сериала кара деца бежанци от Сирия, жестока работа. Главният герой, комисарят Барбарос има мисия- да окошари точно него и другите злоупотребяващи и трафиканти на деца.  Само заради тази идея си заслужава поздравления екипа.
Затова ще продължа с интерес да гледам Огнените или жар птици, и двете заглавия ми харесват.
Ох, и малкия Батуга тегин от Легенда е в сериала, още по-мило ми стана.Blush

А тези дни, имам малко повече време, ще надникна и в "Хубави дни"- препоръчахте го, освен това харесвам Лейла Тънлар, главния герой също. Тъкмо да има малко баланс между тежките теми и по-еирния проект, нали такъв казахте че е Хубави дни. Blush

# 557
Сюрейя се казва бъдещата съпруга на Йомер.

# 558
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей, измъчи се НЧ с този развод!  😢

Днес е само ☔ ☔ ☔ при мене, чудно време да му обърна малко внимание на този хубав мъж и да го утеша. 😂

Софи, 😍 да знаеш, че съм ти фенка в темата за младото Рибарче 😂, но не ми се пише и там. ❤️💞💓

Брилянтен Баръш , спря ми сърцето ! Аз съм трезво гледащ  фен ,но тука се предадох ,  много харесвам и ролята на актрисата /Къвълджъм ....щото и аз съм от тези "Право куме ,та в очи " , но не карам през просото ,малко съм на педал -спирачка  Laughing

Актрисата, играеща Къвълджъм, наистина е много сполучлив избор този път. В предишните й роли никак не блестеше. Героинята ѝ е страхотна и няма как това да не повлияе на оценката.

Двойката Берен/Къванч е голямата ми слабост в турските дизита. Нито харесах после Берен с други партньори, нито Къванч. Нито повярвях на друга екранна любов чак толкова.
Разбира се, има много добри попадения, сполучливи, вярваш на екранната любов, обаче никоя друга двойка не ми легна така на сърцето. 

Много ми е любопитно какще се получи новата версия и дали ще е така магнетична двойката.
На Аднан в изпълнението на Селчук Йонтем според мен всяка жена би изневерила лесно, особено с Бехлюл (Къванч) По-неубедително ми беше, че Бихтер го хареса и се омъжи за него.

Започнах да гледам Шахмаран. Засега е интересно, още не съм стигнала до змиите и малко ме е страх от тях, не обичам да гледам змии, та ще видим като се появят какво ще правя.
Много ми харесва Бурак засега, и Серенай я бива.

# 559
На Аднан в изпълнението на Селчук Йонтем според мен всяка жена би изневерила лесно, особено с Бехлюл (Къванч) По-неубедително ми беше, че Бихтер го хареса и се омъжи за него.

Бихтер се омъжи за Аднан напук на майка си, която го искаше за съпруг.

# 560

Пепелче , водя ти Алпи да го гушнеш, че му е студеничко.Nature Snowflake  Сладур Heart EyesSunglasses
Разкажи за НЧ и развода що се мъчи ? Нали има един развод и вкараха бившата му .

зад кадър на три сестри

# 561
Тези "Хубави дни" много симпатични! Blush
Хареса ми сериалът- уютен, приятен, ненатоварващ. Е, да, има си драмата, но дали защото Лейла Тънлар представя човека с най-трудната съдба, дали заради малкото сладурче- не тежи, приятен е за гледане и предполага хубав край за главните герои. А те всички ми харесват. Лейла по принцип я харесвам- в нея има нещо нежно-меланхолично, Бурак Дикак също ми е симпатичен. И останалите герои са ми приятни, атмосферата е слънчева, добра, предразполагаща. Думата , с която започнах характеризира най-точно усещането ми за сериала- уют.
Шумното семейство са хора, с които и аз бих се сприятелила, с изключение на майката на Михран. Брррр, много страшна бе! Scream Очевидно около нея се върти тайната, ама ако е свързана с любов- да не повярва човек, че такова мрачно и студено същество може да породи нежни чувства. Satisfied Може би актрисата ми е неприятна, ама не е само това. Много отблъскващ персонаж.
Това ми са първите впечатления, ще го гледам "Хубави дни" за почивка между драмите, които следя и когато имам време. Имам някои неясноти, но вероятно ще ми стане ясно по-нататък, ако не- ще питам. Blush Всъщност може и сега да попитам- не разбрах, имат ли някаква роднинска връзка Михран и Селма или са били приятели  семействата от времето във Ван?  С тези "абла" не мога да разбера кой е леля, кой е кака, кой е роднина, кой е само по-възрастна приятелка. Blush

# 562
Феми 😍, изтичах до караваната още като го видях така измръзнал. 😂
Спасих го! 😉 😜

Ами на НЧ онази уж негова жена, която се оказа енгето му и за която са го оженили според традициите, хем не му дава развод, хем като се появи започна яко да му трови живота.
И брат му не го подкрепя, че да не се опозори родата с развод и така никой не може  да я сложи на мястото й. 👿
А НЧ нали е влюбен до уши, бърза да се освободи, че да не изпусне Къвълджъм. 😂

Чакам с нетърпение превод някакъв! ❤️

# 563
Енгето значи снаха , за нея са  го оженили насила .
Коя тази  Кавалджъм в която е влюбен до уши ? Покажете ми я моля на снимка . Хубава ли е ?

Ако желаете промяна , допълнение в заглавието на темата споделете за следващата .

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 18:06 от femmi2

# 564
femmi2, предлагам заглавието да е "Турски филми и сериали - тема за общи приказки № 13"

# 565
femmi2, предлагам заглавието да е "Турски филми и сериали - тема за общи приказки № 13"

Така ще я напиша хареса ми. Желаете ли да включим и други филми демек американски.

# 566
По-добре не, ще се разфокусираме. Grinning
Аз гледам много американски филми, но по-добре тук да си има конкретна тема. Тя и без това е доста обширна. Но нали това е идеята- всеки да се чувства свободен да споделя каквото научи, каквото го впечатли или каквото му хрумне за турските филми и сериали.
Аз например в момента тук пиша за 3 сериала, като за двата почти сама си говоря. Smiley А за другите ми  фаворити в кино темите пиша и чета в други теми- например има си отделна за исторически и т.н.

# 567
Тези "Хубави дни" много симпатични! Blush
Хареса ми сериалът- уютен, приятен, ненатоварващ. Е, да, има си драмата, но дали защото Лейла Тънлар представя човека с най-трудната съдба, дали заради малкото сладурче- не тежи, приятен е за гледане и предполага хубав край за главните герои. А те всички ми харесват. Лейла по принцип я харесвам- в нея има нещо нежно-меланхолично, Бурак Дикак също ми е симпатичен. И останалите герои са ми приятни, атмосферата е слънчева, добра, предразполагаща. Думата , с която започнах характеризира най-точно усещането ми за сериала- уют.
Шумното семейство са хора, с които и аз бих се сприятелила, с изключение на майката на Михран. Брррр, много страшна бе! Scream Очевидно около нея се върти тайната, ама ако е свързана с любов- да не повярва човек, че такова мрачно и студено същество може да породи нежни чувства. Satisfied Може би актрисата ми е неприятна, ама не е само това. Много отблъскващ персонаж.
Това ми са първите впечатления, ще го гледам "Хубави дни" за почивка между драмите, които следя и когато имам време. Имам някои неясноти, но вероятно ще ми стане ясно по-нататък, ако не- ще питам. Blush Всъщност може и сега да попитам- не разбрах, имат ли някаква роднинска връзка Михран и Селма или са били приятели  семействата от времето във Ван?  С тези "абла" не мога да разбера кой е леля, кой е кака, кой е роднина, кой е само по-възрастна приятелка. Blush
Дам, и аз това ви казвах. За мен това е откритието на сезона. Heart Драми бол, от тях само главоболие си докарвам.Joy Честно, не съм се смяла така, от времето на "Новата булка". Много са сладки семейството на Михран, за сега без майка му, но още не знаем нейната история и защо е така настроена против Селма. Говорят за някакъв пожар, при който тя(майката) е пострадала и това е разделило Михран и Селма. Но не са дали как точно се е случило и има нещо друго назад във времето, което не знаем. Доколкото разбрах майката на Михран е имала връзка с чичото с колието и наследството и  някаква катастрофа ги е разделила. Подробности не са дали, там също ще има изненади, възможно е този чичо да е баща на Михран, но връзката им със семейството на Селма и защо този чичо държи да ги събере не ми е ясна. Сега гледам 11епизод, защото едва днес излязоха субките, а друг превод няма, а довечера е 12ти. Атакан и Алтан са много сладки, Фейаз и Фюсун също, дано най после се изяснят. Heart

# 568
Без други, турските са ни предостатъчно. Joy

# 569
Феми, 😍
Ето ти я Къвълджъм-  Еврим Алася.
Както и Светълчето писа, аз заради ролята й я харесах тук

Досега в предишни роли не ми допадаше особено.
И дано наистина има такива директори като Къвълджъм и в Турция, че и у нас.

Момичета, кажете ми в Предателство, което е на път да се върне в плейлистата ми, на кого е адвокат онази хубавица, която се заиграва с Олтан?
Все още го гледам през серия, през две и съм пропуснала влизането й в сериала.
А Вахиде Перчин толкова ми харесва, не мога да откъсна очи от нея- играе с такава лекота, сякаш просто диша или  просто си пие кафето.
Талант! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт