С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

Ако имаше тема там щях да бърборя, но не ми е известно да има.
То май всички сериали, които гледам са така в този форум. 
Жестока работа. Е, не, не, никоя религия или традиции не могат да оправдаят такова отношение на майка към детето и. Ега ти мъчението, ега ти простотията, ега ти тесногръдието!
Онази особа, нежелаещата да се развежда жена да не е луда? Сериозно питам, не е адекватно поведението и. В колата след първата и поява и съответно среща с Омер и детето си мърмореше абсолютно неадекватни неща. Намирисва ми на психично заболяване. И Омер намекна нещо такова. Ако е така, още по-трудно ще е.
, ама можеха малко да пораздвижат характера и, доста време и отделят и едно и също- подслушва, замисля интриги и т.н. Естествено, ще направи голяма беля на онзи душко, мъжа си. Онези остабнедеровци, бившия мъж и гаджето му също са слаба ракия Да, неприятни, едвам изтърпявам сцените с тях, но слаби образи. Изобщо на сериала му липсват истински качествени злодеи. 

, май Апо
не знае всичко. На гробището като че Омер каза нещо такова- че само той знае тайната. Ще видим, там ще се разплитат нещата.
Колко такива родители има в живота, ужас...
И какво- ще се покае, ще каже някоя молитва, ще раздаде милостиня- и хоп, греховете простени! Какъв фалш!
Така, "Его" свърши, много добро начало. Макар да не харесвам особено Мелиса, а и героинята и за сега не буди симпатии, все пак заради Алперен си струва да се гледа сериала. Общо взето съчувствам на Сибел за диагнозата и желанието и да има дете, на всяка цена. Но не съвсем "на всяка цена", защото тя можеше и да се опита с гласеният от баща и жених. Тя обаче си хареса Ерхан, независимо, че е сгоден и се възползва от безизходицата му за да му направи "неприличното предложение", демек да си го купи. Брат и пък се позабавлява с певицата и след 5 години разбра, че има син от нея, за което ги врънка баща им.
Интересна история, но зависи как ще я развият дали ще го гледам или не. ч е много станаха на клона, този ми е 14тия, а има да поглеждам още поне 4. Доста трябва да отпаднат, поне 6.

Ако имаше тема там щях да бърборя, но не ми е известно да има.
То май всички сериали, които гледам са така в този форум. 
Жестока работа. Е, не, не, никоя религия или традиции не могат да оправдаят такова отношение на майка към детето и. Ега ти мъчението, ега ти простотията, ега ти тесногръдието!
Онази особа, нежелаещата да се развежда жена да не е луда? Сериозно питам, не е адекватно поведението и. В колата след първата и поява и съответно среща с Омер и детето си мърмореше абсолютно неадекватни неща. Намирисва ми на психично заболяване. И Омер намекна нещо такова. Ако е така, още по-трудно ще е.
, ама можеха малко да пораздвижат характера и, доста време и отделят и едно и също- подслушва, замисля интриги и т.н. Естествено, ще направи голяма беля на онзи душко, мъжа си. Онези остабнедеровци, бившия мъж и гаджето му също са слаба ракия Да, неприятни, едвам изтърпявам сцените с тях, но слаби образи. Изобщо на сериала му липсват истински качествени злодеи. 

пепелче:kissing_heart:

пепелче:kissing_heart:

Препоръчани теми