Манго- тема 19

• 114 393
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 810
..когато се направи поръчка през официалния сайт на Манго, плати се чрез наложен платеж, как става връщането на платената сума.

Онлайн в профила си попълвате банковите данни. Не се попълват никъде при документите в пакета за връщане.

# 811
Днес върнах един артикул от поръчка и от Български пощи ме таксуваха 41 лв.
Доставката ми беше безплатна, но връщането направо ме изуми като цена

# 812
Да не сте го пуснали като колет, вместо като малък пакет? Онзи ден връщах един панталон, излезе ми 17 лв. препоръчано с проследяващ номер.

# 813
Да не сте го пуснали като колет, вместо като малък пакет? Онзи ден връщах един панталон, излезе ми 17 лв. препоръчано с проследяващ номер.

Палто е и от БП ми казаха, че само като колет могат да го приемат. Със сигурност не бих поръчала занапред при такива разноски за връщане.

# 814
В темата многократно е писано за връщането към Мангоаутлета. Скъпо е и не си заслужава, не връщат пощенски освен ако няма дефект.

# 815
Кога се очаква отново голямо намаление на аутлета?

# 816
И аз дадох 38 лева за връщане на палто преди 2 години. Но палтото беше 190 лева и предпочетох да жертвам 38.

# 817
Кога се очаква отново голямо намаление на аутлета?
Черен петък през ноември.

# 818
Въпреки отворения кашон минавам да спомена, че нищо не липсваше в пратката. Освен това за първи път от доста време останах наистина доволна и приятно изненадана.

Получих една рокля с брутален дефект. Стопена от нещо горещо и е залепнала и с дупка. Все пак това ме зарадва, защото ще мога покрай нея да върна и другите несполучливи покупки безплатно.

Споделям тези, които много ме зарадваха:

Спортните горнища са уголемени.
Дънките и черния панталон също, затова съм взела номер надолу.

Зелените панталон и тениска на живо на 1.57м, докато хвърлям детето във въздуха:

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 14:08 от Bubili

# 819
  • sofia
Имате ли инфо кога ще отвори магазинът в Парадайс?

# 820
  • София
Някой поръчвал ли е това яке - https://www.mangooutlet.com/bg/women/blazers-and-jackets/oversiz … 7023268.html?c=15 - на първите 2 снимки е един модел, а на следващите друг ( най-добре се забелязва на колана на кръста) въпроса ми е кой модел идва:)

# 821
Някой поръчвал ли е това яке - https://www.mangooutlet.com/bg/women/blazers-and-jackets/oversiz … 7023268.html?c=15 - на първите 2 снимки е един модел, а на следващите друг ( най-добре се забелязва на колана на кръста) въпроса ми е кой модел идва:)

Може би моделът си е така - отпред е право, а на гърба вече става набръчкано.

# 822
  • София
На една част от снимките на колана има 2 копчета, а на друга е само едно. Но може би все пак и двата модела са с ластик и се набират.

# 823
  • UK
Някой дали впечатления от това яке
https://shop.mango.com/gb/teen/coats-and-jackets-padded/quilted- … 7005139.html?c=08
Интересуваме дали е много дебело/ обемно!

# 824
Някой иска ли ги? Не ми станаха.

Общи условия

Активация на акаунт