БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 244
  • 549
  •   1
Отговори
# 105
Аз се чудя защо поне 2 седмици нямаше почти никакво развитие и в последните епизоди стана интересно. Но разбира се няма време да се насладят хората ,защото идва финал. Сигурно доста неща ,които сме обсъждали като тайни няма да ги разберат всички, защото няма време. Чудя се за Борис дали изобщо някой ще разбере освен Драго? Няма да се очудя ако само той разбере.

# 106
Какво беше това с лаптопа на Светла, че не схванах?

# 107
Този сериал защо върви толкова мудно? Аз ли откачам или какво?

# 108
  • Дубай
Денис и плати да остане и грижи за Сандо, като го простреляха.Сега Сандо видя баланса по сметката ѝ и я попита директно.
Не разбрах само, защо го остави да се влюби в наистина е грозно от нейна страна.

# 109
Сандо видя ,че на Светла и е било плащано да го гледа. Може би това и било гузно да каже. Но пък изглежда искрена в загрижеността си към него.

# 110
Сандо за какво пак подпали моторетката? Joy Очаквал е, че Светла ще си загърби целия живот и следването в Америка просто ей така, за да се грижи безвъзмездно за един полунепознат и дъщеря му ли? И на фотосинтеза ще го кара може би? Пак не разбирам драмите на този човек, ама може и аз нещо да не съм наред.
А Лора още същия ден издейства да стане настойник на Калинчо. Еее, убиха ме! Joy Детска стая за половин час ли успя да направи и да подсигури всички условия за отглеждане на малко бебе? Joy Супер нереалистично просто...
Другото в сюжета се точи като народна песен...

# 111
  • Дубай
Сандо видя ,че на Светла и е било плащано да го гледа. Може би това и било гузно да каже. Но пък изглежда искрена в загрижеността си към него.
съгласна съм ама можеше да го отблъсне като в целуна,а тя му отвърна и му даде надежди

# 112
Цяла гора барети, но Давидов тръгнал като на преход и  отстрелва полицаи, щом му се изпречат на пътя 😃

# 113
Еми, видяхме и финала. Никой май няма да умира. Освен ако Сандо не реши да гръмне брат си, докато предлага брак на Лора :/

# 114
А финал така няма да покажат.

# 115
  • Галифрей
Отнесох се и гледах двете последни сцени Браво на Елена! Хвана баща си. Тя горката рухна и Черзоков я гушна. Ал ❤❤Взимайте се!! Еди винаги си е бил пич за мен.
Най- накрая Давидов да си получи заслуженето. Полицаята имаше успешни акци нлагодерение на Драго.
Леле шом Драго видя Борис найстина помислих,че ще припадне 😂 Така се просълзи.
Явно утрешната серия ще е щастлива 😘 Поне  оознах,че Драго пак ще поиска ръката на Лора 😃

# 116
Да,да,да! Най-накрая! Така му се пада на Давидов.
Елена как плачеше само.Горката.Държеше се докато закопчаваха баща и, а после направо рухна. На мен ми хареса как го закопча. Сблъсъка беше топ.

Денис и Лора ще се женят. Сериозно ли? Това ли ще им е разтърсващият финал?

Черкезов и Давидова за не вземат и те да се оженят? Елена както му беше закрила лицето с ръце в промото, нищо чудно да реши да му предложи.

Лицето на Денис като видя Борето:open_mouth:Open MouthOpen Mouth
Ще си сложа този момент в рамка.

Я чакайте малко!Ама той Черкезов не знае, че Борето е в БГ. Да не би това да е изненадата на Елена? Мирише ми на война(ако ме разбирате)

# 117
Две жертви бях предположила, не стана ясно дали ще оцелеят.

Сцената, когато Елена рухна, е най-силната от финала.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:28 от Mama2288

# 118
  • Другата България
Не съм гледала още, но продължавам да не вярвам в щастлив финал.
И все още смятам, че Сандо ще направи нещо.

# 119
Еее, най-интересното от всеки епизод винаги е събрано след рекламите в 5 минути. Joy
Елена беше страхотна, просто уау! Браво за силата на това момиче! Черкезов после я гушна и от прегръдка на прегръдка, ще стане тя, каквато ще стане...
А Черко защо каза, че са ранили двама полицаи? Не са ли трима или Еди не го брои? Какво стана с него?
Утре явно ни чака един хубав, НЕтрагичен финал. Heart Eyes Познахме, че Борис е тук с добро, че Лора пак ще стане Донкова (тоя път с по-хубава незатворническа сватба с Драго) и ще си отглеждат малкия Калинчо. Heart Eyes Той ще си е жив и здрав, няма да го гръмнат след предложението за брак в последните 2 минути на сериала. И Сандо, нищо, че не ми е любимец, но все пак не е толкова зъл... Една хубава утрешна серия ни чака. С МегаМег даже може да качим залога от 20 бона, че Лора ще си остане с Драго и никой няма да застане между тях, камо ли Борето. Hug

Общи условия

Активация на акаунт