БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 245
  • 549
  •   1
Отговори
# 120
И на мен много ми хареса сцената с Елена!
А Давидов колко беше шокиран, въобще не очакваше, че собствената му дъщеря ще се изправи срещу него.

# 121
Ех, че хубав епизод действие по всички фронтове.
На края на сериала Неда и Алекс да се постараят и наистина да им повярвам. Силна сцена на Сандо със Светла и после с баща му(доживях да кажа добра дума за Алекс Joy). Светла е от тези въздишки-въртиопашки дето само си мрънкат.. и сега ще каже, че той се е объркал, а го подведе. Наистина! И детето ще бъде разочаровано за пореден път.
Хареса ми и Елена как застана на страната на закона и добре изигра ареста на баща си и разочарованието от него.
Много нелепо игра и "припадна" Еди.
Снощи двете клявки-Ива и Лора изобщо не ме трогнаха като тръгнаха да реват с физиономии все едно са яли нещо развалено. 😁 Но днес, когато включиха и детето(или може би заради него) сцената ме стисна за гърлото. Колко деца страдат заради грешките на родителите си.
Срещата между братята естествено я изнесе Влади и то само с поглед, браво! Врачански едно лежерно"здравей" все едно ще го кани на кафе.
И за феновете на двойката Л и Д ще завършим отново със сватба. И по стар бг обичай сигурно ще има и погребение.
И май си замина младата полицайка.
Само не разбрах Сандо какво инжектира  на баща си? Морфин ли... или нещо да го отърве от болката завинаги, но пък беше още жив? Изпуснах го този момент.

# 122
  • Велико Търново
Понякога промотата лъжат обаче.
Това по повод надеждата за хубав финал за всички.

Веселин Калановски много добре изигра изиграния от собствената си дъщеря Давидов.
И Неда, и Алекс бяха също много добри в епизода. За Влади е излишно да споменавам - на него рядко не му се получава.

Дали Андрея оживя?

Amber*, трябваше да му бие морфин, но после в кошчето изхвърли пълна спринцовка. Само не мога да се начудя как ей тъй просто си я хвърли. В кошче в парка. Абсолютна безотговорност!

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:37 от DamaPika

# 123
Нищо не му инжектира, отказа се и хвърли пълната спринцовка с Морфина в кошче за боклук в парка. Сигурно утре ще умре Карата.
Дано да оцелее Андреа. И Еди също.
Неда и Алекс наистина играха страхотно в този епизод. Влади си го знаем. Simple Smile

# 124
Опасявам се, че след любовната развръзка на Сандо, той може да кривне по пътя на баща си. Прекалено щастливо би завършил филма, но не би, не го вярвам. Осъзнавате или не, наистина ще е блудкаво. Не казвам, че ми се иска трагедия, нито че е готино към днешна дата да свършва баш мафиотски, но ще има трагедия...

# 125
Този епизод... просто....беше силен. Или поне края.
Или Елена щеше да бъде убита от баща си или тя да арестува баща си. Между тези две се двуумях(предполагам не само аз). Добре ,че го арестува. Така трябваше, защото щеше да е жалко да умре. Така Давидов беше арестуван от собствената си дъщеря и пропиля шанса си да я запази. Наистина не и беше лесно. Естествено Черкезов застана до нея. Наистина видях между тях в тази сцена обич. Пък в промото го изненадваше с нещо. Може наистина да им се получи. Само с Андрея не разбрах какво стана. Митко и Елена обаче се сближават.

Ива постъпи правилно. И сега врага и ще и гледа детето. Постъпи като майка, а не като отмътителка.

Денис като видя Борис се видя едновременно шок и обич. Значи все пак ще разберат всички, че е жив. Ще успее ли да разкаже всичко не знам. Сандо също заслужава семейство. Дано Светла не си тръгне просто така. Сандо изобщо нито пита за Денис нито той за него. Може и да успее да му прости ,защото разбра желанието му за семейство.

Ние тъкмо си предполагахме сватба на Лора и Драго. Значи Калинчо ще си го гледат.

Разтърстващия финал не значи страдание. Всеки научи уроци по пътя си. И тези, които не искаха да ги приемат си понасят последствията. Това ,че за едни финала може да е щастлив, не значи ,че е блудкаво. Ива, Давидов, за тях например финала не е. А другите, герои заслужават да са щастливи. Драго ,Лора, Мая,Велин, Елена, Черкезов, Сандо, Светла, Борис, Сара... те си заслужават щастието. Пребориха се за него. Не виждам нещо блудкаво тези, които го заслужават да са щастливи.

# 126
  • Галифрей
Защо да няма щастлив край? Няма лошо. След толкова драми. Героят на Владо го залсужа. Изнесе  5 сезона на гърба си две години по два сезона. По време на пандемия,студ,сняг и жега. Заслужава го.

# 127
За мен лично трагедиите вече са излишни. Достатъчно хора измряха и страдаха 5 сезона, защо и да завършваме с горчив привкус? Би било разочарование. Важното е, че имаше катарзис, имаше изминат път, имаше любов, омраза, мъка, злини и добрини, имаше поуки. Всъщност имаше от всичко по много, което направи този сериал толкова добър, колкото и да сме мрънкали за разни нелепи недомислици в сюжета. Не ми трябва повече "разтърсване" в оставащите 25 минути от този филм. Simple Smile Вече всичко си е по местата. Heart

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:56 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 128
Страхотен епизод! Ива ме разплака как си даде детето при Топал - иронията на живота, когато си сбъркал нещо. Елена - нямам думи, много силна сцена и все пак душата й била светла, пребори се за доброто. Ама какво й е… тежка история, но смело момиче, хубав образ. То в тежките и крайни моменти си личи какви са хората в действителност, когато ножът е опрял до кокала. При Елена вече два пъти гадни събития и светъл избор, който прави. А как Давидов го отвеждаха с колата и как гледаше тогава към Елена… Тя пък се държа смела и силна, накрая рухна. Разплака ме. Тъкмо мислих, че не може да е по-силно след ареста на Давидов от дъщеря му и дойде сцената с Борко и Денис. Сцена в две думи, но супер силна.

# 129
  • Манчестър
Сандо за какво пак подпали моторетката? Joy Очаквал е, че Светла ще си загърби целия живот и следването в Америка просто ей така, за да се грижи безвъзмездно за един полунепознат и дъщеря му ли? И на фотосинтеза ще го кара може би? Пак не разбирам драмите на този човек, ама може и аз нещо да не съм наред.
А Лора още същия ден издейства да стане настойник на Калинчо. Еее, убиха ме! Joy Детска стая за половин час ли успя да направи и да подсигури всички условия за отглеждане на малко бебе? Joy Супер нереалистично просто...
Другото в сюжета се точи като народна песен...

Извън темата, но само да кажа, че и в реалния живот подобни неща се случват. Моя близка искаше да осинови второ дете и не бебе, но получи телефонно обаждане и точно за 24 часа трябваше да реши иска ли го и да го вземе и то новородено на 2 дена.

# 130
Сандо за какво пак подпали моторетката? Joy Очаквал е, че Светла ще си загърби целия живот и следването в Америка просто ей така, за да се грижи безвъзмездно за един полунепознат и дъщеря му ли? И на фотосинтеза ще го кара може би? Пак не разбирам драмите на този човек, ама може и аз нещо да не съм наред.
А Лора още същия ден издейства да стане настойник на Калинчо. Еее, убиха ме! Joy Детска стая за половин час ли успя да направи и да подсигури всички условия за отглеждане на малко бебе? Joy Супер нереалистично просто...
Другото в сюжета се точи като народна песен...

Извън темата, но само да кажа, че и в реалния живот подобни неща се случват. Моя близка искаше да осинови второ дете и не бебе, но получи телефонно обаждане и точно за 24 часа трябваше да реши иска ли го и да го вземе и то новородено на 2 дена.

Установих, че тези решения са много лесни, когато искаш нещо.

# 131
  • Галифрей
Ам след всичко станало е хубово да има щастлив край,иначе всичко беше напразно.Да се сбогуваме със сериала с добро. Надявам се в бъдеще Владо да го вземат пак главна роля в някой готин сериал. 😘

# 132
И на мен ми харесаха жалните очички на Давидов. Не очакваше такъв развой на събитията. Гледаше толкова умолително Елена, тя обаче бетон. До последно стискаше и се опитваше да е силна, а после заплака като дете. Напълно човешко и разбираемо. Постъпи правилно, като избра светлата страна, въпреки лошите неща, които и се случиха.Евала!
И разбира се Черко беше там и я гушкаше.Ех, романтико!
Във Facebook има хора, които пишат, че Елена не трябвало да арестува баща си.Моля? Кръвта вода не ставала, храни куче да те лае, дрън-дрън-дрън.Тия за мен не са наред. Баща, баща, ама е лъжец,убиец, мафиот и трябва да е на топло.

Според мен краят няма да е изцяло щастлив.Някой най-вероятно ще умре, но не знам кой.(като не броим пътника Филип, разбира се) Нали пишеше, че финалът ще е неочакван и с много обрати.Ще стане май като в сезон 1.Примерно на Борката не му е чиста работата и за мен ще развали сватбата на Лора и Драго.

# 133
  • Другата България
Най-накрая силен епизод.
Много силен.
Много емоции днес, няма да пиша обстойно.
Надявам се да не съм права в предчувствието си за финала.

# 134
Аве, не оспорвам, че такива неща се случват. Но Лора се върна буквално малко след разговора им с всички документи и директно взе бебето... Това беше нелепо, не толкова бързината на решението. 24 часа или 48 часа е едно (не, че е много), 1 час е друго... Като се прибере Лора с бебето вкъщи, най-малкото къде ще го сложи да спи? Кошара се сглобява за часове... Има ли шишета, биберони, стерилизатор, дрешки, повивалник? Просто грабна бебето и вкъщи, пък после ще му мислим. Grinning Можеше да го вземе след ден-два, да стегне дома и да подготви детска стая или бебешки кът в спалнята им с Драго, това имах предвид под "нереалистично", защото нямаше спешност и нужда от чак такова бързане. Simple Smile Но да не издребняваме де, че бая по-големи неща до момента не са ясни.

Вярвам, че Борис не е тук, за да разваля нечие щастие. Той не е изрод, видя, че са щастливи край огъня и няма да се меси повече там. Ще си намери неговото щастие, ако още не е (може да си има жена в Интерпол, кой знае Wink).
А Елена постъпи абсолютно правилно. Няма баща, брат, кум, сват. Или си на светлата страна и постъпваш правилно и справедливо, или не си. Точка.

Йоанна, Неда и Искра се обясняват в любов. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 03:40 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

Общи условия

Активация на акаунт