БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 263
  • 549
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Аз отдавна спрях да го следя, но сега ще изгледам последната серия щом всички са толкова въодушевени.Още миналия сезон казах, че видях Борис в промото и до последно мислех, че тогава ще го "появят", а то било чак за този сезон, но нямаше как появата му да е случайна макар после да изчезна.Остава просто да е било някаква техническа грешка, да е имало снимани различни версии и да са излъчили грешното промо едн-два пъти.

# 136
Мисля си, че ще има обрат с Ива. Ще я оправдаят или ще лежи по-малко според мен. Карамитев нали каза на Черкезов, че са му трябвали хора, които да отговарят за документация и да вършат мръсната работа един вид. А и Ива вече един вид си е платила за греховете, стана по-добър човек. Може и да не съм права, но имам усещането, че точно така ще стане.

# 137
Да дам и моите пет стотинки за финала - оставянето на свобода на Денис и всички останали брутални мафиоти в този сериал е всичко останало, но не и добър и справедлив финал, и ако се случи това, считам че сценаристите дават много лош пример и се гаврят с моралните принципи.

Денис и компания поубили някои си там, попребили някои си други, на трети им разрушили живота, ама имали дълбоки лични драми, разбираш ли, и ние хайде да им съчувстваме, пъшкаме с тях и величаем като герои.

Но аз този сериал отдавна съм го причислила към графата фантастична трагикомедия с елементи на хорър и ми е все едно как ще завърши всъщност Smile

# 138
  • София
Абсолютно, Telesilla
Всички убийци и наркотрафиканти трябва да живеят, а полицаите и добрите хора да умират. На това ни учат родните мафиотски сериали.

Трябва и Ива да изкарат от решетките след 5 г. само защото е майка героиня. Нищо че уби хора с майки и майки на някого...

А най-големите малоумници са събрани във Фейсбук, то това е ясно отдавна. Визирам, че са критикуали Елена, че е арестувала един утайка като баща и. Ето доказателство за промотия мозък на голямата част от фейсбук аудуторията.
Джаро Маро е много як, Куката също, а Попов е задръстеняк.
Тук в сериала е почти същото.

Да кажа и аз за епизода.
Браво на Елена, тя изнесе епизода, както и Сандо и неговите терзания и дилеми. Но на него няма как да симпатизирам, така че Елена ми се издигна страшно много в очите.
В началото не я харесвах, но в момента от жените тя ми е фаворитката.

Карамитев не заслужаваше прошката от синовете си, но хайде, разбирам ги донякъде... Това морално ги извисява, но той си остава боклук и за такива като него не трябва да има милост на оня свят.

# 139
Няма никакъв шанс да оневинят Ива, ще лежи много в затвора.
Сандо е много глупаво момче и очаквам глупости от него.
Продължавам да мисля, че ще убият Денис, защото няма как да оневинят мафиот и убиец и да го оженят щастливо.
Роматична съм и искам да са заедно с Лора, но всеки трябва да си понесе заслуженото.
Борис също ще се намеси по някакъв начин, няма да е кум на сватбата и да пуска гълъбите.

# 140
Някой гледа ли Йоанна Темелкова и Владо Михайлов сутринта? Нали някой каза, че Йоанна е написала, че имали изненада?

# 141
  • Галифрей
Аз мисля,че Драго достъчно си понесе и изкупи всички грахове, айде стига с това убиване всеки път 😂 Отдавна не е човекът,който беше от 2 сесона.  Не че беше “ големият убиец”  На Ива бяха доста повече.
Освен това повече “ добри” полицайчета бяха тъпи и нямаха да имат най-накрая успешна акция ако не беше Драго. Той трябва да си работи в полицията. Няма да е честно да не получи щастието си кеото е искал. Ами Сандокана той  по различен ли е? Защо той не отиде в затвора?  Не че е справедливо или пък страшно.
Мисля,че лошите си получиха заслуженето, иначе ще стане мего тъпо ако завърши зле за главните персонажи. За какво извъряха тоя дълъг път и си блъскаха главата?
Нека си завърши добре и това е.

# 142
В интервюто Йоанна и Влади споделиха за емоциите покрай финалните епизоди. Говориха за техните герои и пътя ,който извървяха. Казват ,че хепи енд е възможен! И изненадата е ,че Йоанна се връща на театралната сцена и то с Влади. В момента се пише пиеса специално за тях(предполагам, че са в главите роли)и догодина ще бъде премиерата. Казваха им ,че са развили зависимост един към друг вече😄. Ще могат да се гледат заедно и в театрите догодина❤

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 12:34 от Cherr_

# 143
  • Галифрей
Ооо супер!! Само да направят пиесата и веднага  отидавам. 😘❤ Нямам търпение. Винаги съм искала да видя на живо Владо в театъра. 😍 Дано да има среща с феновете след преставлението за едно селфи 🥹

# 144
Чудесни новини. И аз ще отида да ги гледам.

# 145
Мафиоти като Джаро доста по-лесно можеш да ги мразиш, никога не съм му симпатизирала, защото беше само черен. Но Денис не е. И самият Владо е казвал, че ако в героя му нямаше добро и не бяха показани стъпките и причините, които са довели до неговото преминаване от тъмната страна, никога е нямало да приеме тази роля с извършване на някакви безсмислени злини. Затова го харесваме, защото Влади направи така, че да го разберем. Simple Smile
Забелязахте ли, че когато Черкезов предупреди Денис, че не са приключили нещата между тях и ще се виждат още, защото има незатворени дела срещу него, той се подсмихна, сякаш му стана много забавно? Grinning Според мен му беше смешно, защото Чези не знае, че срещу Денис Топал може и да има още дела, но срещу Драгомир Донков няма. Wink Денис Топал се реабилитира и "умря". Сега остава на финала Драго да се върне към нормалния живот и семейството.
И аз бих ги гледала на театър, може да си спретнем форумска фен среща! Grinning

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 16:49 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 146
  • Другата България
Аз с въпрос малко в нищото, защото знам, че няма отговор на него, но смъртта на Жоро? На който Еди му изви врата? Кой ще е отговорен? Риторично си питам, сигурна съм, че това е забравено от сценаристите......

# 147
Аз с въпрос малко в нищото, защото знам, че няма отговор на него, но смъртта на Жоро? На който Еди му изви врата? Кой ще е отговорен? Риторично си питам, сигурна съм, че това е забравено от сценаристите......
+1. И аз си го мислех. Но много неща ще останат незавършени май, просто не виждам как в 25 минути ще ни покажат толкова много.
Малко смях:

# 148

Ами наистина е скалъпван сценария. По онова време още са се чудели как да завъртят Еди до финала...

# 149
  • Галифрей
Не мога да повярвам,че днес е големият финал. После ще напиша дълъг пост за сериала. Предупреждам само 😃
Иска ми се да бяха снимали как двамата играят хоро щеше да е много забавно 😂
Много дупки имаше.

Общи условия

Активация на акаунт