БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 276
  • 549
  •   1
Отговори
# 225
Може би наистина претупаха нещата и от това сме недоволни. Вкараха нови лица и нямаше време за всички

Пак за Сандо - според мен се почувства предаден, защото 1. всичко се случи зад гърба му, абсолютно всичко и 2. Доколкото помня, получената от Денис сума наистина беше голяма. Можел е да сравни: и той и плащаше добре за Сара, но явно това е било много повече в представите му. Явно е изглеждало като да е подкупил Светла, само и само да се грижи за него и той не понася лъжи от най-близките си. Самата Светла не се отрече от намеренията си и си тръгна. Още по-отхвърлен.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 10:56 от Mama2288

# 226
  • Галифрей
Добре,че Алек е заключил коментарите,че щяха да го хейтът яко. “ Ей козел защо уби Драго?!! “ ей такива 😂
Не го залсужава, изигра си роля супер! Да е жив и здрав и успехи. 😘

Ама какво ми го защиташ? Да ни се подала на чарът му?  Прознавам кагато за първи път го гледах в ролята на Мартин беше готин и аз го харесвах,после сценаристите решиха да развалят  персонажа му  😑💔 и от тогава спрях да го харесвам. Какво им направил Алек,че му дават кофти мъже? Все пак някой трябва да ги играе такива,трудно е дам. Самдокана имаше свойте шансове и потенцял още с появата си да се оправи. Но той само се злобеше, сам си е виновен. Тати беше виновен за всичко, а той “ ангелче’ Изобщо не му отидаваше да е бос мафия, по скоро на бияч 😁 Крайна сметка човек избира своят път.
Никой не се върнал да разкаже дали има зад гробен живот, но където и да са там Драго му е простил. Защото той има милосърдие. Обича братята си, така правят истиките братя прощават един на друг както той и Борис.
Ако лекенцето си беше отворил очите и ако найстина държеше на Сара както той твърди,нямаше да се стигне до тази трагедия от глупост.

# 227
  • София
Това в епизода казаха ли го недвусмислено, че Лора за това си е тръгнала, за да помогне на Борис?
Защото Борис разказа, че тя му е помгонала, но каза ли си, че именно заради нея си е тръгнала?
И тя нали замина за щатите, а той бил в Нидерландия?
Аз не чух тези тънки, но важни пояснения...

Или сега го обясняват продуцентите след края на сериала?

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 13:43 от Diavolo

# 228
Скрит текст:
Сандо също проведе много хубави разговори със Сара за Радо и тя затова го прие. Не го оправдавам, но е честно да припомним тези неща. И в живота, децата не се привързват току така. Освен това наистина беше готов да даде живота си за Денис. Поне два пъти отиде на опасни места съвсем съзнателно, защото се страхуваше за Денис. В защита на персонажа.

Вие не разбирате, че семейните бели лъжи могат да нанесат голяма вреда. Какви изводи си правите от филма? Или само за чисто удоволствие гледате? Подобни неща се случват, макар с друг сюжет. Аз се сещам за доста примери. 20 серии се възмущавате, че Денис живя при брат си, но не го погледна, само 3 разговора имаше със Светла и Сара, по типично мафиотски, за да нареди нещата както той искаше и вече хайде повече направил за детето. Вярно, сцените бяха силни, но лъжа ли е, че Светла искаше да замине? Че нищо не си каза дали и пука за Сандо като мъж? Не отказа парите, а в няколко, ако не повечето серии беше предизвикателна покрай Сандо, такива неща му говореше, каза че не може да има деца, Сандо явно е приел и това. Друг е въпроът дали би го искала, ако знаеше, че е мафиот, но тя хич не се интересуваше. Два пъти отвърна на целувки! Противоречива беше.

Относно Гери, тя си беше наркоманка. Такива изцепки като изнасилването стават в тези среди, извинявам се, че го казвам, но наркоманка, насилена от агресивен мафиот,който ревнува  - класика.
Ама, моля ти се, мамо2288, и аз като Диана да питам какво го защитаваш тоя нещастник? Grinning И в подкрепа на какво е това, че Светла е била противоречива, отвърнала на целувките и представяш ли си, била взела пари за грижите? Това прави ли я "парцал", както се изрази той, гаврила ли се е с него или му помогна с много грижи и постоянство да си стъпи на краката? И за какви семейни лъжи говориш, че могат да са причина за стигане до такава крайност? Ако беше нормален човек, щеше просто да седне и да поиска отговори от Денис. И точка! А той самият, когато доносничеше на полицията в сезон 3, получи опрощение от брат си (не си гледала, знам, затова ти разказвам), а изобщо не заслужаваше, защото персонално го предаваше!
А в защитата на Сандо за изнасилването на Гергана направо ме загуби... Какво като имаше зависимост по това време, все пак тя беше неговото момиче? И изобщо коя жена заслужава такова нещо? Той и Денис беше мафиот, но с жената/партньора до себе си винаги е бил джентълмен - Лора беше кралица за него, когато бяха заедно, Елена също, даже и Юлия получаваше прекрасно отношение от него... Така че мафиотското няма нищо общо тук. Сандо е долно леке. Толкова.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 15:50 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 229
Защо се палите толкова, не разбирам. Нещо невярно ли написах? Примерно, Ива ми е в пъти по-черна. Сандо не е участвал в изгарянето на боклук и тровенето на хора. Той си продаде дяла. Лично аз вярвам, че наистина искаше да тръгне по по-добър път. Влюбването в Сяетла вече беше индикация за това - можеше да има нормално семейство, защото тя беше от по-добър свят. И сълзите му, които капеха в предпоследния епизод, бяха искрени. Ива от проблемно семейство ли беше? Не е ли истина, че се пречупи едва когато беше в тотална безизходица?

Героят на Сандо си натегна съдбата и пое много тежка карма, ако ще си говорим за животи след смъртта. Но част от тази карма е свързана и са Денис. Не си мислете, че всичко му е простено на този или онзи свят. Опрощението е по-дълъг процес от това, което видяхме във филма
Ще си остане свързан със Сандо. В слвдващ живот и двамата ще трябва да изиграят връзката си по-добре... Може да са както отново братя, така и баща и син. Играта не е свършила. Така е в живота. Няма смисъл да съдим твърде строго, защото пак към нас се връща, пак ние ще го разрешаваме. Хайде сега, голяма драма защо не съм от фен клуба на Драго 😁 С удоволствие ви оставям повече място там. Аз съм от фен клуба на Влади, Алекс, Искра, Неда и т. н.

Вие искахте както Чарлз Дикенс, който издържал многолюдното си семейство с писане, и за да има успех е следял реакциите на читателите. И в зависимост от техните желания е развивал съдбата на героите 😁 Аз нямам нищо против сценария. Вярно, че можеше да бъде по-логичен и пълен на места, но си остава съвсем реалистичен. Това е крими драма от самото начало. Не са ни подвели, че да чакаме тотален хепи-енд. Не съм адвокат на никой. Всеки герой си беше със своя образ. Задължително ще изгледам всички серии.

А касапниците по американските филми, от които ми е дошло до гуша, да не са по-готини от нашето филмче? Голяма, част от тях нямат нищо общо с реалността и само учат на насилие.

Поздрави.

# 230
Братоубиецът, отцеубиецът и изнасилвачът Сандо ти е по-малко черен от Ива? Grinning Барабар с всичките й грехове и поръчката на Жотев под заплахите на Карата и желанието за мъст, насочено към Денис, за мен тя не може да го настигне по грехове. При нея поне имаше истински мотив.
Нямам какво повече да добавя. Всеки с разбиранията си. Simple Smile

# 231
  • Галифрей
Mama 2288 не се палим споко 😂❤ Просто ми е интрестно как виждаш добро в него и твоята гледна точка, аз уважавам мението ти. Съгласна съм с някой неща. Даже аз бях на негова страна когато сръцна с зъби на Ива, не биваше да го спират.
Сценаристите като са писали  в различни неща, сякаш те забравят какво са писали преди и става миш маш. Едни се опитваха да го издигнат го направят по- човочен . Ама явно на другите не им харесало и са го дръпнали назад. Жалко,защото имаше потенцял.
Трябва найстина да гледаш първият сезон, да видиш миналото на Драго и колко е страдал. Хем стрдаше хем обичаше батко си. Въпреки,всичко той запази светлината в себе си. Гледай го и после ми кажи какво милсиш
😘💕

# 232
  • Другата България
Естествено, че никой не е казал директно това за Лора, и че си е тръгнала заради Борис, нелепо е.
Някак се опитаха да го натаманят едва накрая, вероятно след като са изчели всичките писаници в мрежата за вечната любов между Драго и Лора, и са измислили това нелепо обяснение. Ако изобщо е загатнато за това, защото и аз нито съм чула, нито съм чела. По-добре да не го бяха правили, по-естествено се връзваше с образа на Лора и поведението ѝ другото.
Що се отнася до съпоставката на образите на Сандо и Ива, аз също съм на мнението на Mama2288.

# 233
  • Галифрей
Малко  снимки зад кадър 🥹❤

# 234
Естествено, че никой не е казал директно това за Лора, и че си е тръгнала заради Борис, нелепо е.
Някак се опитаха да го натаманят едва накрая, вероятно след като са изчели всичките писаници в мрежата за вечната любов между Драго и Лора, и са измислили това нелепо обяснение. Ако изобщо е загатнато за това, защото и аз нито съм чула, нито съм чела. По-добре да не го бяха правили, по-естествено се връзваше с образа на Лора и поведението ѝ другото.
Що се отнася до съпоставката на образите на Сандо и Ива, аз също съм на мнението на Mama2288.
Защо да е нелепо? Казаха ,че не е искала да оставя Драго. Така се е наложило. Това ,че късно са го измисли няма значение. Ето казаха истината, която хората си мислеха ,че от вина си е тръгнала. Не е никак нелепо. Нелепо беше да оставят хората да се мислят, че си е тръгнала за вина отново, въпреки,че направи избор. Не е толкова неорентирана тя. Добре ,че изясниха защо е заминала. Иначе щеше да е още по-нелепо. Ясно разкриха ,че ако каже на Драго за Борис може да пострада тъй като никой не е трябвало да знае. Затова каза ,че иска време. И се върна ,когато времето го позволи. Това ,обяснява и защо така бързо дойде като беше толкова категорична. Тоест- Никога не го е оставяла!

# 235
Алиса, краткият ми отговор наистина ли Ива ми е по-черна от Сандо е Да 🙂 Така е по моите възприятия. Не ми се мисли на какво щеше да е способна, ако не беше в затвора. Но може би е късметлийка, че е там.

Признавам, вярно е, че не развиха добре Сандо, но и Денис / Драго го караха доста повърхностно, с изтъркана символика като чашата, првдполагам уиски, когато преживява нещо тежко или като има любовни мъки. Ще кажеш че няма други образни похвати. И Андрея нацяло претупаха. Какво искаха да кажат с това, че реши да сваля шефа, а после - все едно нищо. И Жоро като нямаха накъде да го развиват, просто го убиха. Накрая щастливо в тази стрелба отблизо, цели трима оцеляха, че да натаманят финала.

С вас съм, момичета, има какво да се желае, но все пак си го харесах много сериалчето. Нямам си представа какво щях да мисля, ако гледах от самото начало, затова моля, проствте ми. 😁

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 20:36 от Mama2288

# 236
  • Другата България
Защо да е нелепо? Казаха ,че не е искала да оставя Драго. Така се е наложило. Това ,че късно са го измисли няма значение. Ето казаха истината, която хората си мислеха ,че от вина си е тръгнала. Не е никак нелепо. Нелепо беше да оставят хората да се мислят, че си е тръгнала за вина отново, въпреки,че направи избор. Не е толкова неорентирана тя. Добре ,че изясниха защо е заминала. Иначе щеше да е още по-нелепо. Ясно разкриха ,че ако каже на Драго за Борис може да пострада тъй като никой не е трябвало да знае. Затова каза ,че иска време. И се върна ,когато времето го позволи. Това ,обяснява и защо така бързо дойде като беше толкова категорична. Тоест- Никога не го е оставяла!
Защото това е моето мнение.
И нелепици от когото и да е няма да го променят. Дори няма да го дискутирам повече.

# 237
Алиса, краткият ми отговор наистина ли Ива ми е по-черна от Сандо е Да 🙂 Така е по моите възприятия. Не ми се мисли на какво щеше да е способна, ако не беше в затвора. Но може би е късметлийка, че е там.

С вас съм, момичета, има какво да се желае, но все пак си го харесах много сериалчето. Нямам си представа какво щях да мисля, ако гледах от самото начало, затова моля, простете ми. 😁
О, ама няма какво да ти прощаваме, всеки има право на мнение и аз уважавам твоето, макар че не си видяла цялата Сандоканска прелест Grinning, а само половината, ама да ти кажа честно, и последният епизод е достатъчен за мен лично. Ива може да е всякаква, изключително противна беше за всички, поддаде се на властолюбието и машинациите, обаче поне обичаше децата си, и не е застреляла родния си брат в гърдите. Wink Денис обичаше Сандо, търсеха начини за лечение в чужбина, обвиняваше се, че е пострадал, даде му шанс да се реабилитира в края на 3 сезон, когато доносничеше на ченгетата и топеше други хора (за малко не убиха Никсъна заради него, а отношенията между Радо и Денис бяха много влошени заради него и изобщо настъпи раздор на всички нива в иначе лоялната им група). А получи за благодарност какво - 2 куршума, без опит да поговори с него, без да се опита да разбере. Да не говорим, че чисто като сценарий издиша брутално тая омраза и по трите мотива, защото: 1. Радо никога не му е бил близък приятел - за какво да отмъщава за него; 2. Съдействието на службите по никакъв начин не го касаеше и не беше с цел да предаде него; 3. Това, че на Светла й е плащано за грижите все още не разбирам защо стана такава драма. И като беше такъв мъжага, да се беше пробвал да убие брат си с голи ръце, щото така всеки може с хладното оръжие. Wink Ама нямаше Tennis Tennis за такова нещо, понеже Денис щеше да го попилее. Изобщо, ако мога да обобщя, понеже вчера беше Световен ден за борба с домашното насилие, Сандо ми прилича на онзи психопатски профил, който гръмва жена си (а може и детето), ако тя е решила да го напусне и не отвръща на чувствата му, а после и себе си застрелва, защото няма смелост да понесе отговорност за действията си. Светла от неговата "любов" автоматично се превърна в "парцал" и е цял късмет, че не пострада. Спаси се поне момичето от още по-голяма трагедия.
Та не разбирам как този герой може да е по-добър в очите на някого от Ива, която на всичкото отгоре преживя и катарзис, призна си грешките и ще си понесе наказанието. И дори в името на доброто на детето си беше съгласна врагът й да го отгледа, което си е достойно за уважение все пак и майчинското чувство надделя над омразата. В Сандо нищо човешко не остана накрая... Съсипа и живота на детето, което вече ще реши, че е прокълнато и всички, до които се докосне, измират. Жертва на баща си, но все пак той си го избра, можеше да не е такъв, просто не искаше да се бори с тъмното в душата си, защото беше по-лесно. И задмина родителя си в злините...

Забавлявам се сега със страницата на Нова. Както и прогнозирах, профилът на Братя е взривен от народната любов. Joy Joy Joy Със свещ да търсиш позитивно мнение на някой, харесал финала. Joy Дано от продукцията да са доволни от гения на мисълта си. Laughing

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 22:04 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 238
  • София
Хаха, знаех си
Ами ХАК да им е.
Лошото е, че след такива продукции, наистина ще откажат хората от новите български сериали.
Мен почти ме отказаха, но само почти, защото естествено Дяволското гърло ще гледам, но пък не гледах с 'Река в сърцето' или там както се казваше.
Вече изключително внимателно ще си подбирам сериалите и окончателно ще се водя по броя епизоди. Ако е до 13 ОК, бройте ме. Ако е на конвейер без мен.

Този бе по-различен, защото сезон 1 бе наистина добър и аз като почна след това доглеждам винаги.

# 239
Защото това е моето мнение.
И нелепици от когото и да е няма да го променят. Дори няма да го дискутирам повече.
За теб е нелепо ,Мери ,и не ти допада така ,това е мнението ти, но това е истината. Просто по-късно са се сетили за това. Но истината си е истина. Не мисля,че щеше да е по-добре да ни оставят с впечатление ,че отново заради вина е заминала и да я изкарат неорентирана, в 1сезон достатъчно я начерниха. Но са решили да променят това, да запазят честта и. И истината се разбра, истинската причина. Дори и на някой на им се струва нелепо, фактите са си факти. Но мисля,че можеха по-просто и разбираемо да го направят.

Общи условия

Активация на акаунт