Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви Lale_Lili и bubanka!
Леленце ,благодаря ти за уточнението!
А този стик на Мустела става ли за мазна кожа ,склонна към образуване на комедони?
С много чувствителна кожа съм и много внимавам какво използвам.
На всичкото отгоре се изривам от повечето слънцезащити.
Бях се изринала от ДМ Sun Dance,мисля че така се пишеше.
От едни ейвънски слънцезащити и от тези на Ла Рош.
За сега използвам слънцезащита на Виши и Авен.

Живея в Сливен ,ще видя изобщо в наше село продават ли такова нещо. 😆

# 286
Questar, аз ги ползвам от скоро. Не виждам особен резултат, но пък и нямам кой знае какви проблеми. Не дразнят очите. Не ми харесва, че направо плуват в течност - като го сложиш - пачът се пързаля и трябва често да го наместваш.

# 287
  • Сливен
Мавина и в двата ни магазина я няма.Няма я и онлайн за поръчка.

# 288
Мавина и в двата ни магазина я няма.Няма я и онлайн за поръчка.
Благодаря ти!
Значи и при нас няма да има.
Но да се надяваме за лятото ,че ще заредят.

# 289
Корейските слънцезащити на Skin 1004, ги има и по сайтовете за корейска козметика. Аз съм поръчвала от BareCare.

# 290
Mavina, стикът си е мазен, лъщи като се намажеш. Типичен като за плаж е. Не ми докарва пъпки за това мога да гарантирам, но едва ли може да се сравни в префинените невидими корейски чудесии. Може би ги бие само с цената си. Моят е от Гален и често имат безплатна достаква на него. Тоест спокойно съм си поръчвала само 1 стикче за 11-12 лева и толкова съм плащала. Ако цената не ти е висока го пробвай. Ето го, даже и сега я има промоцията с безплатна доставка и намелние. 11.60 е цената.
https://galen.bg/mustela-slantsezashtiten-stik-s-visoka-stepen-n … spf50-uva-uvb-9ml

# 291
Скрит текст:
Ултразвукови четки за зъби с Дм-ска марка има ли? Ползвате ли,  доволни/недоволни, събирам мнения с какви впечатления сте от техните ел.четки.
Ще е чудесно, ако имате и снимки, за да знам какво да търся 🤭
Ползвам от половин година, много съм доволна, преди това ползвах 15 години обикновените електрически на Oral-B, разликата е огромна, чувствам си зъбите ежедневно като след професионално почистване при зъболекаря. Малко се притеснявах в началото, че съм с чувствителни венци, но след около седмица свикнах. Плюс са ми различните програми - ползвам тази за чувствителн зъби и венци, разделянето на устата на квадранти и че реагира ако натисна малко повече. След много хвалби и ММ си купи такава и също е доволен. Това е четката на ДМ
Скрит текст:
[/spoiler]
И аз тази четка загледах впоследствие на сайта им и точно нея обмислям да взема.
Благодаря за информацията, дано я открия и в магазин.

# 292
И аз благодаря за инфото за ултразвук. Четка на ДМ
Имам на Орал Би обикновена, но започна да ми омръзва

# 293
  • София
Момичета, купих си от течния пилинг на Balea.
Пише да не се изплаква след нанасянето му. Само, че някак леко ми щипе. Вие изплаквате ли с вода след известно време. Благодаря ви.

# 294
Мажа и след 5/10мин слагам нощен крем

# 295
И аз си взех днес sonic power четката от ДМ. Беше останала последната в моя филиал. Обаче момичета имаме ли някакво упътване на български или поне английски? 😅 Всичко, което виждам в листчето е на немски, италиански и т.н

# 296
Лале ,проблемът е че моята кожа е мазна с разширени пори и ако го взема трябва задължително да използвам пудра.
В момента използвам това:
https://galen.bg/avene-sun-reflex-slantsezashtitna-emulsiya-za-l … kozha-spf50-30-ml
И този на Виши ,но кожата ми пак се омазнява.
https://galen.bg/vichy-ideal-soleil-slantsezashtiten-matirasht-f … kozha-spf50-50-ml

# 297
  • Deutschland
Намерих си крем за ръце с любимия аромат на ванилия и оризово мляко. Прави ръцете много гладки и меки.
В Германия имам и още един на марката, май с ухание на бисквитки, но този ми харесва повече ♥️

# 298
И аз си взех днес sonic power четката от ДМ. Беше останала последната в моя филиал. Обаче момичета имаме ли някакво упътване на български или поне английски? 😅 Всичко, което виждам в листчето е на немски, италиански и т.н

Като я пробваш пиши мнение какво мислиш🍀

# 299
Mavina моята кожа го понася, но аз съм суха. Явно може да не е подходящ за теб.
Стискам палци за другите, които си набележила 🤞

Общи условия

Активация на акаунт