Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 875
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Mavina моята кожа го понася, но аз съм суха. Явно може да не е подходящ за теб.
Стискам палци за другите, които си набележила 🤞
Благодаря ти!
Имам и ето този ,но още не съм стигнала до него ,но за първи път ще го използвам и нямам никакви впечатления.
https://remedium.bg/bioderma-fotoderm-aqua-fluid-light-spf50-40ml-065968/p
Дано ми падне.
Ако ми хареса ,може него да използвам.
Търся по-бюджетен вариант на слънцезащитен крем за лице.
Лошото е ,че май няма бюджетен вариант за моята кожа.

# 301
Момичета, купих си от течния пилинг на Balea.
Пише да не се изплаква след нанасянето му. Само, че някак леко ми щипе. Вие изплаквате ли с вода след известно време. Благодаря ви.

Като начало първите седмици измивай пилинга. После виж как ти понася и може да го ползваш един вид като тоник и да остава през нощта, докато спиш. Щом щипе, нещата трябва да стават постепенно. Ползвай 2 пъти седмично с отмиване. По-натам може без отмиване.

Моята кожа я свикнах на салицилова киселина с един скъп и лек тоник без отмиване, затова сега смело слагам този пилинг на Балея за през цялата нощ.

# 302
Момичета може ли мнения?

# 303
  • Deutschland
Балсамът от Плекс серията почти навсякъде е изчерпан в Германия. В нашият град го имало само в един ДМ в центъра и то две три бройки, явно няма да успея да си намеря като се прибера. Шампоани и серуми има. Вероятно заради това не зареждат в България, няма наличност. Жалко, много жалко.

# 304
Брей какъв интерес към тази серия ...ти да видиш

# 305
Днес с изненада установих, че в ДМ вече са заредили продукти на Revox. Аз харесвам много серума с витамин Ц и съм супер доволна, че не се налага да ходя повече до Дъглас или Бюти зоун 🙂

# 306
Ооо, браво на ДМ за Ревокс
Това за мен е един от най добрите магазини

# 307
Да, и аз с изненада открих марката в ДМ

# 308
Дано скоро и техния тоник с гликолова киселина го има , за да не правя поръчка от дъглас.

# 309
Revox са български продукти ако не се лъжа. В ДМ ми прави впечатление че предлагат и Alteya и други наши марки. Така че супер Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 23:00 от Lale_Lili

# 310
Revox са български продукти ако не се лъжа. В ДМ ми прави впечатление че предлагат и Alteya и други наши марки. Така че супер Simple Smile

Revox съм купувала преди 4 години в чужбина от магазин като нашите "Левче". Бяха много евтини  и на кутията с малки букви се споменаваше Revuele.
По същото време бяха много нашумели The ordinary, които пък купих от един HM пак в чужбина и пак на много ниски цени ( 10-12 лв по спомен).

# 311
  • Ланкър, планините Овнерог
Revox са наше производство, но аз лично не съм доволна от нищо, което съм пробвала. Даже из шкафовете още ми се мота един крем (време е да го изхвърля). Скинклопедия също са БГ и много повече ми харесват. Скинрепъблик също ги правят тук (марката не е Бг май), но са скъпички, иначе не са лоши. The Ordinary ми беше голямо разочарование. Заради тях дълго време не си взимах серум с хиалурон - мислех, че по принцип си е гадно усещането. Нещо си с Витамин Ц (не беше серум) не се траеше и го изхвърлих.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 10:50 от Гита Ог

# 312
И аз не съм доволна, бях взела салицилова киселина, нямаше никакъв ефект, в сравнение с на ординари. Опитват се да ги имитират явно, но според мен само на опаковки го докарват.

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 07:29 от dani-ela-80

# 313
Ходих до Лили и ДМ с идея да си купя някакви скъпи пачове. И накрая естествено за пореден път си взех...Purederm. Simple Smile

Скрит текст:

Ами в крайна сметка харесват ми тези бюджетни пачове. Реших да не инвестирам в скъпи, които може да ме разочароват.
Зима е, така че време е и за любимия околоочен крем с уреа. Изразходих околоочния на Балея с алое и фактор, но не ми попиваше добре, така че се връщам към класиката.

Сапунът на Тесори с мускус редовно го купувам, защото обичам мускус и добре ароматизира банята.за съжаление изобщо не се задържа аромат по кожата.

И най-любимите ми от днес е този боди мист на Тесори. Мирише на море и за 11 лева е перфектен. Цялата къща мирише, след като си го сложих.

# 314
Дано скоро и техния тоник с гликолова киселина го има , за да не правя поръчка от дъглас.
Имат много богата селекция, не успях да я разгледам подробно, защото бързах, но проверете може да са заредили.

Общи условия

Активация на акаунт