Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 900
  • 740
  •   2
Отговори
# 315
Сегаима промоция в Дъглас на Revox. При покупка на 2 техни продукта получавате подарък. Поръчах. Дано остана доволна.

# 316
  • София
И аз си взех от промоцията на Ревокса в Дъглас серумчета. Yum

# 317
# 318
  • София
Мале, от кога серум на Биотен струва 30+ лева  Astonished

# 319
Има безплатна доставка в Нотино. Поръчах си Дав дезодоранти от там на цена 4 и нещо, а доставката е безплатна за всичко в сайта.

# 320
  • Ланкър, планините Овнерог
Вече се възползвах. Харесвам Нотино и съпорта им, но много мразя да плащам за доставка Simple Smile Поръчах си от тях спирала на Мак, душ гел на Органик нещоси (мирише чудно на мандарина) и едно серумченце на Делиа (харесвам ги, ама много мънички, беее)

# 321
Има безплатна доставка в Нотино. Поръчах си Дав дезодоранти от там на цена 4 и нещо, а доставката е безплатна за всичко в сайта.
И аз така. 3 дезодоранта за 14 лв. Доволна

# 322
Момичета, откъде купувате продукти на PNP в София?

# 323
Аз взимам от аптека Гален ,даже преди няколко дни минах и взех две малки разфасовки и да пробвам крема за крака Simple Smile

# 324
  • София
За София - в Тити зареждат PNP, в малките квартални магазинчета за козметика, в някои аптеки....

# 325
Продукти на PNP съм виждала в аптеки Витания в Кауфланд - Младост 4 и в Студентски град.

# 326
  • Ланкър, планините Овнерог
Такъв крем за ръце от Фантастико си взех миналата година. Мисля, че още ги имат.

# 327
Някой пробва ли вече новата Микса?

# 328
Аз много искам да го пробвам, но не мога да го намеря засега никъде във физичесси магазин. Някой ако го види ще съм благодарна да пише 🙂

# 329
  • Сливен
В ДМ го има

Общи условия

Активация на акаунт