Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 663
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
За каталога. Маркират продуктите, после баркода на каталога. Вярно само -15%, но ежедневните превръзки 42 броя на Натурела на промоция излизат 4,80, а сега ми струваха 4,50. Не, че с 30 ст. ще забогатея. Около 4,50 съм спестила. Коректорът на Катрис никога не е на промоция.

# 481
Благодаря за препоръките Hug Ще пробвам този на Balea Soft Cotton и някоя версия на Batiste. Не знам защо се бях заблудила че Batiste са много по-скъпи, а сега като ги погледнах в сайта на dm са на почти същата цена като Syoss Thinking

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 19:18 от baby.blue

# 482
  • София
В ДМ сухите шампоани Batiste са по - евтини отколкото в Лили. Моят го купих от Лили, след ден - два влезнах в ДМ и видях разликата в цената - около 2 лв.

# 483
Взимаш каталог и го връщаш и получаваш 15% намаление?
Каталог на брошурата ли казвате? За кой месец трябва да е? За първи път чувам за такова нещо.
Пояснете ми, моля.

Аз като цяло предпочитам ДМ, защото е по-евтино от Лили.

# 484
Не е брошурата, имаше голям каталог около Коледа.

# 485
Като се сетя как една продавачка в Лили ми буташе прословутия каталог в ръцете преди Коледа ... директно й казах, че това е голяма глупост, хабят толкова хартия, която после ще рециклират, ако изобщо хората им я върнат, когато биха могли да пуснат тази промоция през приложение ... Сега се и дървели да ги взимат обратно. Хубава работа, ама българска.

# 486
Принципно момичетата в Лили на Витошка са любезни. Всеки път ме питат, дали искам да използвам сумата в лили картата. На други места просто я маркират и ми дават един куп бележки

# 487
Аз този каталог и без да искам промоция ще го върна, защото доста хартия е отишла за него. Добре че са помислили за рециклиране, за мен е неоправдано във време на онлайн рекламиране да направят такъв хартиен каталог.

# 488
Преди 2 седмици си взех на серум със салицил на Скинклопедия от Лили. До сега серум с цинк на никоя марка не бях взимала. Мирише доста странно, като на мухъл, така ли си миришат или да го хвърлям?

Този ли Аз го нямам него и не мога да кажа за миризмата.Иначе всички други, които имам на тази марка не миришат странно и според мен нямат силен аромат.

# 489
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз кажи-речи всичките други съм ги минала, но само този ми мирише така съмнително.

# 490
  • София
Понеже серумът е със салицилова киселина, но без спирт, така мирише. Салициловата киселина има тази спецофична миризма. Нищо му няма на серума. Наред си е.

# 491
И аз го имам този серум - мирише си, да.
Аз го отдавах на чаеното дърво, то има остър аромат.

# 492
В makeup.bg днес видях тези продукти:
https://makeup.bg/product/759943/
https://makeup.bg/product/759954/
https://makeup.bg/product/759930/

Дали са на принципа на секундните маски на Глис?

# 493

Някой пробвал ли е тази маска ?

# 494
А този салицилов серум на цялото лице ли си го нанасяте или само върху пъпка?

Общи условия

Активация на акаунт