Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Имам парфюми на La Rive - много добри имитации на популярни парфюми. И са много трайни, поне при мен. Продават се и в дрогерия Лили, makeup. bg, Елитис....
Имат ли натрапчив аромат на спирт? Всички парфюми от ДМ и Лили ми миришат на спирт....
Изключвам тези, които са на доказали се марки.

# 271

Някой да е виждал Плекс серията на Балеа вече е магазините на ДМ?
Зареден е само серумът, мисля.

# 272
Имам 4 парфюма на Ла Рив.
Обожавам ги.
La Rive Her Choice - Armani My Way
La Rive Cash - Paco Rabbana One million
La Rive Miss Dream - Carolina Herrera Good Girl
La Rive In Flames - Paco Rabbana Olympia

# 273
Ултразвукови четки за зъби с Дм-ска марка има ли? Ползвате ли,  доволни/недоволни, събирам мнения с какви впечатления сте от техните ел.четки.
Ще е чудесно, ако имате и снимки, за да знам какво да търся 🤭

# 274

И аз леко се позаредих Grinning
Шампоан и Балсам - зарибих се от форума, косата ми е руса, не много увредена Grinning
Plex серията е ясно, че пак от форума , да видим струва ли си
Млякото , ролона , и парфюмите са ми любимци - купувам сигурно 10та опаковка
Grinning за маската и олиото - купих ги от чисто любопитство Grinning

# 275
На Plex серията единственото, което не ми харесва е, че има силикони. На моята коса зле се отразяват силикони.

Розовата маска  за коса е много хубава, Йори. Ползвам я и много добре подхранва.

# 276
Знаете ли дали има във физическите магазини тази марка слънцезащита?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/skin-1004-slantsezashtiten-krem- … 809576261592.html

# 277
Йорис, маската е страхотна. Купувам вече 3-та опаковка. От лятото я използвам с шампоана за брюнетки и съм много доволна. Дано и на теб да ти хареса, косата ми наистина цъфти по-малко от тази маска. Не съм пробвала другите продукти от серията, защото нямаше много положителни отзиви за тях в сайта на ДМ.

# 278
  • София
Предполагам,, че маската се нанася само по дължината на косата. Ще я пробвам и аз.

На  La Rive Her Chois е много хубав и траен! Ползвам го с удоволствие! Simple Smile

# 279
Момичета, имате ли впечатления от тези пачове за очи на Виктория. Привлича ме това, че съдържат ретинол:

# 280
В ДМ са позаредили още азиатска козметика. Понеже слънцезащитата ми е на финал, загледах тази

Някой случайно да я е ползвал?
Много я харесвам  изхабила съм една опаковка  и съм се презапасила с нея . Не оставя бял кост попива много бързо хидратира без да омазнява . Със суха , чуствителна и акнетична кожа съм . За матиране и аз бих препоръчала другите две слънцезащити на марката , тези които са с кафяви капачки  едната е с spf 30  а другата с spf 50 .

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 00:28 от Hrdza

# 281
Ултразвукови четки за зъби с Дм-ска марка има ли? Ползвате ли,  доволни/недоволни, събирам мнения с какви впечатления сте от техните ел.четки.
Ще е чудесно, ако имате и снимки, за да знам какво да търся 🤭
Ползвам от половин година, много съм доволна, преди това ползвах 15 години обикновените електрически на Oral-B, разликата е огромна, чувствам си зъбите ежедневно като след професионално почистване при зъболекаря. Малко се притеснявах в началото, че съм с чувствителни венци, но след около седмица свикнах. Плюс са ми различните програми - ползвам тази за чувствителн зъби и венци, разделянето на устата на квадранти и че реагира ако натисна малко повече. След много хвалби и ММ си купи такава и също е доволен. Това е четката на ДМ
Скрит текст:

# 282
Знаете ли дали има във физическите магазини тази марка слънцезащита?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/skin-1004-slantsezashtiten-krem- … 809576261592.html
Mavina1380 виждала съм тази слънцезащита във физически магазин. На Плиска в София в ДМ. Преди 3 дни я видях. Така че мисля че има шанс да я продават в по големите филиали. За малките може и да я няма. Но ако се регистрираш в приложението евентуално можеш да я вземеш с 15% отстъпка. Цената не е много ниска според мен.
Знам има и по 50-60-70 лева на опаковка корейски слънцезащити, но само споменавам. Аз ползвам бебешки стик за 12 лева на Мустела с 50ти фактор. Установих че не обичам да си пипам лицето и само този бюджетен вариант намерих.
Цял роман стана, извинявам се.

# 283
под продукта има "Проверка за наличност във Вашия dm магазин" и в момента не се предлага онлайн

# 284
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз взех тази слънцезащита от м-на в The Mall, а първо я видях в м-на на пазара на Мл1(Сф), т.е. в два от два магазина я имаше. Не търсех точно матираща, но не искам мазньоч като Хада Лабо-то (като намазана с олио се чувствах). Ще я видим, само да ми свърши сегашната.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 07:49 от Гита Ог

Общи условия

Активация на акаунт