Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 894
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И в Ремедиум, даже е намален - https://remedium.bg/miksa-expert-krem-niacinamide-glow-50ml-071544/p

# 331
Мерси, пак ще проверя, в ДМ в Бизнес парк го нямаше зареден.

# 332
В Нотино го има, с безплатна доставка.

# 333
Благодаря много, видях че го има онлайн, но предпочитам да го видя първо като тестер като консистенция, миризма и т.н. Омръзна ми да купувам кремове и да се чудя какво да ги правя след това, защото не ми харесват.

# 334
Тестери на Микса не съм виждала никъде.

# 335
Как мога да добавя картата си на Лили към профила в сайта им? Вчера чух една от касиерките да казва, че може да се добави в телефона.

# 336
Моят профил > Настройки > Лоялна програма
Има поле за въвеждане на номера на картата.

Вече на място в магазина дали може само с този номер или трябва физическата карта, не мога да кажа, не съм пробвала. Или там каквото са имали предвид. Мислех че това е колкото да може да се отчита картата и при онлайн поръчки. Но това е идея де, моята карта съм я забутала някъде, а номера го имам в профила си.

# 337
Наскоро се обсъждаха слънцезащитите на Skin 1004 които вече май са започнали да зареждат в ДМ. Попаднах на една картинка коя за каква кожа е подходяща, ако на някой му е полезно.

# 338
Може ли да ми препоръчате някаква прилична спирала от дрогерията? Гледам в темата за спирали, но там често обсъждат спирали по 20-30-40лв., а не ми се отделят толкова много за спирала.
Не съм с чувствителни очи, не нося лещи. Искам спирала, която да придава обем, дължина и да не се рони. Нямам претенции дали ще е водоустойчива или не.

# 339
Аз съм много доволна от тези на Есенс, серията lash princess, има една с извита четка (мисля, че беше с лилава опаковка), която по нищо не отстъпва на високия клас спирали. Трайна, не се рони и размазва.

# 340
Благодаря, Гале!
Тази ли е?

# 341
Аз много харесвам Maybelline The Falsies Lash Lift и Loreal Lash Paradise.

От серията на Есенс Lash princess не съм доволна, имах лилавата и зелената, много са течни, слепват ми миглите и се размазват под очите след няколко часа носене.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 13:16 от esmeralda23

# 342
На мен от темата за спиралите ми препоръчаха Мейбълин https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-lash-sensational-spirala-za-obem -Мисля в ДМ е 12 лв. или поне аз за толкова я взех на промо .Малко се цапах ,но и свикнах и съм много,много доволна.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 12:41 от reninel

# 343
Ползвала съм една спирала Paradise, но много се рони и спрях да я използвам. Слагам я преди работа и до обяд всичко под очите ми е с парченца от нея.
Ето тази имам:

# 344
  • Ланкър, планините Овнерог
Наскоро се обсъждаха слънцезащитите на Skin 1004 които вече май са започнали да зареждат в ДМ. Попаднах на една картинка коя за каква кожа е подходяща, ако на някой му е полезно.

Синята капачка купих заради по-високия фактор. От вчера я ползвам, харесва ми много.

Общи условия

Активация на акаунт