Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 805
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Бихте ли ми препоръчали добър сух шапоан? Попринцип използвам на syoss anti grease, но бих пробвала и друг.

# 466
  • Варна
Тъкмо влизам да питам нещо за връщането на каталога в Лили и какво чета. 🤔
Тоест, нещата, които са намалени в момента в брошутата за месеца, не подлежат на 15% отстъпка?
А иначе как става - избирам нещата, които искам да купя, давам им каталога и получавам веднага заветната отстъпка?

# 467
За обслужването

Прави ми впечатление, че навсякъде е така. Гледам да не обръщам никакво внимание на криви служителки и винаги с усмивка им говоря и добро отношение с цел да видят, че не съм враждебна към тях. Има и доста клиенти, които се държат ужасно дори с останалите клиенти. “Нажежена” е обстановката по магазини. Ако мога всичко онлайн да купувам и да плащам, няма да стъпя никъде! 😁

Обаче, най-много ме дразни по дрогериите като се започне едно отваряне-отваряне на стока за продажба и то не винаги от клиентите. Мърлящина до краен предел.

Доволна съм от обслужване в ДМ, в няколко града съм била, винаги са учтиви и усмихнати.

В Лили наистина са кофти служителите! А в Дъглъс винаги ме гледат като крадец и клошар. Те там дамите са с джуки, мигли, гримирани, фризирани, а пък аз съм само млада. 😁😁😁 В кръга на шегата, но там винаги ми е некомфортно да разглеждам и пазарувам.

Моят град е малък и в ДМ и Лили служителките ме познават, та доста пристрастно ми е отношението от години насам.

Редактирам:

А за отстъпката с каталога имам чувството, че тези 15% ги плащат служителите или това, което би трябвало да направят като описване в софтуера е нещо отнемащо 30-40 минути.

# 468
Бихте ли ми препоръчали добър сух шапоан? Попринцип използвам на syoss anti grease, но бих пробвала и друг.
Аз лично реших да пробвам и други освен този на Syoss ,но пак се връщам на него и повече експерименти няма да си правя.
Последно ползвах на Got 2be. Син или зелен ,не помня ,беше ужасен.
Пръскаш много нещо и накрая косата ти след 2 часа е същата ужасна мазнотия.
Аз лично повече не сменям сухият шампоан на Syoss.

# 469
На Балеа ползвам сух шампоан.На моята коса няма разлика между маркуте и купувам най-евтиния вариан, който се оказа супер сполучлив.Не съм пробвала този на Велнея да сравня.

# 470
Тъкмо влизам да питам нещо за връщането на каталога в Лили и какво чета. 🤔
Тоест, нещата, които са намалени в момента в брошутата за месеца, не подлежат на 15% отстъпка?
А иначе как става - избирам нещата, които искам да купя, давам им каталога и получавам веднага заветната отстъпка?
Да, 15% намаление, при връщане на каталога не важат за вече намалени продукти, а само за тези с бял етикет, на редовни цени, както по напред са писали.
Миналата година условиято беше същото. Аз се възползвах тогава за някакви дребни неща, 15% не е кой знае какво, но при постоянно увеличаващите се цени си е някаква изгода.

Обаче, най-много ме дразни по дрогериите като се започне едно отваряне-отваряне на стока за продажба и то не винаги от клиентите. Мърлящина до краен предел.

И мен много ме дразнят такива клиенти. Не веднъж съм правила забележка на тийнейджърки, а и на много по-възрастни от мен госпожи. Обаче такива клиенти има не само по нашите ширини, в немските дрогерии също съм виждала да се отварят продукти и после да се връщат на регала.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 13:13 от Katniss Everdeen

# 471
Аз ползвам тези от години, и съм доволна. Но мисля да пробвам и тези на Balea, една позната ми ги препоръча като много хубави. Моята коса е с доста мазни корени, и като не е мита два три дни, общо взето не ми помагат много...

# 472
+1 глас за сухите шампоани на Балеа. На Лидл нещо не ми допадна един в бяло дето ползвах.

# 473
На Балеа ползвам сух шампоан.На моята коса няма разлика между маркуте и купувам най-евтиния вариан, който се оказа супер сполучлив.Не съм пробвала този на Велнея да сравня.
На Балеа не знам кой вид ползваш, но поне за мен най-удачен беше този за всички типове коса, Cotton Soft пише на него, капачката е розова. И от Лидл от тяхната марка Сиен - черешовия, пак за всеки тип коса, с бяла капачка е. Поне за моята са 1:1 двата, даже с превес на Сиен че е по-евтин и малко по-слабо парфюмиран.
Рядко ползвам такъв продукт и само още 2-3 марки да съм изпробвала, може и да има нещо по-добро но тези за цената си смятам че добре се справят. То ясно че косата пак си е мръсна, няма как...

# 474
На Балея ползвам който ми хареса на мирис.Simple Smile)

# 475
Само този и един с тъмна, май червена капачка съм пробвала от техните. Този с червената правеше доста обем в корените, но беше страшно силно парфюмиран и не повторих, дразни ме да разнасям такава силна сладникава миризма. И от другия се усеща, но не чак толкова. А от този на Сиен - още малко по-слабо.

# 476
  • София
Продавачка от дрогерия Лили ми препоръча сухия шампоан  Batiste. Три пъти досега съм го ползвала, харесва ми. Има различни аромати. Аз купих този с деликатен, нежен аромат.

# 477
И аз препоръчвам сухите шампоани на Batiste.

# 478
И аз препоръчвам сухите шампоани на Batiste.

+1 за Batiste сухи шампоани. Аз съм фен на Fresh варианта - синия. С мазен скалп съм, и с много бързо омазняваща се в корените коса. От около 3 години го ползвам, не го сменям за нищо на света. Даже и малки тип travel-size си взимам за чекмеджето на работа или за чантата. Човек никога не знае кога ще трябва да се освежи.

# 479
Ще пробвам този синия на Batiste, иначе съм доволна от тези на Balea, ползвам основно Soft cotton  - розовия.

Общи условия

Активация на акаунт