Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 329
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Хайде и аз да споделя благодарностите си. 🙃
Благодаря на разкошната компания за удоволствието да споделяме едно пространство заедно!
Благодаря на невероятния детективски екип. За мене беше удоволствие и... забавление да нищим заедно чорапи и други неща. 🤣🤣🤣
Благодаря за спойлерите! Пейката да пребъде!
Благодаря на фермерите за търпението и толерантността! И нека бъдете усмихнати след финала!
🥰🥰🥰🤗🤗🤗

# 346
Аз съм доволна, защото бях за Алекса! Close Спечели честно, нито веднъж не обиди някой и изобщо ми изглежда добър, като човек. Не мога да отрека, обаче, че Филип беше по-добър, но битките не са само силови.
Благодаря за споделените спойлери!
Продължавам да следя за спойлери за Фермата.

# 347
  • София
Аз съм доволна, че не спечели Георги, най-малко достоен ми е - все с едно усещане за минаване между капките съм. Много ми стана жал за Филип, не ми е любимец, но щях да съм доволна ако спечели. И на мен малко ми е странно, че Алекса го би на пъзел...... но пък не изглеждаше да е нагласено. Аз късно намерих темата, но и аз благодаря за спойлерите. Остава още малко и от Фермата Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 09:37 от Десислава``

# 348
Аз също да благодаря за спойлерите.За пейката - специално и на Ковид ( ама човека ,не болестта😁)- огромни благодарности, че ни подготви психически.😁 За фермерите също ,че ни изтраяха ,макар че може и да не са доволни много ,защото сега прехвърлям при тях.😁 Моя фаворит в ИВ не успя , спънаха го едни топченца . Ама във Фермата имам двама Яни и Веселка и сега прехвърлям към тях, че барем годината да не остане зян.😁

# 349
И от мен благодаря на всички - и на знаещите, и на догатващите, и на разгадаващите по чорапи, сенки, рамене и пети! Беше по-готино да се пише тук, отколкото да се гледа сезона.
На Фермерите пожелавам приятно гледане и да не печели Камелия Grinning

# 350
ИВ: Спойлерът за Гого дето го прецаквала продукцията с едни вериги май се оказа за Жорко. Като излизаха от водата с първата верига той трябваше да мине едни 50 метра повече, най далеч му беше лодката, а Кулата най отвътре. Алекса пък трябваше да мине най-малко разстояние и точно там ги изравни, иначе изоставаше много от другите двама.
Благодаря за спойлерите, четох с интерес. Този сезон нямаше щастлив край, мисля да го давам по незаинтересовано, ако гледам следващият и да следя само спортната част.

# 351
Благодаря и аз за спойлерите, сега продължаваме с Фермата, там стискам палци на Веси.
Направи ми впечатление, че въпросната потребителка, която коментирахме преди, е наясно с някои неща около договорите и доста разпалено защитава новия победител. Също така в друга тема за козметика, я засякох да използва името на водеща от Нова тв, ни в клин, ни в ръкав. Даже имаше въпроси защо изобщо я е споменала. 😁

# 352
  • Sofia
Да ни е честит "победителя"... Повече не ми се откъсва от сърцето...
...
Ти пак добре,аз и толкова не можах. Mr. Green

Присъединявам се към благодарностите към всички в темата! Hug
За хубавата компания,за добрия тон,за спойлери,пейки,догадки и разсъждения!
Надявам се догодина да се "видим" отново,спойлерите да са повече и да сме по-доволни от следващия победител. 😉

Пожелавам на всички от сърце хубави и светли предстоящи празници!

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 01:55 от avi10

# 353
И аз благодаря на всички за спойлерите. Най-вече на Ковид, въпреки, че понякога ни пускаш по пързалката ей така. Grinning

# 354
И на мен ми беше приятно тук, много по-интересно, отколкото в основната тема. Благодаря за спойлери, пейки, догадки и анализи. Надявам се живи и здрави, догодина пак да сме в темата.
Освен догодина да се пробвам да гледам и Фермата, за да мога да коментирам и там.

# 355
  • Sunshine state
ИВ
Моят победител е Фифо. Това е. Да, харесвах Алекса, но Филип ми беше номер 1 от самото начало. Sad
Благодаря на всички, дори и на докладващите ощипани госпоЙци.

# 356
И аз да благодаря на всички, от редовно четящите темата съм. Много по-интересна от основната е тази, списващите сте великолепни събеседници, спазващи добрия тон и няма как да не съм прикачена тук. Шоу като шоу. Стисках палци за Жорето, много добро и възпитано дете е, напълно заслужено стигна толкова напред, но както винаги дългата ръка на продукцията се намеси. Желая ви по-достоен сезон и победител следващата година, аз няма да си причиня това шоу отново.

# 357
  • На морето!
Аз спрях да гледам ИВ някъде на отпадането на Фейгин и се информирах само от тук, балгодаря ви!

Прехвърлих се на Фермата и благодаря за спойлерите и за тях.

# 358
И аз благодаря на коментиращите и даващите спойлери. Темата ми беше интересна 🙂

# 359
Всички мразим сръбския бек, но вчера Филип загуби сам като стигна първи до пъзела и не се справи. Играта на 1/2 финала беше такава, каквато са играли Виктория, Филип и Алекса. Те имаха предимство, а не само Алекса. Реално в двете най-важни игри се справи добре и спечели. Поведението му през сезона беше ужасно и затова всички го мразят. Най-мразеният победител. Има 100 000, ама ще го псуват по улицата. Но все пак на черното бяло не можем да кажем. Филип сам си е виновен, че не спечели. Жорко просто до там му бяха силите.

Общи условия

Активация на акаунт